Πωλήσεις, αγορές, ανταλλαγές. Δημοσιεύστε την αγγελία σας στην σωστή κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#6786 Η δημοσίευση αγγελιών είναι μια δυνατότητα που δίνεται αποκλειστικά στα ενεργά μέλη του forum, εφόσον ακολουθούνται οι γενικότεροι κανόνες και όροι χρήσης του φόρουμ. Επιπλέον, για τις αγγελίες που φιλοξενούνται στο παρόν forum, ισχούν τα παρακάτω:

1. Οι αγγελίες θα πρέπει να καταχωρούνται στην κατάλληλη ενότητα του forum.

2. O τίτλος κάθε αγγελίας θα πρέπει να είναι οσο το δυνατόν πιο περιγραφικός. Γενικοί τίτλοι δεν επιτρέπονται (πχ "Ευκαιρία, "Προσφορά" κτλ)

3. Οι αγγελίες θα πρέπει να αναφέρουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και την τιμή του προς πώληση αντικειμένου καθώς και τον τόπο που βρίσκεται το αντικέιμενο.

4. Δεν επιτρέπεται η σκέτη παραπομπή σε άλλο ιστότοπο (με link ή άλλο τρόπο) χωρίς περιγραφή του αντικειμένου.

5. Δεν επιτρέπονται φωτό που παραπέμπουν σε άλλο αντικείμενο, διαφορετικό ή παρόμοιο με αυτό που πωλείται.

6. Δεν επιτρέπεται να γίνεται τεχνητή ή έμμεση διατήρηση της αγγελίας στην κορυφή των θεμάτων ("UP") σε διάστημα μικρότερο της 1 εβδομάδας.

7. Δεν επιτρέπονται κριτικές και άλλα σχόλια άσχετα με την αγγελία.

8. O χρήστης που δημοσιεύει αγγελία θα πρέπει να ενημερώνει την ομάδα διαχείρησης όταν αυτή πάψει να ισχύει ή όταν το αντικείμενο πωληθεί. Οι αγγελίες που παραμένουν ανενεργές μετά από τρεις μήνες θα διαγράφονται. Για οποιαδήποτε ένσταση πάνω σε αυτό επικοινωνήστε με την διαχειριστική ομάδα.

9. Απαγορεύονται αγγελίες αντίθετες με τη ισχύουσα νομοθεσία και πώληση παράνομων προϊόντων.

Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή και διαγραφής αγγελιών που κατά την κρίση τους δεν είναι σύμφωνα με τους ανωτέρω κανονισμούς. Οι αγγελίες που έχουν επιτελέσει το σκοπό τους θα σβήνονται κατά βούληση.

Disclaimer: To παρόν forum δεν ασκεί κανέναν έλεγχο για τα προς πώληση αντικείμενα, την τιμή αυτών, την εγκυρότητα των στοιχείων του πωλητή ή του προϊόντος και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την εξέλιξη μιας αγοραπωλησίας.