Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#369433 ποσα χρονια η επεκταση ?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#369437 Για ένα χρόνο ισχύει και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι να συμπληρώσει τα 10 χρόνια από την πρώτη άδεια κυκλοφορίας. Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ το χρόνο. Τον Αύγουστο συμπληρώνει 10ετία, οπότε φέτος θα ισχύσει για 8 μήνες η εγγύηση (το 100ρικο κανονικά βέβαια).

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
#369526
Scotch έγραψε:Για ένα χρόνο ισχύει και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι να συμπληρώσει τα 10 χρόνια από την πρώτη άδεια κυκλοφορίας. Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ το χρόνο. Τον Αύγουστο συμπληρώνει 10ετία, οπότε φέτος θα ισχύσει για 8 μήνες η εγγύηση (το 100ρικο κανονικά βέβαια).

< >

Τσεκαρε το λίγο αυτό. Διότι μας πήραν τηλέφωνο από τον Αλεξανδριδη (Lexus Θεσσαλονίκη) και μας πρότειναν για επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο με 105ε (υπόψιν το αυτοκίνητο κλείνει 10ετια τον επόμενο μήνα).
Θα σε ενημερώσω μόλις το πάμε για σέρβις να δω τι ισχύει.

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#369534 Ευχαριστώ. Αναμένω νέα.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο προϊστάμενος του service είχε αντίθετη άποψη από τον τεχνικό σύμβουλο. Ο 1ος έλεγε ότι δεν υφίσταται θέμα 10ετίας, ο 2ος ότι υφίσταται.

< >
Άβαταρ μέλους
By pgs
#371728 καλημέρα σε όλους.τελικά πήγα αυτοπροσώπως από τη χιουντάι να ρωτήσω τι γίνεται τελικά με το δωρεάν πρόγραμμα σέρβισ και πότε θα με ειδοποιήσουν κι από ότι κατάλαβα με δουλεύουν κανονικά όταν τους ρώτησα θα με καλέσετε μέσα στο μάρτιο μου τα μασάγανε άρα αποκλείεται και μέσα στο μάρτιο!ξέρει κανείς κανένα εξουσιοδοτημένο που να κάνει τα δωρεάν σέρβις της χιουντάι και να ειναι και ευχαριστημένος? για αθήνα μιλάω
μήπως να έστελνα και ένα email στη χιουντάι κορέας?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#375751 - Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
- τακάκια textar μπροστά, με αισθητήρα φθοράς
- δίσκοι αεριζόμενοι Zimmerman μπροστά
- Λάδια σασμάν
- λάδια Mobil 1 full synthetic
- φίλτρα (λαδιού, αέρα, καμπίνας)
- διαγνωστικό

Τι κόστος θεωρούμε λογικό;

(B170, 68.000km, my '08)


< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#375783 Εγώ θα θεωρούσα άνω όριο τα 800€, από εκεί και μετά θα αγόραζα όλα τα ανταλλακτικά μόνος μου και θα τα πήγαινα να μου τα βάλουν.