- 31 Δεκ 2018, 10:27
#558198
gianik έγραψε:Ότι κ να είναι, το σπιτικό ειναι πιο αγνο σε υλικά κ συνήθως σε τρόπο μαγειρέματος...
Σχετικό είναι αυτό, αλλά στην μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων ναι.
gianik έγραψε:Αλέξανδρε μάλλον δεν έχεις βρει την κατάλληλη...
.
... ακόμα...
panos2171 έγραψε:
Το 90% των φαγητών έξω είναι πολύ νοστιμότερο από τα σπιτικά. Αν εξαιρέσουμε το μουσακά, παστίτσιο, γιουβέτσι, κοκκινιστό και λίγα ακόμα που δε μου ρχονται δε βρίσκω σε τι μπορεί να είναι καλύτερα τα μακαρόνια με κιμά από τα σουβλάκια, τα κεφτεδάκια από την πανσέτα και πάει λέγοντας.
Φυσικά και είναι καλύτερα (και γευστικά) τα μακαρόνια με κιμά και τα κεφτεδάκια στο σπίτι.
Ιδίως ο κιμάς είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Επίσης, δεν έχω φάει μπριζόλα καλύτερη από αυτή που κάνω εγώ στη γάστρα, ούτε κατσικάκι από της γυναίκας πουθενά. ΟΚ, τα "στακάρβουνα" δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά, όλα τα υπόλοιπα, μπορεί να βρεις καλό μαγαζί, αλλά καμία σχέση με όσα σπιτικά έχω φάει.
Έχω γυναίκα και μάνα μαγείρισσες!
Και κάτι κάνω κι εγώ σε μερικά φαγητά...
Peugeot 206 1.6 110ps => not any more... bye bye...
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα