sknipper έγραψε:Ταρτάρ φυσικά και να τολμήσεις. Είναι διαφορετικό σε γεύση από ό,τι πιθανόν φαντάζεται όποιος το φοβάται, με την καλή έννοια διαφορετικό.Είμαι από αυτούς που διατροφικά δεν ρισκάρω αλλά μια θέληση για δοκιμές νέων γεύσεων την έχω κατα καιρούς. Δυστυχώς όμως ο φόβος κυριαρχεί και προσωπικά τον δικαιολογω απόλυτα. Σε τρεις περιπτώσεις ωμοφαγειας στο εξωτερικό, σουσι, σεβιτσε και ταρταρ σε απειροελαχιστη ποσότητα νομίζω ξεπέρασα τα όρια μου και σίγουρα δεν θα το ξανακάνω.
Φυσικά οι δικοί μου και εγώ ξέρουμε ότι ακόμα και σε πιο απλά τρόφιμα όπως πχ το αυγό έχω τα θέματα μου. Έτσι μια καρμποναρα στη Ρώμη και ένα αυγό ποσε στο Παρίσι με έστειλαν να γνωρίσω τα εθνικά συστήματα υγείας της Ιταλίας και της Γαλλίας αντίστοιχα...