Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#1109 Όπως είδατε άλλαξα τον τίτλο από το καθιερωμένο.

Ερώτηξη: Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάω Φεβρουάριο στη Σλοβακία. Υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να αντιμετωπίσω πρόβλημα στους δρόμους; Γενικά τι κατάσταση επικρατεί σε περιπτώσεις κακοκαιρίας;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#1126 Τους αυτοκινητόδρομους τους κρατάνε καθαρούς, αλλά χιόνι μπορείς να πετύχεις χαλαρά και μάλιστα αρκετό. Χωρίς χειμερινά λάστιχα είναι λιγάκι ρίσκο. Πού λες να τραβήξεις?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#1136 Νομίζω Pezinok λέγεται η πόλη. Είναι μια συνάντηση boardgaming.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#1149 Trnava είναι κοντά, που πρέπει να πεταχτείς. Η αλήθεια είναι ότι αν πας από βαλκάνια έχεις καλές πιθανότητες να βρεις κακό καιρό, στη Σλοβακία θα κινηθείς πολύ λίγο και σε κεντρικούς δρόμους.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#1503 Χειμερινά και βινιέτα. Συνήθως ελέγχουν στην έξοδο από τη χώρα...
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#2543 Ισχύει, χειμερινά λάστιχα είναι απαραίτητα, οπως και βινιέτα. Ο δρόμος στα σκόπια είναι λίγο χάλια. Σερβία ανοίγει αλλά θέλει προσοχή στα όρια ταχύτητας γιατί γράφουν παντού. Ίσως σύνορα να συναντήσεις λίγο καθυστερήσεις με τις νταλίκες. Να προσεύχεσαι να μην είναι καμιά μουσουλμανική γιορτή που κατεβαίνουν ορδές από Αυστρία οι Τούρκοι. Από Gyor και πάνω έχεις ουσιαστικά "φτάσει". Στα σύνορα Σερβίας να κάνεις συνάλλαγμα για βενζίνη, μην πληρώσεις με ευρώ παρότι το δέχονται.

Οπωσδήποτε θα παραγγείλεις ψητό κότσι και šariš μαύρη κι αν δεν κάνει παγωνιά καθήστε για καμιά slivovica εκεί στο πάρκο που έχει στην λίμνη. Αν είναι να πας να δεις και τίποτα άλλο η Μπρατισλάβα είναι δίπλα κι αν έχεις όρεξη για εξερεύνηση πήγαινε Tatras.

Καλά χιλιόμετρα να χεις!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#5669 Για Γαλλία πρέπει να έχω μαζί μου στο αμάξι 2 alcohol-tests? Ή κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
By elvet
#5822 Νομίζω οτι δεν χρειάζεσαι κανένα alcohol τεστ, αλλά χρειάζεσαι λάμπες για τα φώτα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#6313 Ναι χρειάζεσαι το κιτ με λάμπες για φώτα και ανακλαστικό γιλέκο, τρίγωνο και κουτί πρώτων βοηθειών.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#6622 Ωχ. Να ελπίζω να μη με σταματήσουν αύριο δηλαδή και μου ζητάνε το κιτ με τις λάμπες :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#20522 Πίκρα και σ΄αυτό το τοπικό. :(
Κάποτε, ακόμα και μεταξύ 2010-2013, κάθε μήνα θα ήταν 2-3 μέλη που, στην προσπάθειά τους να οργανωθούν το καλύτερο δυνατόν, συζητούσαν για ταξίδια αναψυχής με ΙΧ στην Ευρώπη, αφού- κατ΄εμέ- όσοι κατοικούν-σπουδάζουν -εργάζονται σατς Ευρώπας, δεν προσμετρώνται, πέραν των σημαντικών οδηγιών που λόγω εμπειρίας έδιναν στους ενδιαφερόμενους.
Μας ρήμαξαν τα χαράτσια και οι "κρατικές" υποχρεώσεις, ακόμα και όσους μέχρι πέρσι κατάφερναν και να είναι ΟΚ στις υποχρεώσεις τους, αλλά και να έχουν λίγα € για τέτοιες αποδράσεις.

Θα μας φάει πλέον το χωριό και η "τράκα" σε γονείς-αδέλφια που παρέμειναν εκεί και τους εκμεταλλευόμαστε" για λίγες ημέρες διακοπών το χρόνο!!! :help: