Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#6212 Με την ευχή πως ο Schumi δεν θα αργήσει να γίνει καλά, φτιάχνω αυτό το τοπικ χωρίς να αναφέρω στον τίτλο κάτι για το ατύχημα. :s_smile

Ωστόσο, σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Schumacher θα συνεχίσει τη διαδικασία της αποκατάστασης στο σπίτι του!

:s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#20031 OCTOBER 5, 2014
Schumacher has made progress says Todt

Jean Todt has visited his friend Michael Schumacher since the F1 legend returned home after months in hospital and rehabilitation.

The pair worked together at Ferrari through the Italian team's ultra-successful period last decade.

"In the past weeks and months, he has made progress in relation to the severity of his injury," Todt, now FIA president, is quoted by the French daily L'Equipe.

"But a long and hard road is in front of him," he added, referring to Schumacher's continuing recovery from head injuries sustained in a skiing fall last December.

Todt said he visited the German and his family at their Swiss home earlier this week.

"Hopefully things will improve," he added. "His family is close to him. He needs time and peace."

http://www.grandprix.com/ns/ns29076.html
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#22948 «Είδα πρόσφατα τον γιό του. Ο Σουμάχερ ξυπνά πολύ αργά, πολύ αργά. Στο σπίτι του έχει όλο τον χρόνο, θα έλεγα όλη την ζωή μπροστά του για να συνέλθει» δήλωσε στο Europe 1, ο δημοσιογράφος- ειδικός σε θέματα F1- Ζαν Λουί Μονσέ, επισημαίνοντας ότι τον σοβαρό τραυματισμό δεν προκάλεσε «το σοκ (της πτώσης και σφοδρής σύγκρουσης με βράχο) αλλά εξάρτημα της μικρoκάμερας Go-Pro που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ και διαπέρασε τον εγκέφαλό του».


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64077065
Άβαταρ μέλους
By Govus
#22984 Εντάξει, ήταν απλά γραφτό να γίνει :omg: ...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#23199 Χθες ο Άκης Τεμπερίδης (που τώρα δημοσιογραφεί στην Ιταλία) έγραψε στο FB:

Σήμερα άκουσα δύο πράγματα στην Imola, από ιατρό εξειδικευμένο στους αγώνες αυτοκινήτων. Το ένα αφορά τον Jules Bianchi: "στις επόμενες δέκα ημέρες θα ξέρουμε αν θα επιζήσει", μου είπε αλλά ελπίδες να επανέλθει δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τον ίδιο. "Αν ζήσει, θα έχει τη νοημοσύνη μικρού παιδιού", μου είπε χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο που άκουσα από τον ίδιο άνθρωπο αφορά τον Schumacher. Ότι είχε τρυπήσει το κράνος του για να περάσει μέσα μικροκάμερα και όταν χτύπησε στο βράχο, το κράνος άνοιξε στα δύο και το κρανίο του χτυπήθηκε από την ίδια την κάμερα. Πόσο κρίμα...


από εδώ https://www.facebook.com/theworldoffroad?fref=ts
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#26738
cabala10 έγραψε:Εικόνα

Είσαι κι εσύ στο group των ελλήνων φιλάθών του MS στο Facebook; :lol:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#57284 ...εδώ "δοκιμάζοντας" την πρωταθλήτρια του 2007!..

Εικόνα

από εδώ
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#57296
mikeerfol έγραψε:Με φόρμα της Honda; :lol:

Mε φόρμα alpinestars, και ακολουθώντας τα βήματα και τις γραμμές του Διατσίδη, αυτά είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#57307 ...κι εγώ ΔΕΝ τον "πάω" με τίποτα τον Διατσίδη... αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ χοντρό για να είναι ψέμμα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#57313
liostemi έγραψε:...κι εγώ ΔΕΝ τον "πάω" με τίποτα τον Διατσίδη... αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ χοντρό για να είναι ψέμμα... :hmmm:

Bρήκα την αλήθεια :P

Την ώρα που ο Δημήτρης Διατσίδης, αριθμός μέλους του motoGP club 00056, οδηγούσε την GSV-R της Suzuki στην πίστα ήταν και ο Michael Schumacher με την Ducati GP7 και η άτυπη κόντρα «κλείστηκε» αμέσως. Ο «Σούμι» περίμενε πίσω από τον δικό μας περίπου μισό γύρο και πέρασε στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού. Βέβαια θα περνούσε έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο για με την μεγαλύτερη τελική της Ducati, αλλά και με τις απίστευτες οδηγικές ικανότητες που έδειξε, όταν αργότερα κατέβασε το χρόνο του στο 1’37’’. Τη στιγμή της φωτογραφίας (περίπου στις 14:10 χθες) ο Γερμανός «γυρνούσε» στο 1’45’’ και ο Δημήτρης στο 1’50’’. Πάντως ο Schumacher δεν έγινε τελικά μέλος του ελληνικού motoGP club, αφού δεν διέθετε διεύθυνση στην πατρίδα μας - ακόμη.


http://motograndprix.gr/content.aspx?id=651
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#57319 ...είσαι ...δυναμίτης!.. αχαχαααα!...
...και Καλή Χρονιάαααα!..
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#57349
liostemi έγραψε:...είσαι ...δυναμίτης!.. αχαχαααα!...
...και Καλή Χρονιάαααα!..

Επίσης :s_smile