Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#709402 Ανοίγει στην ώρα του σχεδόν καρμικά το κλασικό ετήσιο θρέντι. Λέω καρμικά διότι σήμερα άνοιξα πρώτη μέρα το αρκουδίσιο στο τουτούνι και μου ήρθε η επιφοίτηση. Όπως και πέρυσι, ένα καλοκαίρι ειδικών συνθηκών, όμως η ζωή συνεχίζεται με την απαραίτητη προσοχή και σύνεση.

Καλό καλοκαίρι. :iconcool: :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#710371 Έχουμε κάποια πρόταση για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο;
@dimviii;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#710374
mirage έγραψε:Έχουμε κάποια πρόταση για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο;
@dimviii;


Ναι εχουμε,ευγεναστατοι,καθαρα αυτοκινητα,και φθηνοι.
Οποτε χρειαστεις στειλε πμ .
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#710375 Τις προηγούμενες χρονιές έκλεινα/κανόνιζα από Μάρτιο τις διακοπές. Φέτος, λόγω κατάστασης και επικείμενου γάμου, είπαμε να αράξουμε στο εξοχικό και να πηγαίνουμε καθημερινά για μπανάκι Ψάθα, Πόρτο Γερμενό και αν τύχει κάνα διημερο-τριημερο. Σίγουρα θα πάω Άγιο Όρος μερικές ημέρες και αν μου κάτσει (άδεια από τη γυναίκα δηλαδή :lol: ) θα ήθελα να πήγαινα λίγες μέρες Δονούσα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#710432 Άγιο Όρος θα πάω σίγουρα αρχές Οκτωβρίου για να βοηθήσω κάτι γέροντες με τα σταφύλια και μάλλον τέλη Ιουνίου-αρχες Ιουλίου. Πάω σε συγκεκριμένο κελί, όχι σε μοναστήρι. Στις Μονές μόνο για επίσκεψη.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#730469 Ναι φίλε μου κακία. Γιατί ο καργιολης μαζί με το συναφη του, μου έχει καταστρέψει την ζωή την δική μου και όλων των γύρω μου.
Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τον αγκαλιάσω....
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#730480
Dimsabas έγραψε:Άγιον Όρος πας τέλος Αυγούστου; Κάπου συγκεκριμένα κάθε χρόνο;


Πάλι Άγιο Όρος αρχές Οκτωβρίου, αυτή τη φορά μπαίνουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (εμβολιασμένοι και μη) με rapid test, που γίνεται πριν πάρουν το διαμονητήριο από το γραφείο προσκυνητών. Δε δέχονται οποιοδήποτε τεστ εκτός του δικού τους. Αν δεν κάνω λάθος, η μόνη Βατοπαιδίου ζητάει μοριακό. Επίσης, μπαίνεις μόνο με πρόσκληση από το μοναστήρι/σκήτη/κελί που θες να πας, δε δέχονται τους πάντες. Επίσης, κάποια μοναστήρια είναι τελείως κλειστά, δε δέχονται προσκυνητές, λόγω κορονοϊού.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#734681 Εικόνα

Εικόνα
ΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Προσπάθησε να μην σπαμάρεις κάθε τοπικό. Αν το συνεχίσεις, οι δημοσιεύσεις θα φεύγουν απευθείας και εσύ θα έχεις warn.[Admin]