Anonymous Founder έγραψε:Εγώ τις σπάνιες φορές που πίνω freddo στο σπίτι, το φτιάχνω απλώς με παγάκια και δεν το χτυπάω. Και αναλόγως, μπορεί να βάλω και δεύτερη κάψουλα, με μία η ποσότητα είναι πολύ λίγη. Το χτύπημα δεν το θεωρώ απαραίτητο πάντως. Μια χαρά είναι και χωρίς.
Φυσικά, βρίσκω σαφώς πιο νόστιμο τον ζεστό καφέ, ο freddo είναι για την βόλτα εκτός σπιτιού για μένα.
συμφωνω οτι ο ζεστος είναι καλύτερος (και πιο βολικος) στο σπίτι.
Οταν εχουν ορεξη τα παιδια και μου φτιάχνουν νκανενα φρέντο, κανονικά θέλει δυο κάψουλες, αλλά και με μια lungo απο starbucks μια χαρα γίνεται, αρκει να μην μπει πολυ νερο, max 60ml.
Χτυπημα με ενα ή δυο παγακια (+ την επιθυμητη ζάχαρη) στο μιξερακι του φραπε και είναι και καλύτερος απο μερικών μαγαζιων έξω