Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
bujinkan έγραψε:Και με όλες τις προεκτάσεις του δλδ κοινωνία, τρόπος ζωής, κλπ
diplomat έγραψε:Από πολλούς φίλους πλέον ακούω φοβερά και ζοφερά πράγματα για διάφορους κλάδους.![]()
Συγκεκριμένα ένας κολλητός και η κοπέλα του είναι δύσκολο να συνεχίσουν να έχουν τις δουλειές τους στο επόμενο δίμηνο.
gianik έγραψε:Εύχομαι να πάνε όλα καλά , να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες ανθρώπινες απώλειες. Το οικονομικό έπεται δυστυχώς και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν ειναι το μείζον......
elteo έγραψε:βλέποντας χτες την παραλία της νότιας Αττικής και της Θεσ/νίκης δεν το βλέπω.
elteo έγραψε:βλέποντας χτες την παραλία της νότιας Αττικής και της Θεσ/νίκης δεν το βλέπω.
italakias έγραψε:elteo έγραψε:βλέποντας χτες την παραλία της νότιας Αττικής και της Θεσ/νίκης δεν το βλέπω.
Εγω αυτο με την παραλια δεν το βλεπω κακο.
Αν οι ανθρωποι καθονται σε αποσταση μεταξυ τους και δεν υπαρχουν επαφες,που ειναι το προβλημα.
Ασε που ο ηλιος δυναμωνει το ανοσοποιητικο και ισως μπορει να σκοτωσει τον ιο.
Χειροτερα ειναι αυτοι που πανε στα σ/μ ,κλειστοι χωροι με αρκετο κοσμο.
italakias έγραψε:Συμφωνώ... Βγαίνεις παραλία και βουνό να αραξεις αρκεί να μην υπάρχει πολύς κόσμος με αποτέλεσμα να είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Εγώ Λουτράκι κατέβηκα παραλία εχτές. Ήμασταν 3 άτομα οι επόμενοι ήταν ένα ζευγάρι 100 μέτρα παραπέρα και ουτο καθ εξής. Τώρα εάν εβλεπα σκηνικό Ιουλίου φυσικά και θα γύρναγα σπίτιelteo έγραψε:βλέποντας χτες την παραλία της νότιας Αττικής και της Θεσ/νίκης δεν το βλέπω.
Εγω αυτο με την παραλια δεν το βλεπω κακο.
Αν οι ανθρωποι καθονται σε αποσταση μεταξυ τους και δεν υπαρχουν επαφες,που ειναι το προβλημα.
Ασε που ο ηλιος δυναμωνει το ανοσοποιητικο και ισως μπορει να σκοτωσει τον ιο.
Χειροτερα ειναι αυτοι που πανε στα σ/μ ,κλειστοι χωροι με αρκετο κοσμο.
Για τι χρήση; Είναι πρώτο αυτοκίνητο, ή θα αντικατ[…]
Ναι, όσοι δεν βρήκαμε έτοιμο σπίτι, δεν έχουμε πο[…]