Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#860538 Θενκς παιδες!

Σημερα μονο ζεσταμα για να ξεβρωμισει εκανα. Αυριο λεω να παρω καμια τομαχοκ για ξεπαρθενιασμα!

Αν και δεν εχω ψησει ακομα, ειμαι κι εγω πιο ξεσηκωμενος απο καθε αλλη αγορα που εχω κανει εδω και πολλα χρονια... Για την ακριβεια αισθανομαι βλακας που δεν την ειχα παρει πολυ νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#860542 καλα ψησιματα Γιωργη!
καδενα αλλαξαμε στο βαγκ?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#860545
dimviii έγραψε:καλα ψησιματα Γιωργη!
καδενα αλλαξαμε στο βαγκ?


Τη σουλουπωσα μονος μου τη γρια Ντιμη. Το flush που εκανα στο τελευταιο σερβις και το νεο λαδι (Motul), μετριασαν κατα πολυ το γρατζουνισμα που εκανε η καδενα! Μια μικρη ελπιδα που ειχαν οι Τεζλιστι οτι θα εγκαταλειψω για να κερδισουν τον αγωνα, εσβησε πλεον κι αυτη :shifty:

Και να ξερεις οτι ειμαι ακομα και με το ιδιο παλιακο τηλεφωνο που η μπαταρια κραταει μιση μερα :x
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#860593
Chris έγραψε:ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Το θερμομετρο ηταν με την ψησταρια ή το πηρες ξεχωριστα?


Αυτο συμπεριλαμβανεται στα 350 Ευρα που ξοδεψα για εξτραδακια :shifty:

Αλλο ενα πραγμα που επρεπε να ειχα αγορασει εδω και χρονια. Αλλα το επαιζα μαγκας που κοβει το ματι του ο χαζος. Μεγαλη βοηθεια να ψηνεις το καθετι στους σωστους βαθμους. Και τιποτα μπριζολακια ή πανσετακια ψηνονται με το ματι. Αλλα αν βαλεις καμια μεγαλη μπριζολα ή κανενα μεγαλο ψαρι, θελεις τη ρουφιανα την τεχνολογια για να το πετυχεις ακριβως!

Που λετε τα περισσοτερα απο τα εξτραδακια που αγορασα, τα ειχα ηδη. Γαντια, βουρτσα, λαβιδα, βαση κοπης κτλ... Τα ειδε η γυναικα μου και λαλησε. Καλα ρε μου λεει, πλακα μου κανεις? Αφου αυτα τα ειχαμε ηδη.

- Τι λε ρε συ? Πηρα καινουργιο εργαλλλειο και θα το χρησιμοποιω με ολα τα παλιακα πραγματα? Ειναι σα να παρω το Μπεμβε το Χ6 και να σε κρατησω εσενα για γυναικα μου αντι να βρω καμια καινουργια πιτσιρικα :rtfm:

Τωρα θελει να της παρω καναπε λεει :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By bill33
#860595
George_Prix έγραψε:Νταξ, απο την πρωτη μερα εκανε αποσβεση το εργαλλλειο. Χαλαλι :s_smile

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Αλάτισμα αλά Μπαέ δεν βλέπω.....
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#860596
bill33 έγραψε:Αλάτισμα αλά Μπαέ δεν βλέπω.....


Την ειχα μαριναρει απο πριν με τουτο:

https://www.skroutz.gr/s/23175686/Jack- ... 291gr.html

Που ειναι αρκετα εντονο/πικαντικο. Ουτε ενα κοκκο αλατι δεν εριξα μετα το ψησιμο (ενω κανονικα ριχνω καμποσο)...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#860677 Τοχριστομουκαιτημπαναγιαμου :s_mad

Παιρνω σημερα ενα τηλεφωνακι τον ψαρα μου, ισα ισα για να κανει σεφτε και κανενα θαλασσινο στην ψησταρια. Μου ειπε οτι εχει μια σφυριδα 1.3 κιλα. Μιλαμε για το αγαπημενο μου ψαρι που εχει να μου κατσει πολυυυυυυυ καιρο και στο μεγεθος που θελουμε για να φαμε ολοι μαζι. Λες και επιασα το τζοκερ αισθανθηκα :shifty:

Τοσο κακο ψησιμο δεν εχω ξανακανει στη ζωη μου. Σα μουνι καλλιγραφια το εβγαλα απο την ψησταρια. Καθομουνα και εξινα με μαχαιρακι τις πετσες απο τη σχαρα για να τις φαω και να μην πανε χαμενες ΓΤΜΠΤΓλυστραε για πετσες :rant:

Νταξ κατι δεν εκανα καλα κι εγω φυσικα. Λιγο χαμηλοτερη απο οτι επρεπε η θερμοκρασια και λιγο νωριτερα απο οτι επρεπε προσπαθησα να το γυρισω. Αλλα μαμιεται και το Σκρουτζ ομως. Παραδοση Τριτη-Τεταρτη ελεγε η σχαρα και μεχρι τωρα Πεμπτη βραδυ δεν εχω παραλαβει. Πρωτη φορα εβαλα ψαρι απευθειας στην ψησταρια και σιγουρα και τελευταια :oops:

Παντως επαθα σοκ με τη ρουφιανα τη σφυριδα σε γευση ρε παιδες. Το ξερω οτι αμαρτανω ξεστομιζοντας τετοιο πραμα, αλλα τη γουσταρισα περισσοτερο κι απο τη χθεσινη την τομαχοκ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By skous
#860701 Εγω για ψαρι προτεινω αλλη σχάρα. Στυλ τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/13829514/Weber ... outz_share

που ειναι με ελασματα.

Εχει σε διάφορα μεγέθη και βολευει αν θελεις να ψήσεις και ταυτοχρονα 2-3-4 πιο μικρα ψάρια, ενω επισης δεν ακουμπάει στην σχαρα της ψησταριας

< >