egobrain έγραψε:Ειχε (εχει?) το λιντλ μια ποικιλια τυριών απο διάφορες περιοχες και μέσα σ' αυτα ειχε και σφέλα. Δεν ηταν κατι ιδιαίτερο αλλα δεν τα λες και αντιπροσωπευτικά τα τσεσίτια του λιντλ.
Θυμιζει την αλμυρη προστυχια της βαρελισιας φετας Καλαβρυτων που εχει ο Σκλαβενιτης? Εχεις υποψη παραγωγο?
Η αλμυρη προστυχια που λες ειδικα αυτη απο Συνεταιρισμο Καλαβρυτων βαρελι σε συσκευασια ναυλον Σκλαβενιτη, ειναι μουρλια, για εμενα προσωπικα οπως πρπει να ειναι η φετα. Δωδωνες και λοιπα απο τενεκεδες ειναι απαραδεκτες.
Αντι να στεκεσαι στην ουρα, την παιρνεις απο το ραφι. Πιπερατη κλπ, ποτε-ποτε αναλογα την παρτιδα εχει και μια πολυ ελαφρια χωριατιλα. Highly recommended.
Σφέλα (ή σφαελα, αληθεια πως λεγεται τελικα, γραφεται σφäλα μαλλον ) πηρα απο εδω
Σπυράντζος, Γαλακτοπωλείο https://g.co/kgs/gbn2Lq
Δεν βλεπω να εχει αλλου ο ιδιος , αλλα αυτο που εφαγα ειναι οπως το περιεγραψα παραπανω. Εχει και ωραιες κρεμες βανιλια και σοκολατα, και ενα τυρι που το λεει γιδινο και αμα παρω και μυριζει μαλλον θα το φαω μονος μου.