και μουσταρδα , δευτερη φορα και υποψιασμενος πια λεω , δεν φανταζομαι να βαλετε μεσα κετσαπ και μουσταρδα
σε ολο τον κοσμο το κτοπουλο σερβιρεται με καποιου ειδους σαλτσα . Κυριε μου λεει αν θελετε αλοιφη παει 40 λεπτα παραπανω . Εμεινα αλαλος και εφυγα.
Τι ειναι αλοιφη;
Αν ειναι σαλτσα γιατι χρεωνεται;
Δεν μου φανηκαν μεγαλυτερα απο τα δικα μας και φουλ στις πατατες μεσα .
Υπαρχει πουθενα παραδοσιακο πιτογυρο με παπρικα (το κοκκινο παπρικα δεν ηταν;) και τζατζικι;
Το τζατζικι δεν υπαρχει ουτε νοτια πλεον.