Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#369475 Ελπιζω να εχει καμερα ελεγχου κυκλοφοριας και νωριτερα για να τον επιβεβαιωσει, μην τυχον βγει κανας g8777 και πει κακοηθειες ("καλυψει τον πωπο του", "ξαφνικη αλλαγη λωριδας" ) :s_yes
Άβαταρ μέλους
By elteo
#369477 Το ότι έτρεχε είναι γεγονός. Πολλοί οδηγοί που κινούνταν εκείνη την ώρα στην ΕΟ κατέθεσαν για το ότι τους πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάπου διάβασα ένας είπε ότι πήγαινε με 140 (=εκτός ορίου και αυτός) και τον πέρασε σαν σταματημένο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#369478 Μα δεν ειναι αμφισβητησιμο το αν πηγαινε σανιδα. Το ζητημα ειναι για πιο λογο εφυγε απο την πορεια του σα κουτσουρο. Σαφως παιζει και το λαστιχο, αλλα ειναι και αλλα πραγματα που μπορεις να υποθεσεις με τα τωρινα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#369480 Απίστευτο σκηνικό, συγκρίνεται μόνο με πολεμική σκηνή αυτό που είδαμε. :omg:

Η Porsche προφανώς είχε χαθεί πολύ πριν για να σκάσει με το πλάι. Τρελή ατυχία που πέρασε από όλα τα πλέγματα/τοίχους και έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας. Δεν μπορώ να μπω στην θέση του, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι τίποτα άλλο, παρά μόνο βαριά ψυχοφάρμακα μπορούν να τον κρατήσουν ζωντανό τώρα. Προσωπικά θα αυτοκτονούσα αν δεν με κρατούσαν χαπακωμένο. :help:

Διάβασα ότι επρόκειτο για 911 cabrio. Δύσκολο αυτοκίνητο σε μεγάλες ταχύτητες με τάση να σηκώνεται η μούρη. Αρκετά περίεργη επίσης η ανάφλεξη καυσίμου εν έτει 2017.

Σκατά. :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#369484 Εγώ στη θέση του (να χάσεις την γυναίκα της ζωής σου και το παιδί σου έτσι, να σκέφτεσαι για όλη τη ζωή τι θα είχε γίνει αν δεν είχες πάει για κατούρημα ή είχες καθυστερήσει 5 λεπτά, παράλογες σκέψεις αλλά υπαρκτές) δεν ξέρω αν θα προτιμούσα να είχα φύγει μαζί τους... Φρίκη. :(
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#369486
drdino έγραψε:Εντυπωσιακό το ότι ανεβάσαν gore φωτογραφία στην ζούγκλα, άραγε δεν κατάλαβαν τι μπήκε;


Αυτή με τα αίματα;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#369494
MIXOStsi έγραψε:Ατυχία για όλους δεν θα το 'λεγα...

Τι εννοεις ? Οτι ο τζαμπος δεν ηταν ατυχος αλλά ανεύθυνος?


Αν εσκασε το λαστιχο, δεν θα επρεπε να βρεθουν κομματια του?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#369495 To ότι μάλλον προκάλεσε την τύχη του...
Για το λάστιχο ναι, αφού όπως είπε ο άλλος φεύγαν κομμάτια τότε πρέπει να είναι σκόρπια πιο πίσω.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#369497 Αν ειναι το λαστιχο τελικα, τοσο ευκολα σκανε τα γαμημενα ? :s_mad
Πιστευω θα ειχε καλα λαστιχα, τι διάολο
Εκτος αν πατησε κατι και εσκασε
Άβαταρ μέλους
By ast
#369498 Επειδή πήρε ένας στην Τατιάνα (wtf?) και είπε πως ήταν αυτός που τον προσπέρασε η Πόρσε και είπε πως είδε κομμάτια ελαστικού να φεύγουν, δεν κάνουν ιδιαίτερα αξιόπιστη την πηγή -το αντίθετο θα έλεγα. Θα περιμένω κάτι πιο επίσημο πριν βγάλω συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#369505 Η πλάκα εδώ μέσα είναι ότι 2-3 που βρήκαν 5 ψωροφράγκα και πήραν ένα μπάνικο τουτού και έχουν και 5-10 υπαλλήλους στη δούλεψή τους, αισθάνονται συναδελφική αλληλεγγύη με τα Jumbo. Που με δεδομένα jumbo όχι πλούσιοι δεν είναι όπως νομίζουν, αλλά οριακά ευκατάστατοι. Εγώ θα θυμίσω τι έγινε το καλοκαίρι στην Αίγινα. Που βγήκε ο χάρος παγανιά, αντίστοιχες ηλικίες, αντίστοιχες οικογένειες και τελικά μάθαμε ότι το ταχύπλοο το οδηγούσε ένας 80χρονος με επιβάτες 3 αντίστοιχα γεροντάκια. Ή με τον Παντελίδη που ένα χρόνο τώρα οι έχοντες τις άκρες προσπαθούν να κατηγορήσουν τους επιβάτες. Ο κόσμος ξέρει, με ποια νοοτροπία ζούνε οι εν λόγω οικογένειες ή όσοι στην Ελλάδα ότι είναι υπεράνω του νόμου, ξέρει τι πιθανότητες έχει να τιμωρηθεί ένα τέτοιο αμάξι εάν απλά το σταματήσει ένα ραντάρ. Αυτό οδηγεί σε ύβρι και ασέβεια. Ασέβεια σε νόμους, ασέβεια στο κοινωνικό σύνολο, ασέβεια στον διπλανό μας.

Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είχε αυτή την παιδεία ή τη συμπεριφορά. Το έγραψα και νωρίτερα. Αλλά γνωρίζω 2 πράματα: Πρώτον ότι έτρεχε σε ολισθηρό οδόστρωμα σε ταχύτητες που υποδεικνύουν εγκληματική ανευθυνότητα, γιατί αρέσει/δεν αρέσει, αυτός που ψωλαρμενίζει αριστερά με 80 είναι νόμιμος και εν πολλοίς αναμενόμενος και δεύτερον ότι το κοινωνικό του προφίλ δίνει πιθανότητες να υπακούει στην παραπάνω συμπεριφορά ή νοοτροπία σαφώς μεγαλύτερες από το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#369506 Αφού είχε χώρο και μετά από τις τουαλέτες , έπρεπε να είχε παρκάρει εκεί.