Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#432630 Πραγματι ειναι πολυ καλυτερη η Ελατη γι αυτο και την εβαλα πρωτη.

Στην δευτερη ειναι το εντυπωσιακο οτι περνας απο Μαγιουλιανα που ειναι το ψηλοτερο χωριο της Πελοποννησου με αντιστοιχα καλη θεα σε μερικα σημεια και το Σανατοριο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#432664
bibendum έγραψε:Πραγματι ειναι πολυ καλυτερη η Ελατη γι αυτο και την εβαλα πρωτη.

Στην δευτερη ειναι το εντυπωσιακο οτι περνας απο Μαγιουλιανα που ειναι το ψηλοτερο χωριο της Πελοποννησου με αντιστοιχα καλη θεα σε μερικα σημεια και το Σανατοριο.

Πιο κοντά στην Δημητσάνα είναι ο Βλόγγος που είναι λίγο πιο χαμηλός απο τα Μαγούλιανα αλλά με ίσως καλύτερη θέα.
http://www.cnn.gr/taksidi/ellada/story/ ... s-arkadias
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#442426 Είναι εντυπωσιακό το πόσο υλικό εξαιρετικής ποιότητας έχει προσθέσει ο Ξενοφώντας, γυρίζοντας και φωτογραφίζοντας ορεινές διαδρομές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Χάζευα για άλλη μια φορά μια άκυρη διαδρομή στο Google Earth, από Βεύη Φλώρινας προς την λίμνη Βεγορίτιδα. Πρακτικά, πριν την δω στο χάρτη, ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο δρόμος.

Και φυσικά για άλλη μια φορά η διαδρομή ήταν διάσπαρτη από εξαιρετικές φωτογραφίες του Ξενοφώντα, που είχε διασχίσει την διαδρομή με την Τζαπανίτα του αυτή την φορά :)

Σχεδόν σε όποια "άκυρη" διαδρομή της ηπειρωτικής Ελλάδας αν ψάξω στο Google Earth, υπάρχουν φωτογραφίες του Ξενοφώντα. Όσο πιο περίεργη και άγνωστη η διαδρομή τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να την έχει καταγράψει!

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το έργο σου, την εξαιρετική καταγραφή της ηπειρωτικής Ελλάδας, με υπέροχες φωτογραφίες και εμπνευσμένους τίτλους! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#442480 Α, να χαθείς :P

Ήταν η φορά που κατέγραψα τη διαδρομή Πρεσπών, Πισοδερίου, Βιτσίου και πέριξ.

Με το σίριον ήμουν γιατί 2013, από Μάρτιο ως Αύγουστο είχα βγάλει πινακίδες λόγω εκτεταμμένης ανεργίας...

Με πειραξε που το host site έκλεισε (το πανοράμιο) γιατί ανέβαζα κατα κόρον, για το λόγο αυτό. Να χαζοψάχνω στο google earth / maps και να βλέπω πώς και τι είχα δει, τι συνθήκες επικρατούσαν κτλ κτλ.

Κάπου 35.000 φωτό πρέπει να ήταν.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#442490 Από την στιγμή που έκλεισε το Panoramio οι φωτογραφίες αυτές δεν μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό σου Google; Αν θέλεις να ανεβάσεις τώρα φωτογραφίες ποια υπηρεσία χρησιμοποιείς; Στο Google Earth πάντως το εμφανίζει ακόμη ως Panoramio :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#442556 Η ενημέρωση έγινε πέρυσι νοέμβρη που έκλεισε και ειναι οτι 1 χρόνο μετά, νοέμβρη τώρα σε 1 μήνα, θα περαστούν όλες οι φώτο αυτές στο λογαριασμο του Google, ως άλλοτε picasa, ως τώρα Google album archive (αρχείο λευκωμάτων).

Ήδη από πέρσι δε μπορείς να ανεβάσεις κτλ , σχόλια, favs likes χαθήκαν, αλλά υπάρχει το υλικό (αρκεί να γίνει link από αλλού, όπως π.χ. απο maps, earth ή πρόγραμμα διαχείρισης εικονων που έβγαζε τα λινκς των εικόνων).

Θέλω να δω το interface του νεου ανεβαστηριού, αν εμπεριέχονται μετά στο earth / maps και θα δω πώς κ τι...