Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#812987 καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους!

ζαχαρώνω το τριπλής Angel Tears του Κατσάρου, το έχει δοκιμάσει κανείς?

για να μην κλείσω χωρίς μεζεδάκι, σε όσους αρέσουν τα αρωματικά προτείνω (γράπα) Πειρίθοον από Τύρναβο
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#840459
egobrain έγραψε:ζαχαρώνω το τριπλής Angel Tears του Κατσάρου, το έχει δοκιμάσει κανείς?

μισό χρόνο μετά ήρθε η ευκαιρία. πολύ ωραίο τσίπουρο χωρίς να είναι φλύαρο στα αρώματα! :thumbsup:
βέβαια 13 ευρώ το πενηνταράκι είναι πολλά λεφτά, αξίζει περισσότερο να πάρεις το μεγάλο μπουκάλι - που και πάλι μιλάμε για τιμή/λίτρο παλαιωμένου.
για τα εκλεκτά μια στις τόσες :s_drinks

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#840505 Eιχα πιει στο σπιτι του Λουκουλου αλλά δεν μου αρεσε τοσο ,μου εμοιασε σαν αλβανικο στο τελος της αποσταξης . Αλλά ο g ειναι ο σωμελιε στα τσιπουρα , οποτε μπορει να μας πει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840512 Οτσο θα κανω μια υστατη προσπαθεια να τους κανω κατι παραπανω απο σπιρουλινες. Αλλα μονο επειδη το ζητησες τοσο ευγενικα :inlove:

Το αχαστο:

https://www.skroutz.gr/s/5352687/Tsilil ... 700ml.html


Για τον αριστερο που σεβεται τον εαυτο του:

https://www.skroutz.gr/s/5374599/Aposto ... 700ml.html


Tesla award:

https://www.skroutz.gr/s/10554050/Katsa ... 700ml.html


Το κοντοπουτανο:

https://www.skroutz.gr/s/10834294/Ktima ... 500ml.html


Για ΣΥΡΙΖΑ-ΜΛ:

https://www.skroutz.gr/s/23749425/Apost ... 700ml.html



Terra Incognita:

https://www.skroutz.gr/s/12431367/Ktima ... 500ml.html


:hmmm:


Για λαδωμα αλυσιδας και για g8777:

https://www.skroutz.gr/s/13336430/Tsili ... 200ml.html




Για τον ΗΦ:

https://www.skroutz.gr/s/34949437/Karat ... 500ml.html

Για Μαρκοβαγκους:

https://www.skroutz.gr/s/32944603/Anemo ... -25lt.html


Διακος:

https://www.skroutz.gr/s/44599348/Ate-S ... 66112.html
:s_hang :s_hang :s_hang


Για τους Ρεντμπουλαιους και τον πατο τους:

https://www.skroutz.gr/s/5427372/Ktima- ... 700ml.html


Νικητης στα σημεια:

https://www.skroutz.gr/s/11903158/Spyro ... 500ml.html

Μην ξαναματαδω απλο τσιπρο δω μεσα Γιανς. :x

Κανονισε Γιανς. :x :x
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#840521 Είμαι πλήρως άσχετος αλλά.

Από τα λίγα που μπορώ να κρίνω (ο κρίνος κρινόμενος βέβαια) (ελπίζω να γνωρίζεις εκπομπή προέδρου με Σαχίνη στο Πασοκονήσι) μου άρεσε πάρα πολύ το χωρίς γλυκάνισο του Γάτσιου από την πάντα τίμια Άρτα.

ΟΚ, το νορμάλ, όχι παλαιωμένο...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#840556 Τζι, άνοιξες τέτοιο σεντόνι και βγάνεις του Σπυρόπουλου πάνω από όλα στο κλείσιμο της αυλαίας? :hmmm:

Ωραία η γεύση του παλαιωμένου και το άνοιγμα που έχει κάνει στην αγορά αλλά στα μεζεκλίκια δεν ταιριάζει.
Εσύ με τον Ντίμβη σε αμβλεία γωνία στον καναπέ, με ανοξείδωτα παγάκια και στραγάλια στον αέρα είναι μια άλλη κατηγορία!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840558 Ναι, για μενα ειναι το καλυτερο all arounder. :s_drinks

Αλλιως Dark Cave. :adminpower:



Και κατι για κλεισιμο.


Αν ξαναδω παγακια σε αποσταση < 4 χλμ απο τσιπουρο :x , θα σε βρω Γιαν. Θα σε βρω και θα σε σκοτωσω. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimik
#840559
egobrain έγραψε:Τζι, άνοιξες τέτοιο σεντόνι και βγάνεις του Σπυρόπουλου πάνω από όλα στο κλείσιμο της αυλαίας? :hmmm:

Ωραία η γεύση του παλαιωμένου και το άνοιγμα που έχει κάνει στην αγορά αλλά στα μεζεκλίκια δεν ταιριάζει.
Εσύ με τον Ντίμβη σε αμβλεία γωνία στον καναπέ, με ανοξείδωτα παγάκια και στραγάλια στον αέρα είναι μια άλλη κατηγορία!


Αυτό ακριβώς...

Διαβάζω σχόλια και λέει ο άλλος μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα δαμάσκηνα συνοδεία πούρου Αβάνας τυλιγμένο σε μπούτια κουβανης παρθενας αποτριχωμενης πριν 3 μέρες ...

Τι λέτε ρε χωριαταραιοι που μέχρι χθες πίνατε γαλα απευθείας από το μασταρ' του τραγου, ανακαλύψατε τώρα την παλαίωση λες κι είναι κάνα παλιουισκου απ τσα Χαιλαντς.

Το τσίπουρο θέλει εκλεκτό μεζεκλικι με ποικιλία γεύσεων να γαργαλάει τον ουρανίσκο όσο ξεπλενεται από καθαρό αγίασμα.


Δοκίμασα Μαύρο Ρόδο με κάτι τηγανιες, λουκάνικα, στιφάδο, κιοφτεδες, πολύ με άρεσε Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840560
dimik έγραψε:Διαβάζω σχόλια και λέει ο άλλος μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα δαμάσκηνα συνοδεία πούρου Αβάνας τυλιγμένο σε μπούτια κουβανης παρθενας αποτριχωμενης πριν 3 μέρες ...

Τι λέτε ρε χωριαταραιοι που μέχρι χθες πίνατε γαλα απευθείας από το μασταρ' του τραγου, ανακαλύψατε τώρα την παλαίωση λες κι είναι κάνα παλιουισκου απ τσα Χαιλαντς.


dimik έγραψε:Δοκίμασα Μαύρο Ρόδο


Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας, ενώ οι νύξεις σταφίδας και ξηρού σύκου μας συνδέουν με τη μακρόχρονη παράδοση του αυθεντικού τσίπουρου.



:s_yummy
Άβαταρ μέλους
By pro
#840561 Εντωμεταξύ το κανονικό τσίπουρο μετα από 2 αποσταξεις δεν έχει καν αρώματα ( η έχει άπειρο ελάχιστα) αλλά πως αλλιώς θα πουλήσουμε 80 ευρώ τα 500μλ

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#840564
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:Διαβάζω σχόλια και λέει ο άλλος μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα δαμάσκηνα συνοδεία πούρου Αβάνας τυλιγμένο σε μπούτια κουβανης παρθενας αποτριχωμενης πριν 3 μέρες ...

Τι λέτε ρε χωριαταραιοι που μέχρι χθες πίνατε γαλα απευθείας από το μασταρ' του τραγου, ανακαλύψατε τώρα την παλαίωση λες κι είναι κάνα παλιουισκου απ τσα Χαιλαντς.


dimik έγραψε:Δοκίμασα Μαύρο Ρόδο


Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας, ενώ οι νύξεις σταφίδας και ξηρού σύκου μας συνδέουν με τη μακρόχρονη παράδοση του αυθεντικού τσίπουρου.



:s_yummy
Α πιε συ 2 κατοσταρια να με πεις αν κατάλαβες άρωμα τριαντάφυλλο η Soflan

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840566 Κατοσταρια παραγγελνω οταν θελω να ριξω κατι στο τασακι για να μην σκορπιουνται οι σταχτες. :s_yes

Μπουσσε βλεπεις τι τραβαω? :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840575 Το παραδοσιακό τσίπουρο στην Ελλάδα που δεν κάναμε ποτέ παλαίωση, αρώματα είχε μόνον από το σταφύλι.
Τα σταφύλια που είχαν άρωμα ήταν η Ζαμπέλα και το Μοσχάτο.
Τα παλαιωμένα (που είναι νέα μόδα) πλέον πάνε σε brandy περισσότερο και όχι σε τσίπουρο. Προσωπικά πίνω τα πάντα, δεν έχω αγοράσει ποτέ παλαιωμένο, έχω πιει κάμποσα σπιτικά όμως, τα περισσότερα Βουλγάρικα.