Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#819542 Σε 7-8 χρόνια θα είναι και η Κίνα premium...ήδη βλέπουν ότι τους παίρνει και έχουν αρχίσει να ανεβάζουν τιμές...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#820334 λοιπόν, μετά από δύο μηνάκια με το Beverly 300 μπορώ πλέον να κάνω μια πιο σφαιρική σχετικά κριτική.
Ανάρτηση πολύ καλή.
Φρένα αξιοπρεπή αλλά δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης με άλλο της ίδιας κατηγορίας (τα πλησιέστερα που έχω οδηγήσει είναι Vespa GTS 300 με σαφώς χειρότερα φρένα και Kymco Xciting 400 με, νομίζω, κάπως καλύτερα)
Χώροι ικανοποιητικοί.
Συναρμογή πλαστικών μέτρια.
Σέλα & άνεση οδηγού/συνεπιβάτη, πολύ καλή.
Γκάζι υπεραρκετό για ένα άτομο έως 110 kmh, για δύο άτομα συνολικού βάρους 130-135kg, ίσως θα ήθελα κάποιες φορές λίγο παραπάνω στις χαμηλές στροφές.
Έχει κάψει λίγο λαδάκι στα πρώτα 800 km. Ίσως 50 ml.
Οριακά διαχειρίσιμο εν στάσει από άποψη βάρους (="όπισθεν" με τα πόδια σε ελαφρά ανωφέρεια/στήριξη με το ένα πόδι προς αποφυγή πτώσης επί μ@λ@κίας κλπ).

Κατανάλωση πόλης με συνήθεις διαδρομές 12-20 χλμ τη μέρα, είναι λίγο πιο πάνω απ' ό,τι περίμενα, άνετα 4,5-4,8lt/100 km, αλλά μένει ακόμη λίγο στρώσιμο και κάποια γερά ανοίγματα. Προσωπικά περίμενα κάτι πιο κοντά στο 3,9-4,3 lt/100 km, αλλά θα δείξει.
Σε οποιεσδήποτε πιο ανοικτές διαδρομές είναι πολύ χαμηλή.

Ακόμη και καλοκαίρι ο αέρας πάνω από τα 60 kmh είναι κάπως ενοχλητικός χωρίς παρπριζ, οπότε το φθινόπωρο θα μπει σίγουρα...
Τώρα που ζεσταίνει ενίοτε κάνω κάποιες εκπτώσεις στον προστατευτικό εξοπλισμό (εννοώ στα ρούχα, όχι στο κράνος και τα γάντια), βοηθήστε με να ξαναμπώ στον ίσιο δρόμο :)
Άβαταρ μέλους
By citastak
#820359 Μπράβο και να το χαρείς. Ποτέ χωρίς μπουφάν - πήγαινε πάρε ένα καλοκαιρινό διάτρητο. Αν ιδρώνεις πολύ, μπάνιο το πρωί και αλλαγή πουκάμισου εκεί που πας. Το κάνει λίγο πιο δύσκολο, αλλά σε μικρή πτώση χωρίς μπουφάν, τα εγκαύματα που παθαίνουμε είναι επίπονα.
Εννοείται (για τους ίδιους λόγους) δεν φοράμε βερμούδα και πάντα με κλειστό παπούτσι -ιδανικά κάτι σκληρό και ψιλο άκαμπτο.
Πάντα όρθιος.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#820417 Πολύ καλά τα νέα για το Μπέβερλι, η κατανάλωση θα πέσει κ άλλο, η όρεξη σου γι'αυτό τώρα το καλοκαίρι ειδικά, όχι :thumbsup:

Προσυπογράφω τα του citastak, για θερμοκρασίες από 30 κ πάνω, μόνο για διάτρητες καταστάσεις μιλάμε εν Ελλάδι (έχει η Revit κάποιες αξιοπρεπείς προτάσεις) ή κάτι σαν το Icon Field Armor Compression Shirt / Spidi Base Tech Armor.

Παντελόνι επίσης καλοκαιρινό, βγαίνουν αρκετά όμορφα cargo/chino , η Dainese / Spidi / Revit έχουν , γύρω στα 150 -250€. Βγαίνει κ η Nordcode με μια αξιότιμη επιλογή σε cargo (αν και οι προστασίες είναι λίγο ογκώδεις αλλά ίσως παίζει μια κοπτοραπτικη με Seesmart) , με χαλάει το Tefflon όμως που χρησιμοποιεί για αδιαβροχοποιηση. Από τότε που είδα τη ταινία με τον Μαρκ Ραφαλο για την DuPonte που το κατασκευάζει, ανησύχησα λίγο. :hmmm:

Μποτάκια επίσης, Stylmartin , Revit που έχω πάρει μέχρι τώρα, υπηρετούν το urban casual moto που έχω κατά νου. Μιλάμε επίσης για καλοκαιρινές καταστάσεις, που το πόδι παίρνει αέρα, έχει ειδικά αντι-ιδρωτικα υφάσματα, καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεται κανείς όταν σκέφτεται καλοκαίρι και μποτάκι :lol:


Ελπίζω να βοήθησα, όλοι όρθιοι :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#832958 Εικόνα
Εικόνα