Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#511734
Y.V έγραψε:Εικόνα

Χθες το βραδυ στη βεραντα! :eat: :s_drinks
Χοχλιοι!

Τα κολοκύθια τι ρόλο βαράνε;

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#511737 Τους Χοχλιούς με κολοκυθάκια και πατάτες τους θεωρώ γευστικότερους από όλους τους αλλους τρόπους μαγειρέματός τους. (Οι πατάτες και τα κολοκυθάκια έχουν φυσικα περαστεί και απ το τηγάνι)

Παρ' ότι επειδή τους τρώμε τακτικά, για ποικιλία τους τρώω και με πιλάφι και στιφάδο.
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 25 Μάιος 2018, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#511739 Τα σαλιγκάρια τα καθαριζεις με τον κλασσικο τροπο; (σιμιγδαλι η αλευρι σε σακουλα κλπ)

.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#511742 Κατι τετοιο κανει η συζυγος αλλα οχι σε σακουλα αλλα σε ενα σκευος συρματινο σαν αυτα που εχουν οι φρυτεζες που το καπακωνει απο πανω βαζοντας και βαρος για να μην το σηκωσουν και την κοπανησουν!

Νομιζω με σιμιγδαλι, γιατι το αλευρι κολλαει πανω τους και γινεται λασπη :s_dunno
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 25 Μάιος 2018, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#511743 Αν θες έρχομαι να σου ψεκάσω την βεράντα να απαλλαγείς από τα σαλιγκάρια

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#512017
elteo έγραψε:Ζωή και θάνατος μαζί.

Εικόνα

.


Έτσι όπως το βλέπω, το υπολογίζω γύρω στις 17000 θερμίδες...




































...την κάθε μπουκιά... :lol: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#512055 Νομίζω το συγκεκριμένο "παίζει σε level" που μόνο ο Kyr80 έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#512269 Brisket για το άνοιγμα της θερινής σεζόν

Εικόνα
1.8 ηταν περίπου το κρέας.
Πασπαλίστηκε, έκανε τις ενέσεις του
Εικόνα

Καπνιστηκε με ξύλα καρυδιάς και λεμονιάς
Εικόνα
Και περιχυθηκε με μαύρη μπυρα στο τελευταίο στάδιο του τυλιγμένος.

Συνοδεύτηκε με μπριος και καραμελωμένα κρεμμύδια
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#512287 rub: μπόλικη γλυκιά πάπρικα, χοντρό αλάτι, μαύρη ζάχαρη (3-4 κουταλιές της σούπας από το καθένα, το αλάτι κάπως λιγότερο από τα άλλα), σκόνη σκόρδου, ξερό κρεμμύδι (καμιά κουταλιά της σούπας από το καθένα), λίγο πιπέρι (γιατί η :inlove: δεν τρώει καυτερά :rant: )

marinade injection: βασικά ζωμός βοδινού. Όπως παραγγέλνω το στήθος, του λέω να μου βάλει και τα κόκκαλα της στηθοπλευράς πουθα του αντιστοιχούσαν. Μαζί με ό,τι τριμμάρω από το κρέας, τα βράζω την προηγούμενη μέρα και κάνω ζωμό. Μερικές φορές κατά λάθος μπορεί να πέσει και κανά πακέτο μπέηκον μέσα στην κατσαρόλα που βράζει :( Ουσιαστικά υποτίθεται πως κάνει πιο έντονη τη μοσχαρογεύση, ώστε να μην καλυφθεί ακόμα και με έντονο κάπνισμα.