QsisVTS έγραψε:έχουν γίνει της μόδας αυτά τα ψαγμένα κρέατα ή μου φαίνεται όλο και πιο συχνά τα ακούω
Ναι, μάλλον λόγω της τηλεόρασης και των show μαγειρικής. Δοκίμασα και τις Λεύκες on the side στο Γαλάτσι, που είναι στο ίδιο μήκος κύμματος: κυριλέ φάση μοσχαρίσιου κρέατος απ' όλο τον κόσμο, στο κόβουν επί τόπου αφού το διαλέξεις κλπ κλπ.
Πολύ φρου φρου και η τιμή στο θεό. Σχεδόν 70€ για δύο άτομα χωρίς κρασί (πάλι με μπύρα). Και πήραμε μόνον 500 γραμ. κρέας ΚΑΙ ήταν χειρότερα ψημένο από το Kozi's. Στο τελευταίο, περίπου 900 γραμ. είναι κάτω από 30€, για να έχουμε μια σύγκριση.
Τέσπα, περί ορέξεως κλπ, μην κουράζουμε τον κόσμο, εγώ για μια δυο φορές τον μήνα, γουστάρω την φάση πολύ, και εννοείται πανσέτα, χοιρινές μπριζόλες και αντίστοιχα κρέατα τίγκα στο λίπος δεν ακουμπάω. Όταν θα πάω να φάω έξω, θέλω είτε καλό κρέας, είτε ψάρι ψητό ή θαλασσινά (ποτέ τηγανητά).
Από εκεί και μετά, υπάρχουν και τα σουβλάκια και τα μπέργκερ, και από αυτά τρώω, κανένα πρόβλημα.