Το τελευταιο καιρο σταζει η βρυση νερο ,νομιζω οτι ειναι απο το συστημα του παγου με αποτελεσμα να τρεχει στο πατωμα.
Καμια ιδεα πριν φωναξω τεχνικο?
Στη "συντήρηση" ενός τυπικού ψυγείου σε ποιό τμήμα (χαμηλά, ψηλά) επικρατεί η χαμηλότερη θερμοκρασία ?
Και που πρέπει να μπαίνουν τα λαχανικά ?
Στο ψηλότερο σημείο/ράφι , η θερμοκρασία είναι πάντα η υψηλότερη.
Αν το ψυγείο διαθέτει ανεμιστήρα στο εσωτερικό του, διατηρεί σχεδόν παντού την ίδια θερμοκρασία μέσα στη συντήρηση.
Στους ψυγειοκαταψύκτες συνήθως είναι το κάτω ράφι.
Bertrand Russell
Ελληνικό καφέ μόνο σε γκαζάκι ή χωριστό ματάκι.
Αν χυθεί (ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ!), η ζάχαρη, ειδικά στον καφέ-σερμπέτι θα σκίσει την κεραμική εστία. Το έχω πάθει με γλυκό του κουταλιού, κόλαση.
Αν χρειάζεται κάποια προσοχή η κεραμική, είναι να την καθαρίζεις πολύ καλά έτσι και χυθεί στο μάτι ζαχαρώδης ουσία ή κάτι με πολύ αλάτι. Καθάρισμα με ξύστρα.
Bertrand Russell