Χρόνια μετά, διάβαζα τα νέα του στη "Ναυτεμπορική". Τη ζωή μου ( ) άλλαξε ένα άρθρο, που μιλούσε για μερικά εκατομμύρια τσουβάλια καφέ σε μια αποθήκη στη Βραζιλία, καφές που είχε χαλάσει κ δεν μπορούσε, πλέον, να χρησιμοποιηθεί για τπτ, "εκτός από την παρασκευή στιγμιαίου καφέ". Από εκείνη την ημέρα, οι στιγμιαίοι καφέδες που έχω πιεί δεν είναι πάνω από ένας κάθε 2 - 3 χρόνια.
Μετά ξεκίνησε η ιστορία με τα όρια της Οχρατοξίνης Α στον καφέ, δεν ξέρω όμως αν η αναφορά στην "αγαπημένη" ΟΑ ενδιαφέρει κάποιον εδώ μέσα.
Πήρα την Sylvia του t_m (κ του έδωσα τον πύραυλό του - δεν φταίω όμως, προσπάθησα να τον αποτρέψω, επέμενε!!!), από αυτήν συνεχίζω να πίνω (κ να κερνάω) καλό καφέ (τον καλύτερο της περιοχής, λένε όσοι πίνουν). Χρησιμοποιώ καφέ του εμπορίου, Tusso - μια κ αναφέρουμε μάρκες. Τίμιος, χωρίς να είναι συγκρίσιμος με τους καφέδες που αναφέρει ο t_m (ή με αυτούς που πίνουμε στη στοά της Βουλής). Άλλωστε κ αυτοί είναι ιδιαίτεροι καφέδες, σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι.
Στο τι πίνουμε, γενικώς, έξω, λέω να μην αναφερθώ καθόλου. Κάτι "μάρκες" που αναφέρθηκαν πιο πάνω, χρεώνουν 25-30 Ε το κιλό για καφέ των 12 - 13.
Πρόσφατα αγόρασα 2 μεταχειρισμένες επαγγελματικές μηχανές μ' ένα γκρουπ (από καφέ που έκλεισαν), θα τις στήσω δίπλα στη Sylvia για reference, θα φτιάξω καφέδες κ μετά ... θα τα πούμε στις μικρές αγγελίες.
Δύσκολο είναι να ξεχάσεις το μέλλον που είχες φανταστεί.