Συζήτηση και τεχνικές λύσεις για τα παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#300540
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#315259 Δεν ήξερα πως υπήρχε Giulietta MK1 turbo. Μόλις 361 αντίτυπα βγήκαν, ένα τουλάχιστον βρίσκεται στην Ελλάδα.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 Turbodelta
http://www.drive.gr/posts/classic/dokim ... turbodelta
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#428575
HighFidelity έγραψε:Δεν ήξερα πως υπήρχε Giulietta MK1 turbo. Μόλις 361 αντίτυπα βγήκαν, ένα τουλάχιστον βρίσκεται στην Ελλάδα.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 Turbodelta


τωρα το ειδα,μεχρι και τα μισλεν trx εποχης φοραει!
Άβαταρ μέλους
By bill33
#428580 Εχει δύο φίλτρα αέρος; :hmmm:
Εικόνα
Το αριστερό δίπλα στα καρμπυρατέρ είναι φίλτρο αέρος,αλλά και το δεξιά κυλινδρικό είναι φίλτρο αέρος (παπάδες πιο σωστά) :hmmm: :hmmm:
φωτό απο Ν/Α bialbero
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#428581 to αριστερο όπως κοιταμε τη φωτο δεν είναι φιλτρο,ειναι η εισαγωγή.Ο σωλήνας (με τα κολαρα υψηλης πιεσης) που παει στα αριστερα ερχετε από το τούρμπο
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#428666 Παρουσιάστηκε το 1986 με κινητήρα 1.8L, με τουρμπίνα Garrett T3 και πίεση 0.9 bar και ψεκασμό Bosch LE - Jectronic, είχε 155 ΗΡ και ροπή 226 Nm, εδώ βλέπουμε την 1η έκδοση με τα καρμπυρατέρ και το υδρόψυκτο intercooler, αυτή βγήκε σε λίγα κομμάτια.

Στη φωτό αριστερά βλέπουμε την εισαγωγή του αέρα που έρχεται από την τουρμπίνα, αυτό το μαύρο κουτί περιλαμβάνει το υδρόψυκτο intercooler και στο κάτω μέρος είναι το plenum, στρογγυλό κουτί αριστερά είναι το φίλτρο του αέρα στην είσοδο της τουρμπίνας.

Οι επόμενες 75 που ούτε και αυτές ήταν πολλές γιατί ο σκοπός της Alfa ήταν να βγάλει λίγες για ιδιώτες που ενδιαφέρονταν αφού δεν συμμετείχε τότε επίσημα σε αγώνες, με τον ψεκασμό είχαν intercooler αέρος - αέρος ξαπλωτό στην ίδια θέση όπως τα Subaru.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#428811
dimviii έγραψε:to αριστερο όπως κοιταμε τη φωτο δεν είναι φιλτρο,ειναι η εισαγωγή.Ο σωλήνας (με τα κολαρα υψηλης πιεσης) που παει στα αριστερα ερχετε από το τούρμπο

Εχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#481965 :inlove: