θα ανοιξω τα φυλλα οσο μπορω και θα ξαναρθω απο 'δω.
μεχρι τοτε, ο κοβαθε θα σας ετοιμασει μια μαλλον ψιλοβραστη μοντερνα κολοκυθοπιτα
egobrain έγραψε:απορια: γινεται να υπαρχει διαφορα στην σκληροτητα της ζυμης αναλογα με τον φουρνο;
και πιο συγκεκριμενα, στην σπανακοπιτα, κανω το φυλλο πολυ λεπτο αλλα το αποτελεσμα ειναι σκληροτερο απ' ο,τι εχω συνηθισει απο αλλες σπιτικες.
η μονη διαφορα ειναι πως εγω εχω φουρνακι (το τυπικο με τα ματια) και οχι φουρνο με αερα κλπ κλπ
η συνταγη ειναι φυσικα η ιδια
mjacob έγραψε:ναι ναι, η κουζίνα και ο αέρας φταίει που τα κάνεις χάλια
djalma έγραψε:Καρότο έβαλα, την επόμενη φορά θα βάλω και λουκάνικο..! Όταν λες τυρί?? φέτα?
djalma έγραψε:Βόρειος είμαι απλά δεν το 'φερα στη φαντασία μου
50αρι ηταν ζηλιαρη , το σπιτι νοικιαστηκε περ[…]
Δεν ξερω αν γραφουμε και για σοβαρη δημοσιογραφια […]
Ενταξει, η δική μου όμως δεν θεωρείται σοβαρή διάτ[…]
Alonso is always great to listen to, a hugely eng[…]