Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
KiloMeater έγραψε:Περαστικά Sknipper
Χωρίσαμε με τη χολή μου εδώ και 10ετια plus … ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου λειψέ
Θα είσαι και ελαφρύτερος στο ποδήλατο μετά , σώζεις γραμμάρια
Ναι, ναι και διάβασα ότι μάλλον χαμηλώνει και τη χοληστερίνη.
Μου είπαν ότι για αύριο έχουν ήδη εισάγει μερικά επείγοντα και θα προσπαθήσουν για Τετάρτη... για να δούμε. :rant: :hmmm:

Το ότι στο γράφει γιατρός δεν σημαίνει ότι έχεις κάποια προστασία από εθισμό. Οι γιατροί θα γράφουν ό,τι νά'ναι για να απαλλαγούν από σένα.
Εθισμό παθαίνουν νέοι και γέροι.
Το πόσο εύκολα έχει να κάνει και με τον άνθρωπο, μερικοί εθίζονται πιο εύκολα από άλλους.
Πρακτικά κανένας δεν καταλαβαίνει ότι έχει εθιστεί και αυτό είναι το πρόβλημα. Και βέβαια το αρνείται πεισματικά αν του το πούνε.
Αν εθιστείς σε αναλγητικό νομίζεις ότι έχεις πόνο αν δεν το πάρεις. Δεν είναι ότι το παίρνεις για πλάκα επειδή σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Αν δεν το πάρεις πονάς, νιώθεις πραγματικό πόνο οπότε το αποζητάς για να σου περάσει ο πόνος. Μην παίζεις με οπιοειδή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#846479 περαστικα sknipper!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
HighFidelity έγραψε:https://www.healthdirect.gov.au/tramadol
Οπιοειδές αναλγητικό, άρα από την φύση του προκαλεί και εθισμό,

@@ οποιοειδές . 3 γουλιές μπύρα μου φτιάχνουν καλύτερο κεφάλι απ'αυτό . :lol:
Δε φαντάζομαι να πίνει κανείς αλκοόλ εδώ μέσα εε; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#846561 mousatos, εγώ πίνω μπύρα, και ρούμι, και τσίπουρο και ό,τι θέλεις, αλλά όχι κάθε μέρα. Ούτε καν συχνά.
Και αν δεν πιω και για μήνες, δεν με νοιάζει καθόλου.
Αν εσύ μπορείς χωρίς τα χάπια σου για μέρες, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Κάτι μου λέει όμως πως δεν μπορείς, όπως και δεν διάβασες προσεκτικά αυτό που σου έγραψε ο sknipper.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#846563 όλα τα ξέρεις, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:
Χωρίσαμε με τη χολή μου εδώ και 10ετια plus … ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου λειψέ ...
Μου είπαν ότι για αύριο έχουν ήδη εισάγει μερικά επείγοντα και θα προσπαθήσουν για Τετάρτη... για να δούμε. :rant: :hmmm:
Τελικά με πήραν Τρίτη πρωί και μου λένε έλα, πήγα και μου την έβγαλαν το μεσημέρι. Όντως φαινότανε ότι είχε περάσει πρόσφατο ζόρι και ότι ήθελε βγάλσιμο, δεν ήταν απλή αλλά όχι πολύ ζόρικη. Ο αρχιχειρουργός και ο μικρός αναισθησιολόγος ήταν Έλληνες.
Με κρατήσαν μέσα επειδή έβαλαν και παροχέτευση. Σήμερα την έβγαλαν (άουτς αλλά μετά ανακούφιση) κλείσανε την τρύπα με αυτοκόλλητα ράμματα και μόλις έφτασα σπίτι μου. Ράμματα απορροφήσιμα και κανονικά δεν θα ήθελαν καν να με ξαναδούνε αλλά είπαμε να με δούνε σε 2 μήνες....
Φαγητό ελεύθερο, χθες το βράδυ πήρα chicken tikka masala με ρύζι το οποίο εφαγώθη χωρίς πρόβλημα συνοδεία σοκολατοκέικ. Σήμερα το μεσημέρι πρασόσουπα, fish+chips+αρακάς (+κετσαπ+μαγιονεζα) και έκλεισα με παγωτό βανίλια. Αν έμενα και το βράδυ είχα ζητήσει ντοματόσουπα, μαροκινό ταζίν και για γλυκό raspberry trifle.
2 εβδομάδες άδεια αλλά 4-6 εβδομάδες αποφυγή καταπόνησης και μου είπε καλύτερα τα ποδήλατα-τρεξίματα να τα ξεχάσω για λίγο. Περπάτημα. Αυτά, περαστικά μου και με το μαλακό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#846680 Όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#846681 περαστικα !
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
sknipper έγραψε:
Χωρίσαμε με τη χολή μου εδώ και 10ετια plus … ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου λειψέ ...
Τελικά με πήραν Τρίτη πρωί και μου λένε έλα, πήγα και μου την έβγαλαν το μεσημέρι. Όντως φαινότανε ότι είχε περάσει πρόσφατο ζόρι και ότι ήθελε βγάλσιμο, δεν ήταν απλή αλλά όχι πολύ ζόρικη. Ο αρχιχειρυργός και ο μικρός αναισθησιολόγος ήταν Έλληνες.
Με κρατήσαν μέσα επειδή έβαλαν και παροχέτευση. Σήμερα την έβγαλαν (άουτς αλλά μετά ανακούφιση) κλείσανε την τρύπα με αυτοκόλλητα ράμματα και μόλις έφτασα σπίτι μου. Ράμματα απορροφήσιμα και κανονικά δεν θα ήθελαν καν να με ξαναδούνε αλλά είπαμε να με δούνε σε 2 μήνες....
Φαγητό ελεύθερο, χθες το βράδυ πήρα chicken tikka masala με ρύζι το οποίο εφαγώθη χωρίς πρόβλημα συνοδεία σοκολατοκέικ. Σήμερα το μεσημέρι πρασόσουπα, fish+chips+αρακάς (+κετσαπ+μαγιονεζα) και έκλεισα με παγωτό βανίλια. Αν έμενα και το βράδυ είχα ζητήσει ντοματόσουπα, μαροκινό ταζίν και για γλυκό raspberry trifle.
2 εβδομάδες άδεια αλλά 4-6 εβδομάδες αποφυγή καταπόνησης και μου είπε καλύτερα τα ποδήλατα-τρεξίματα να τα ξεχάσω για λίγο. Περπάτημα. Αυτά, περαστικά μου και με το μαλακό.

Σιδερένιος.