Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#498503 Συνήθως δε θέλουν ίντερνετ. Στο μήνυμα σου στέλνουν συντεταγμένες και μπαίνεις από το κινητό σου να δεις
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#498645 Πέτρο το δοκίμασες σε στεγασμένο χώρο να δεις αν πιάνει;
Πάντως κάπου είχα ακούσει για tracker που όταν καταλάβει κίνηση σβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο (εννοείται σαφώς ότι είναι συνδεδεμένο με αυτό) . Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#502346
KiloMeater έγραψε:Γιατρέ, περιμένουμε εντυπώσεις από το μηχάνημα

Καλημέρα,

ζητώ συγγνώμη από την καθυστέρηση αλλά με τα τρεχάματα σε Ελλάδα δεν έτυχε να πάω σε υπόγειο parking. Χθες επέστρεψα πίσω κ το δοκίμασα.

Σε ανοιχτό χώρο όπως είπα, το sms που μου στέλνει το μηχανηματάκι έρχεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πχ χθες ήρθε σε 2¨ και παραξενεύτηκα :lol:

Το πάρκαρα χθες στο υπόγειο του σούπερ μάρκετ κ πήγα εκτός αυτού σε ανοιχτό χώρο για να μετριάσω τυχούσα καθυστέρηση λόγω του κινητού μου. Λοιπόν, εκεί που το πάρκαρα είχε το iphone με τον πάροχό μου 1 κεραία από τις 5 gsm, το δικό του δεν ξέρω γιατί είναι άλλος πάροχος E-Plus. Όπως είπα, όταν του τηλεφώνησα για να μου στείλει sms, εγώ είχα 4 κεραίες οπότε οκ. Το sms ήρθε σε 30 δεύτερα και ήταν η θέση μέσα στο γκαράζ, δλδ το έδειχνε μέσα στο οικοδομικό τετράγωνο κ κάπου εκεί που το είχα αφήσει όπως φαντάζομαι τον χώρο στο γκαράζ.

Τώρα, αν το βάλουν σε κοντέινερ κ μετακινήσουν το κοντέινερ, δεν ξέρω τί θα δείξει. Μάλλον θα δείξει πάλι σωστή θέση.

Το μηχάνημα το είχα 2 εβδομάδες σε συνεχή λειτουργεία στο αμάξι του πεθερού. Όλα οκ στους ελέγχους που έκανα κατά καιρούς κ για τις 2 πλευρές :ninja: :iconcool: :lol:

Γενικά είναι πολύ αξιόπιστο, το συνιστώ. Δε συνδέεται με το αμάξι, εγώ το έχωσα κάτω από τη ρεζέρβα στο γκολφ κ έκανα τις μετρήσεις.