Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#368446
nass έγραψε:
@dimviii
Κανονικά έπρεπε να μην παραλάβεις και να τους βάλεις να σου βάψουν το καπό :x


θα εκαναν μεγαλυτερη ζημια.Ουτως η αλλως η γρατζουνια ηταν μικρη,περιπου 2-3 εκατοστα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#368765 Δεν παίζει να περάσει υγρασία και να αρχίσει να σκουριάζει;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#368798
panos2171 έγραψε:Δεν παίζει να περάσει υγρασία και να αρχίσει να σκουριάζει;


12χρονια εχουν περασει,μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#368867 Είμαι εναντίον των επιπλέον σημάτων, αυτοκολλήτων κλπ. Παρόλα αυτά με διασκεδάζουν μερικά ευφυή που βλέπω. Στο αυτοκίνητό μου όμως δεν τα κόλλαγα.
Η μάρκα και τα βασικά λογότυπα αρκούν, ενδείξεις κυβικών, έκδοσης εξοπλισμού κλπ δεν τα θέλω. Αν μπορούσα να τα βγάλω χωρίς να φοβάμαι για ζημιά θα το έκανα.
Τα σήματα από φέρρυ είναι το χειρότερό μου, είναι βιασμός. Όπως και τα πλαίσια πινακίδας στα οποία απλά σπάω το τμήμα με το όνομα. Περιέργως δέχτηκα να μπει πλαίσιο συνεργείου που εκτίμησα, ας διαφημιστούνε, τους αξίζει.
Δεν ξέρω αν μετράει αλλά διαθέτω ηλιοπροστασία παρμπρίζ από τον Φωκά που χρησιμοποιώ το καλοκαίρι σε παραλίες. Δεν θα το αγόραζα αλλά είμαι ικανοποιημένος από τον Φωκά, ήταν δωρεάν και κάνει τη δουλειά του.

Μεγάλη χαρά όταν κατάλαβα ότι έπαψε να είναι υποχρεωτικό να έχεις αυτοκόλλητες θήκες για την ένδειξη ασφάλισης.
Σε αυτοκίνητο με παλιές πινακίδες νομίζω είναι υποχρεωτικό να βάλεις αυτοκόλλητο GR αν ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας. Με χάλασε, αλλά τι να κάνω έπρεπε να μπει.
Το ετήσιο σήμα το έβαζα στο σημείο που δεν καλύπτει καλά ο καθρέφτης και τα αλεξήλια, βασικά να κόβει τον ήλιο. Επειδή κάποιες εποχές στην οικογένεια είχαμε πολλά αυτοκίνητα δεν προλάβαινα να τα βγάζω οπότε έμεναν και μερικά και βλαστημούσα μετά. Οπότε άρχισα να τα "χαλάω" λίγο πριν τα βάλω για να βγαίνουν πιο εύκολα.
Του ΚΤΕΟ θα προτιμούσα να μην υπήρχε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...

Βεντούζα με "______ on board" είχα πάρει επειδή μου άρεσε και το είχα βάλει στο παλιό σκαθάρι για μικρό διάστημα, στο πλαϊνό παράθυρο πίσω από τον οδηγό (το πίσω τζάμι ήταν κεκλιμένο και δεν βόλευε ενώ εκεί δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο). Δε θυμάμαι τι είχα συμπληρώσει στο _____.
Μέσα στο αυτοκίνητο, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα, διαθέτω οικόσημο/σημαία κάποια σχολής αστυνομίας που μου έδωσε γνωστός σαν προστασία από τις κλήσεις. Δεν μπορώ να αξιολογήσω την αποτελεσματικότητά του αν και νομίζω ότι μία φορά το ύφος του οργάνου άλλαξε προς το καλύτερο όταν το είδε με αίσιο για μένα τέλος.
Ευχαρίστως θα έβαζα Κρήτη αν βοηθάει στην ευνοϊκή μεταχείριση. Δεν ξέρω αν θα έβαζα άλλου μέρους, Κρήτη είναι μόνο μία.
Από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη διαθέτω αυτοκολλητάκι σχετικό με Βουλιαγμένη που μάλλον το είχαν οι ντόπιοι για να παρκάρουν δωρεάν κάπου. Μια και δεν έβγαινε εύκολα, ήταν και μικρό τελικά το άφησα....
Άβαταρ μέλους
By dimik
#368873 +1 κανένα αυτοκόλλητο πουθενά γιατί με πιάνει το OCD μου.
Στην μηχανή έχω μόνο ένα στο μπροστινό φτερό από το συνεργείο του κολλητού που μου κάνει και τα service και αυτό γιατί είναι πολύ καλαίσθητο και ήθελα να του κάνω την χάρη.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#368903 Sknipper τα αυτοκόλλητα κυβικών, έκδοσης εξοπλισμού βγαίνουν πανεύκολα. Τα ζεσταίνεις και με μια κλωστή ή λεπτό σπάγγο περνάς από πίσω και έφυγαν. Καθαρίζεις με οινόπνευμα τα υπολείμματα από τις κόλλες και είσαι έτοιμος. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By elteo
#368935 Τα σύγχρονα Honda και λοιπά που πουλούσε είναι αυτοκόλλητο. Εχει ξανασυζητηθεί στο 4ΤΦ.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#368937 Εικόνα

:metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368945 Γατάκια...

Αυτοκόλλητα και φλωριές... :twisted:


Εικόνα

Εικόνα

:innocent:

Μη ρωτήσετε ποιου είναι... :oops:

Τα παιδάκια μου πήραν το δαχτυλάκι τους και βρήκαν σκονισμένο καμβά... :lol: :lol: Ξεκίνησε η μεγάλη, ακολούθησε ο μικρός... :lol: Είναι και από την άλλη μεριά έτσι... :lol: :lol:





Ναι, θα το πλύνω... από Δευτέρα θα κάτσω μια μέρα και θα το γλύψω... Να βρω χρόνο, γιατί η βδομάδα που πέρασε ήταν πολύ ζόρικη με τρέξιμο... :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#369406
markvag έγραψε:Εικόνα


To σωστό τόπικ είναι εδώ:
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=8&t=87&start=285

:rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#369421 Μάρκο μου περισσεύει και ένα σηματάκι 330i αν ενδιαφέρεσαι. :innocent: Δεν ξέρω μήπως ο cavallino έχει και κανένα Μ3... :shifty: