Επειδή κάνω ''σκούπα'' στην αποθήκη , με κανά 50άρι τα δίνω αρκεί να έρθετε να τα πάρετε...
Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει π.μ , να του στείλω και φωτό..
rx8_drifter έγραψε:Επίσης, σαν γενικό σχόλιο, ορμώμενος απ αυτο που γραφείς, περι ελαφριών κρασιών, αν μια ζωή πινεις "μπρουσκο" είναι λογικό να μην μπορείς να εκτιμήσεις ελαφριές και πιο "περίπλοκες" γεύσεις και μυρωδιές και να σου φαίνεται κάτι νερό.
Anonymous Founder έγραψε:Μια ποικιλία κρασιού μπορεί να δώσει καλό ή κακό κρασί. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος, δεν έχει να κάνει παρά ελάχιστα με την ποικιλία αυτή καθ' αυτή, αλλά με τις καιρικές συνθήκες της χρονιάς, και κυρίως, με τον οινοπαραγωγό. Οι μεσογειακές χώρες έχουν αντίστοιχο κλίμα, επομένως καλό κρασι μπορείς να βγάλεις παντού. Αν γνωρίζεις και αν θέλεις προφανώς.
Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή όσοι βγάζουν καλό κρασί κοιτάζουν να το εξάγουν. Γιατί εδώ η αγορά έχει συρρικνωθεί και ο κόσμος το έχει ριξει στα φθηνά (κάποιοι αγοράζουν πλέον μόνον από τα Lidl που φέρνουν ό,τι φθηνότερο βγάζει η Χιλή πχ...).
Τις διαφορές στο κρασί για να τις βρεις θέλει γνώσεις και πείρα. Οι περισσότεροι εξ ημών δεν τις έχουμε συνήθως γιατί πίνουμε περιστασιακά. Οι μεγάλοι εραστές του κρασιού το πίνουν καθημερινά σχεδόν και ξεχωρίζουν και τις λεπτομέρειες.
Και φυσικά, υπάρχει πάντα και ο παράγοντας προσωπικό γούστο: γλώσσα, ουρανίσκος, μύτη και τέλος στομάχι. Τα δικά μου δεν αντέχουν τα πολύ έντονα κρασιά και τα "μπρούσκα". Το οικογενειακό κρασί που βγαίνει κυρίως από Sauvignon Caberne απλά δεν το πίνω. Σίγα σιγά όλοι βλέπω ταυτίζονται με αυτό, γι' αυτό και όλες οι νέες ρίζες που αντικαθιστούν τις παλιές, είναι Merlot και Syrah. To ίδιο βλέπω να συμβαίνει και τα ράφια έχω την εντύπωση...
Αλλά εντάξει, εγώ είμαι και στην μειοψηφία μάλλον που προτιμά το λευκό. Για την ακρίβεια, πίνω μόνον τέτοιο. Και προτιμώ σε αντίθεση με τους πολλούς, πιο αρωματικές ποικιλίες όπως το Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Οι Ψηλές Κορφές στα 7.5 € του Συνεταιρισμού Σάμου είναι αυτό που έχω πάντα στο σπίτι και στα χρήματα αυτά είναι εξαιρετικό. Για ένα καλό Ασύρτικο Σαντορίνης, θα δώσεις τα διπλά...
Στην Ελλάδα, βρίσκω εντελώς λάθος και περιττό να κυνηγάμε ξενόφερτα κρασιά. Βγάζουμε περίφημα δικά μας και σε καλύτερες ή ίδιες τιμές. Αυτό για το 95% των αγοραστών. Για το 5% που είναι πιο απαιτητικό, εννοείται έχει νόημα και το κρασί από κάπου αλλού.
1: Max Verstappen 2: Sergio Perez 3: Carlos Sainz […]
Α, και ότι η Rebecca Ferguson γαμάει.- :inlove:[…]
Καλοκαίρι πάντως θα πλησιάσω όσο γίνεται με το SUP[…]