Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#855791 Ολλανδια. Μου έχουν έρθει διάφορα από βλακείες που έχω κάνει σε άλλες χώρες, αλλά πρώτη φορά κάποιο που δεν ισχύει και δεν ξέρω τι να σκεφτω
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#855793 Το αυτοκίνητο πόσο καιρό το έχεις? Η παράβαση έγινε 26/12?

Δεν αποκλείεται και λάθος προφανώς, το ενδιαφέρον είναι πως προέκυψε το λάθος
Άβαταρ μέλους
By Chris
#855796
BARHonda έγραψε:το ενδιαφέρον είναι πως προέκυψε το λάθος


Αυτό με τρώει κι εμένα να μάθω φυσικά

Το έχω από το 2021. Η παράβαση λένε πως έγινε 26/12/2023. Για να δούμε τι θα μου πει αύριο. Κάποιο αποδεικτικό δε θα έχει? Έγραφε 56 από 50, δε θα πρέπει να έχει μια φωτό να το αποδείξει?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#855810 Πάντως το Τιρόλο εκτός από το Αυστριακό του τμήμα έχει και Ιταλικό τμήμα, μήπως ήσουν Ιταλία;
Χάρτης με τα τμήματα του Τιρόλου https://en.wikipedia.org/wiki/Tyrol#/me ... r_1918.png
Άβαταρ μέλους
By Chris
#856105
Chris έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι για εδώ, ρωτάω πάντως. Μου ρθε γράμμα από Tirol, παραβίαση ορίου ταχύτητας 30 ευρώ 26/12/23. Το θέμα είναι πως δεν έχω πάει Αυστρία απ' το 2016, και το συγκεκριμένο αμάξι δεν έχει πάει Αυστρία όσο το έχω εγώ. Μοιάζει legit όμως, ακόμα και το ΙΒΑΝ που γκουγκλαρω, τα αποτελέσματα είναι από το δημαρχείο εκεί κάτω. Τα στοιχεία που έχουν είναι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και πινακίδα. Αλλά μάρκα μοντέλο χρώμα κλπ δεν αναφέρουν πουθενά. Εν τω μεταξύ το 2016 που είχα πάει, μειναμε εκεί γυρω από όπου έρχεται η κλήση, οπότε σκέφτομαι τόσο σύμπτωση?? Μήπως κάνα λαμόγιο από το ξενοδοχείο πούλησε λίστα με στοιχεία? Αλλά έχω αλλάξει 2 φορές διεύθυνση από τότε :dizzy:

Βρήκα το επίσημο email από το site του δημαρχείου εκεί πέρα κι έστειλα να εξηγήσω πως δεν ήμουν εγώ και να ρωτήσω αν είναι legit και που βρήκαν αυτή την πινακιδα


Dear Chris,

Thank you for your mail. After internal research, it was determined that this was a reading error of the license plate in question. The present proceedings are discontinued.

Grapsta sto xioni