Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#647942 Δεν αντιλέγω ότι γίνεται και μάλιστα και με νόμο και υπογραφή (παρεμπιπτόντως δεν το ξέρω αυτό για τη συγκεκριμένη περίπτωση). Επειδή όμως αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει, προτιμώ να πηγαίνω με υπερατού.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#647965 Παιδιά γίνεται καταχώρηση στοιχείων ταυτότητας, τι ανεπίσημα λέτε. Ξέρουν πότε μπήκες, πότε βγήκες. Θα ήθελα να έχω και τα 2 τα έγγραφα απλά μη χαθεί πουθενά κανένα και τρέχω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#648006 Εγω κερνάω καφέ τους Μακεδόνες γείτονες με 5ευρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#648010
mirage έγραψε:Για ποιόν λόγο ακριβως;

Γιατι μου το ζητάνε ευγενικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#648019 Πότε πέρασες τελευταία φορά; Τελευταίο φορέα που μου ζήτησαν κάτι στα Βαλκάνια ήταν το 2008 σύνορα Μαυροβουνίου - Σερβίας. Και 1-2 φορές με καθυστέρησαν αδικαιολόγητα κάτι Ρουμάνοι αλλά έκανα τον χαζό.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#648131
Corto Maltese έγραψε:Πότε πέρασες τελευταία φορά; Τελευταίο φορέα που μου ζήτησαν κάτι στα Βαλκάνια ήταν το 2008 σύνορα Μαυροβουνίου - Σερβίας. Και 1-2 φορές με καθυστέρησαν αδικαιολόγητα κάτι Ρουμάνοι αλλά έκανα τον χαζό.

Πέρσυ τον Απρίλη, το έχω γραμμένο στο τοπικό του Γερμανια Ελλάδα. Είμαι ιδιαίτερα γλαφυρός στα γραπτά μου :lol:
Εντιτ: Ευτυχως στις πρωτες 20 χωρες που θα επιτραπουν τουριστες στην Ελλαδα ειναι ολες οι Βαλκανικές. :metalo: :metalo: :metalo: :superman:
Κομπλέ κάθοδος απο Ουγγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία