ζαχαρώνω το τριπλής Angel Tears του Κατσάρου, το έχει δοκιμάσει κανείς?
για να μην κλείσω χωρίς μεζεδάκι, σε όσους αρέσουν τα αρωματικά προτείνω (γράπα) Πειρίθοον από Τύρναβο
egobrain έγραψε:ζαχαρώνω το τριπλής Angel Tears του Κατσάρου, το έχει δοκιμάσει κανείς?
egobrain έγραψε:Τζι, άνοιξες τέτοιο σεντόνι και βγάνεις του Σπυρόπουλου πάνω από όλα στο κλείσιμο της αυλαίας?
Ωραία η γεύση του παλαιωμένου και το άνοιγμα που έχει κάνει στην αγορά αλλά στα μεζεκλίκια δεν ταιριάζει.
Εσύ με τον Ντίμβη σε αμβλεία γωνία στον καναπέ, με ανοξείδωτα παγάκια και στραγάλια στον αέρα είναι μια άλλη κατηγορία!
dimik έγραψε:Διαβάζω σχόλια και λέει ο άλλος μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα δαμάσκηνα συνοδεία πούρου Αβάνας τυλιγμένο σε μπούτια κουβανης παρθενας αποτριχωμενης πριν 3 μέρες ...
Τι λέτε ρε χωριαταραιοι που μέχρι χθες πίνατε γαλα απευθείας από το μασταρ' του τραγου, ανακαλύψατε τώρα την παλαίωση λες κι είναι κάνα παλιουισκου απ τσα Χαιλαντς.
dimik έγραψε:Δοκίμασα Μαύρο Ρόδο
Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας, ενώ οι νύξεις σταφίδας και ξηρού σύκου μας συνδέουν με τη μακρόχρονη παράδοση του αυθεντικού τσίπουρου.
g8777 έγραψε:Α πιε συ 2 κατοσταρια να με πεις αν κατάλαβες άρωμα τριαντάφυλλο η Soflandimik έγραψε:Διαβάζω σχόλια και λέει ο άλλος μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα δαμάσκηνα συνοδεία πούρου Αβάνας τυλιγμένο σε μπούτια κουβανης παρθενας αποτριχωμενης πριν 3 μέρες ...
Τι λέτε ρε χωριαταραιοι που μέχρι χθες πίνατε γαλα απευθείας από το μασταρ' του τραγου, ανακαλύψατε τώρα την παλαίωση λες κι είναι κάνα παλιουισκου απ τσα Χαιλαντς.dimik έγραψε:Δοκίμασα Μαύρο ΡόδοΤο χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας, ενώ οι νύξεις σταφίδας και ξηρού σύκου μας συνδέουν με τη μακρόχρονη παράδοση του αυθεντικού τσίπουρου.
Προσφορές πήρα από 80 μέχρι 300 παρά. Για αυτό […]
Σιχαμένο ήχο αυτά τα Ολλανδικά ( γλώσσα) .
Κι όπως όλες οι ΕΛ ομάδες , τώρα στην 3η περίοδο θ[…]
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyo[…]