Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#2118
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#2228 εκπληκτικό.... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#2456 Χρήστο, δες και το snowkite. Μπορεί να σου αρέσει :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#2503 Πολλά πράγματα μου αρέσουν, για ελάχιστα υπάρχει χρήμα. :s_sad Έχω κάνει speedflying πάντως και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Αν αλλάξουν τα πράγματα μπορεί να εντρυφήσω λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#9162
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#29010 Ανοίγει την Κυριακή η Βασιλίτσα!
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#29027
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ανοίγει την Κυριακή η Βασιλίτσα!Και ενα λιφτάκι στο πισοδέρι. Πρώτη φορά πρέπει να ανοίγουν τόσο νωρίς Χ/Κ.

Μη μαλακιστεί μετά φοβάμαι. :ninja: :ninja:

Πάντως οι βλάχοι την έχουν μυριστεί τη φάση και το δουλεύουν καλά το βουνό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#29028 Είναι σίγουρο ότι μετά θα κλείσουν, καθώς δεν δείχνει να έχει διάρκεια ούτε το χιόνι που θα πέσει αυτές τις μέρες, αλλά ούτε καν οι ευνοϊκές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί. Ανοίγουν τώρα απλά για να τα χαρούν όσοι μπορούν και να έχουμε να λέμε ότι υπήρξε χρονιά που κάναμε lift-served σκι στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#29031
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είναι σίγουρο ότι μετά θα κλείσουν, καθώς δεν δείχνει να έχει διάρκεια ούτε το χιόνι που θα πέσει αυτές τις μέρες, αλλά ούτε καν οι ευνοϊκές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί. Ανοίγουν τώρα απλά για να τα χαρούν όσοι μπορούν και να έχουμε να λέμε ότι υπήρξε χρονιά που κάναμε lift-served σκι στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.


Καλή φάση θα είναι αλλα να τραβηχτώ βασιλίτσα χλωμό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#29781 Τελικά δούλεψε (νέο πανελλήνιο ρεκόρ πρώιμου ανοίγματος; ), και όσοι τυχεροί μπόρεσαν να πάνε πέρασαν πολύ καλά: http://www.snowclub.gr/forums/index.php ... t&p=329706
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#32893 Επαληθεύω. Σε αυθημερόν επιστροφή πριν 4 μέρες για συνέντευξη στα Γιάννενα πέρασα από Βασιλίτσα (ο τρελός; ) και έριχνε αφράτο χιόνι με -1 στη βάση :inlove:

Πέρυσι Σμόλικας Τύμφη Βασίλω ως 15/11 και βάλε, ήταν αχιόνιστα.

το βίδεο είναι 50 - 100 μέτρα κάτω υψομετρικά από κορυφή
Άβαταρ μέλους
By djalma
#35917 Ψάχνω εδώ και λίγο καιρό ένα jacket για τα κρύα και βρήκα αυτό εδώ :inlove: :inlove: . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω Ευρώπη. Καμιά βοήθεια κανείς??
Άβαταρ μέλους
By Chris
#36651 Τι βλαμμένη, τι ματαιόδοξη, τι άλλο να πω.. Α! ναι, τι κουκλάρα :inlove:

http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGam ... 36397.html

Εν τω μεταξύ αν δείτε τους χρόνους στο Σότσι βρίσκονται όλοι κάποια δέκατα από τον μπροστινό τους και αυτή τελευταία 4 δεύτερα πίσω, βγήκε κι αυτό τώρα, τι κατάλαβε?
Άβαταρ μέλους
By assassino
#45919 Λογω μυοσκελετικων προβληματων, για να ασχοληθω πλεον με το σκι χρειαζεται να φοραω πανοπλια! Ξερουμε που μπορω να βρω ελαφρια πανοπλια;; (πανοπλια εννοω ενιαιο προστατευτικο για ωμους και πλατη)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#45922
assassino έγραψε:Λογω μυοσκελετικων προβληματων, για να ασχοληθω πλεον με το σκι χρειαζεται να φοραω πανοπλια! Ξερουμε που μπορω να βρω ελαφρια πανοπλια;; (πανοπλια εννοω ενιαιο προστατευτικο για ωμους και πλατη)Βασικά να μην πέφτεις χρειάζεται. :lol:

Κοίτα dainese, tsg, poc κλπ.