<>
Και μετά από λίγο βγήκαν πλάνα από τους Ρώσους κομάντο που το είχαν καταλάβει
Το απόγευμα ξεκίνησε αντεπίθεση από τους Ουκρανούς και τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται οτι έχει σκορπίσει η Ρωσική μονάδα και τους κυνηγάνε στα γύρω δάση. Τα μηχανοκίνητα της Ρωσίας είναι ακόμα στο Τσερνόμπιλ αρκετά μακριά από αυτό το αεροδρόμιο.
Zelensky: Russia will have to talk to us sooner or later about how to end hostilities and stop this invasion.
The sooner the conversation begins, the smaller Russia's losses will be.
Amen and a-women!

Πριν τι να κουβεντιασει?? Αφού θέλει να βάλλει άλλον στη θέση του.
<>
glf έγραψε:Το πρωί οι Ρώσοι έστειλαν 30 ελικόπτερα με τα κομάντο να καταλάβουν το αεροδρόμιο της Antonov δίπλα στο Κίεβο. Στο Hostomel. Τα 3 καταρρίφθηκαν
Και μετά από λίγο βγήκαν πλάνα από τους Ρώσους κομάντο που το είχαν καταλάβει
Το απόγευμα ξεκίνησε αντεπίθεση από τους Ουκρανούς και τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται οτι έχει σκορπίσει η Ρωσική μονάδα και τους κυνηγάνε στα γύρω δάση. Τα μηχανοκίνητα της Ρωσίας είναι ακόμα στο Τσερνόμπιλ αρκετά μακριά από αυτό το αεροδρόμιο.
μονο 2 ka 52 εχουν πεσει και ενα an 76 το ενα σε ποταμι και αυτο που χτυπησε καλωδια

224v έγραψε:The smallest Russia's losses will be.!!!! Το πιο σύντομο ανέκδοτο.
<>
Όσο πιο γρήγορα λήξει ο πόλεμος, τόσο μικρότερες θα είναι οι απώλειες, τόσο των επιτιθέμενων, όσο και των αμυνόμενων...
Μακάρι βέβαια να λήξει γρήγορα, αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτό δεν θα συμβεί. Για την Ρωσία είναι "περιορισμένης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση", ενώ για την Ουκρανία ολοκληρωτικός πόλεμος. Μακάρι να κάνω λάθος και να τελειώσει σύντομα, αλλά βλέποντας τις κινήσεις της Ουκρανίας (όπλα σε όλους, μολότωφ σε όλους, κτλ) μάλλον ετοιμάζονται για κάτι πιο μακροπρόθεσμο... Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν, δεν ξέρω αν θα γίνει, ξέρω μόνο πως αν γίνει θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι...

Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα

Βέβαια έχουμε αυτό ->