Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας
Εσπρεσάκι με ενα τσικ ζάχαρη ή και σκέτο και ο χαλβάς να με γλυκαίνει μετά.
dimitrisB έγραψε:kyr80 έγραψε:.
Κατά τα άλλα στο σπίτι συμφωνώ μαζί σου. Δεν μπαίνει μια επαγγελματική μηχανή. Τζάμπα και το ρεύμα.
Στον Μητσάρα πέστα !
Βέβαια, αν την είχε ο ίδιος, θα την έβαζε ούτως ή άλλως !
Μ'έφαγες κακούργε και πήγα σήμερα να φτιάξω καπουτσίνο και ξύνισε το γάλα 2 μέρες πριν τη λήξη του
Τυρί lidl να πιάνεις και να γίνεται Γαλαξία
My Flickr
Scotch έγραψε:Θα δοκιμάσω (δοκιμή μόνο... και μετά ελπίζω να έχω το σθένος να το γυρίσω στο ελαφρύ ).
Από θερμοκρασία προσέχω κάτι; Κρύο, παγωμένο, χλιαρό..;
Αν και λίγο καθυστερημένα, για αφρόγαλα ΜΟΝΟ πλήρες, το ελαφρύ δεν θα σου φουσκώσει...
Συμβουλή από ξάδελφο επαγγελματία barrista αυτό [ εγώ δεν ξέρω, δεν πίνω cappuccino ]
Ο λουμιδης απλα καλυτερος.
διαβαστε αξιολογησεις και βαθμολογια
Αν θέλεις μια εισαγωγική τίμια πρόταση στον κόσμο του καφέ ξεκίνα από μια Wega Atlas + έναν Compak K10 μαζί με έναν Lavazza Gold.
Και βλέπουμε για αναβάθμιση...
Υπόψιν, ό, τι και αν αγοράσεις το δουλεύεις σταθερά στις 3000 σαλ
Θέλω συμβουλές για καφέ και οποιοδήποτε tip/guide. Κυρίως (freddo) espresso και αμερικάνο.
*ηταν legit δωρο, οχι elteo φάση.
< >
Αν δεν εχεις ορεξη για ολα αυτα, ψαξε για κ κανένα αξιοπρεπές αλεσμένο απο τα ΣΜ κ γενικά δε μπορείς να κάνεις τίποτα λάθος, την αφήνεις να ζεσταθεί λίγο γεμίζεις 2-3 το πορταφιλτερ κ αφήνεις να τρεξει πάνω κάτω 24δευτερ.
Προσωπικά ακόμα κ με το pressurized Portafilter θα έψαχνα για ενα Porlex tall (παλαιότερα επαιζε στα 35€ τωρα βλέπω κατι 65€, παράνοιά) κ θα αγόραζα κόκκους, οσο να πεις αλλη φάση ο φρέσκος!
Καλή ιδέα είναι να μην αγοράζεις μεγάλη ποσότητα καφέ, ώστε να είναι σχετικά φρέσκος και φυσικά να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα πιο εύκολα.
*της Καλαμαριάς, ένα του κέντρου στην Ερμού δεν με άφησε ικανοποιημένο. Δεν ξέρω για άλλα, καθώς έφυγα πριν γίνει μέγα hit το συγκεκριμένο μαγαζί.
https://jimmuclarku.blogspot.com/