- 14 Σεπ 2020, 14:41
Με αφορμή την ερώτηση του Geralt (νομίζω) πριν λίγες μέρες στο Τις Οίδεν, έχω και εγώ μια ερώτηση/απορία. Πρόσφατα μετακόμισα στο σπίτι της

και το δικό μου σπίτι είναι κενό. Σκέφτομαι να το νοικιάσω, αλλά δεν έχω κοιτάξει τι παίζει ακόμα με τιμές στη περιοχή (Ελευσίνα). Η οικοδομή χτίστηκε αρχές '90, κατοικήθηκε αρχές ΄00. Είναι σε πρώτο όροφο (δεν έχει από πάνω τίποτα), από κάτω μόνο ένα κατάστημα (γυμναστήριο) και δίπλα μένει ο αδερφός μου. Κοινή είσοδος. Πόρτα/κλειδαριά ασφαλείας, σκάλες/σαλόνι/κουζίνα μάρμαρα και υπνοδωμάτια/βεράντες πλακάκι, 1 μεγάλο wc με μπανιέρα και 1 μικρό wc με ντουζιέρα, καλοριφέρ με δικό του καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου 2 κυβικών), 3 aircondition: 1 στο σαλόνι και 2 στα υπνοδωμάτια (ένα υπνοδωμάτιο χωρίς A/C), κουζίνα επιπλωμένη και με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φούρνο, κουζίνα, απορροφητήρας, μικροκύματα, πλυντήριο πιάτων), γρανίτη στο πάγκο και στο τοίχο, πλυντήριο ρούχων στην αποθήκη. Στα διπλανά τετράγωνα 3 πλατείες με παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, γυμνάσια-λύκειο, φαρμακεία, μανάβικα, σουβλατζίδικα, καφέ, δημοτικό στα 3 τετράγωνα, super market το ίδιο, εκκλησία

. Ήσυχη γειτονιά, παράλληλη σε κεντρική οδό της Ελευσίνας. Τι ζητάω;
The best detailer: www.autodetail.gr