Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By mjacob
otso έγραψε:ΑΠΟ σενα rabbi jacob perimena να ακουσω τιποτα εξωτικο(εναν παπαγαλο του αμαζονιου ας πουμε που να λεει τσε Γκεβαρα) πυ εχεις παει ως τα νησια του σολωμοντα για diving οπου εψαχνες για μαργαριτοφορα στρειδια με εκπαιδευτριες τοπικες καλονες .

μαύρα μαργαριτάρια από την Πολυνησία otso μου.
Από εξωτικά άλλο τίποτα. Αφρικανικές μάσκες και όπλα, ινδουιστικά θρησκευτικά, τάι αγαλματίδια, βιετναμέζικη χειροτεχνία, πίνακες, ξυλουργική αβορίγινων, δεν χωράνε άλλα βάζω και στο υπόγειο.

otso έγραψε:Ακομα και ο Μαρλον Μπραντο πηρε σουβενιρ εξωτικη γυναικα απο κει κατω οταν γυριζε την ανταρσια του Μπαουντι . Εσυ αντισταθηκες για να τρως στο εξωτικο παγκρατι ρυζογαλο Δημητριου;

:s_sorry Ήμουν νιος τότενες και δεν ήξερα καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
glf έγραψε:Ενα καιρό οι Κοζανίτες το είχαν ιστορία να φέρουν το τσουρέκι χαχα. Για πλάκα το είπα.

Οχι μονο οι Κοζανιτες. Ακομα και οι Αθηναιοι μου τα ειχαν κανει τσουρεκια... για να τους κατεβαζω τσουρεκια Τερκενλη.
Άβαταρ μέλους
By mousatos

Την προ-τελευταία φορά παραλίγο να επιστρέψω με αρχαία χλαμίδα. :lipsealed: Ευτυχώς πήρα προφυλάξεις. Λίγο αργότερα στην ιστοσελίδα της είδα να παραπονιέται στη φίλη της :shifty: που την κόλλησε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#844378 Πες το κι έτσι ρε επιστήμονα. :lol:

Νομίζω στην Πράγμα το είχα αγοράσει, το 1999. από αυτά που άφησαν οι Σοβιετικοί όταν έφυγαν.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dodger έγραψε:Πρέπει να 5-6 τέτοια ο αδελφός μου, που σπούδασε στη Ρωσία.

Να μπορούσα να πάρω από εκεί 2-3 Avtomat Kalashnikov και άλλα τέτοια διάφορα... :iconcool:

Έχω μείνει με 3 μόνο όπλα. :s_cry
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Διάκο έχει μείνει ενα φλομπερ που χα για φάσες.

Να στο δώκω να ηρεμήσεις;

Άσε με καρδούλα μου. :inlove:

Εικόνα

Αν έχεις ΑΚ, ενδιαφέρομαι. Φυσικά με 2 30άρηδες γεμιστήρες και 500 φυσίγγια 7.62 χ 39, τα 100 διατρητικά! :s_cool Αν έχεις και 100άρη γεμιστήρα, πληρώνω παραπάνω! :omg:
Άβαταρ μέλους
By otso
#847044 Τι εγινε αλλαξε η γραμμη στον περισσο ;
Γιατι οταν ανοιξαν τα συνορα και οι αλβανοι τα εφερναν για φραγκοδιφραγκα πεταγαμε αητο.
Δειχνω πιστολι σε συντροφια βαμμενοι κκεδες λεω ειστε για σκοποβολη ; ουρλιαζανε παρτο απο δω , δεν ντρεπεσαι κτλ φιλειρηνιστών
Στην ερωτηση και πως θα καμωμεν επαναστασην συντροφοι ; η την ξεχασαμε και ειμαστε ενα αστικο κοινοβουλευτικο κομμα . ΜΟΚΟ
Ρε Αλεξ οταν ειχες εταιρεια στη Βουλγαρια αποκλειεται να μην πηρες κατι.
Ενναλακτικα ο μουσατος που ξερει ολα τα περασματα .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#847082 Το θέμα ρε Μπάμπη είναι να βρεις, καλό Σοβιετικό, ή έστω Τσέχικο VZ58.

Όπως το 0.22'', που είναι "Fabrique Nationale Darmes de Guerre Herstale Belgique" και όχι από τις μετέπειτα κόπιες. :iconcool: Αν και οι Ιαπωνικές κόπιες ήταν πολύ καλές, από ότι ακούω.