Dimitris_P έγραψε:Πώς φεύγει η βενζινόκολλα από τα χέρια; Κολλάει γρήγορα η καριόλα
Βενζίνη ή ασετόν με λάδι.
Dodger έγραψε:Θέλουμε να βάψουμε ένα κοντέινερ που χρησιμοποιείται για γραφείο. Το περνάμε αμέσως με απλη λαδομπογιά ή ακολουθούμε διαδικασία τρίψιμο-αστάρωμα-βάψιμο;
Μεταλλικό; Αν έχεις διάθεση να τα κάνεις όλα αυτά σε ένα ολόκληρο κοντέινερ τότε ναι τρίψιμο αστάρωμα βάψιμο. Εγώ θα έτριβα τα χοντρά και μετά πέρασμα με μπογιά που βάφει απευθείας στην σκουριά
Dimitris_P έγραψε:Πώς φεύγει η βενζινόκολλα από τα χέρια; Κολλάει γρήγορα η καριόλα
Σκουπιζεις απλα καπου τα χερια σου να φυγει το πολυ υλικο και μετα τα τριβεις μεταξυ τους. Στεγνωνει γινεται σα φιλμ και ξεκολλαει.
mirage έγραψε:Dodger έγραψε:Θέλουμε να βάψουμε ένα κοντέινερ που χρησιμοποιείται για γραφείο. Το περνάμε αμέσως με απλη λαδομπογιά ή ακολουθούμε διαδικασία τρίψιμο-αστάρωμα-βάψιμο;
Μεταλλικό; Αν έχεις διάθεση να τα κάνεις όλα αυτά σε ένα ολόκληρο κοντέινερ τότε ναι τρίψιμο αστάρωμα βάψιμο. Εγώ θα έτριβα τα χοντρά και μετά πέρασμα με μπογιά που βάφει απευθείας στην σκουριά
Danke, δεν έχει σκουριά -κατά ένα περίεργο τρόπο, απλώς δεν μας αρέσει το χρώμα και λέμε να το αλλάξουμε. Ευχαριστώ
mirage έγραψε: Εγώ θα έτριβα τα χοντρά και μετά πέρασμα με μπογιά που βάφει απευθείας στην σκουριά
Σωστό αυτό αλλά όταν δει πόσο έχει η μπογιά που βάφει κατευθείαν πάνω στην σκουριά

http://www.vivechrom.gr/products/vivelock-gloss