Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#368819 Νέα μόδα;

Αγέλη πιτσιρικάδων περιμένουν στο φανάρι Κ. Καραμανλή με Βούλγαρη αλλά κατεβαίνουν και στέκονται στη δεξιά λωρίδα. Είμαι Μουδανιών - Καραμανλή για να στρίψω δεξιά στη Βούλγαρη και τους παίζω τα φωτα, με βλέπουν αλλά δεν αντιδρούν οπότε τους περνάω ξυστά... challenge game?
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#368839
Χρήστος Λάππας έγραψε:Χτες ήμασταν στη Γλυφάδα σταματημένοι πρώτοι στο φανάρι δίπλα δίπλα με περιπολικό. Και είχε αναμμένα τα φώτα ομίχλης.
Τι να του πεις;

Σπανία να δω περιπολικό οκτάβια (συνήθως) και να μην έχει αναμμένα τα φώτα ομίχλης. :slap:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#368841
saxon_747 έγραψε:Νέα μόδα;

Αγέλη πιτσιρικάδων περιμένουν στο φανάρι Κ. Καραμανλή με Βούλγαρη αλλά κατεβαίνουν και στέκονται στη δεξιά λωρίδα. Είμαι Μουδανιών - Καραμανλή για να στρίψω δεξιά στη Βούλγαρη και τους παίζω τα φωτα, με βλέπουν αλλά δεν αντιδρούν οπότε τους περνάω ξυστά... challenge game?

Πάλι και καλά να λες, εδώ οι πιτσιρικάδες συχνά πυκνά περνάνε τα φανάρια σαν αγελη ενώ έχουν κόκκινο αν τυχόν υπάρξει κενό ανάμεσα στα αυτοκίνητα ,μερικοί μάλιστα σταματάνε επί τούτου στη μέση του δρόμου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368842
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό ακριβώς. Αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του νόμου, παίρνουν το μέρους του παραβάτη.


Γι' αυτό δεν ασχολούμαι... ποιος ο λόγος να χαλιέμαι ΚΑΙ με την αστυνομία...

Για hardcore περιπτώσεις θα πάρω ένα κουτάκι ληγμένα υδραυλικά από το αεροπλάνο που μας περίσσεψε... Μία στρώση και κάνει τη λαμαρίνα να γυαλίζει! Ούτε τετραγωνικό χιλιοστό χρώματος! Εγγυημένο αποτέλεσμα! :twisted:





Βέβαια, μετά εγώ θα είμαι ο κάφρος και όχι το αμοιβαδοειδές που έκλεισε 5-6 αυτοκίνητα παρκάροντας στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε... :s_mad :s_mad


Χρήστος Λάππας έγραψε:Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι τα όργανα δείχνουν αλληλεγγύη για παραβάσεις που κάνουν και οι ίδιοι ως πολίτες.

Χτες ήμασταν στη Γλυφάδα σταματημένοι πρώτοι στο φανάρι δίπλα δίπλα με περιπολικό. Και είχε αναμμένα τα φώτα ομίχλης.
Τι να του πεις;


Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα πεις στον πρώτο αστυνομικό που θα δεις να φοράει ζώνη και να γράφει συνάδελφό του που παρανόμησε (είτε εν ώρα υπηρεσίας, είτε εκτός). :sorry: Και μετά ξυπνήσαμε ομαδικώς... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#368928 Μέχρι πριν 4-5 χρόνια που κυνηγούσα πιο πολύ τέτοια σκηνικά, όταν έβλεπα ότι το πλήρωμα του περιπολικού δεν έκανε κάτι όταν ερχόταν, στο επόμενο τηλεφώνημα στο 100 έλεγα στον τηλεφωνητή να ενημερώσει το πλήρωμα ότι θα κάνω για εκείνο καταγγελία αν δε βεβαιώσει την παράβαση. Στο 90% έπιανε.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#369139 Ασχετο
Τωρα θυμηθηκα, οτι μια φορα που πηρα στο 199 (πυροσβεστική) , για καποιον που εκαιγε ξερα χορτα καλοκαιριατικα , μου ζητησε να του πω το ονοματεπωνυμο μου, και μου ειπε οτι μπορει το πληρωμα που θα ερθει, να με αναζητήσει
Το εδωσα, αλλά ζητησα και το δικο του ονομα
Ηταν ο αξιωματικός υπηρεσιας, μου ειπε
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#369158
alexandros.K έγραψε:Ασχετο
Τωρα θυμηθηκα, οτι μια φορα που πηρα στο 199 (πυροσβεστική) , για καποιον που εκαιγε ξερα χορτα καλοκαιριατικα , μου ζητησε να του πω το ονοματεπωνυμο μου, και μου ειπε οτι μπορει το πληρωμα που θα ερθει, να με αναζητήσει
Το εδωσα, αλλά ζητησα και το δικο του ονομα
Ηταν ο αξιωματικός υπηρεσιας, μου ειπε

Κανείς δε δίνει όνομα και είναι λογικό. Στην αστυνομία, μπορείς όμως να ζητήσεις "θέση".
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#369163 Δεν καταλαβα, ποιος δεν δινει ονομα ?
Αν μου ζητησουν ονομα, εχω δικαιωμα να ζητησω κι εγω το δικο του
Άβαταρ μέλους
By g8777
#370564 Βυτιοφορο - Lancer - Polαρα.

Κλασικά το βυτιοφορο στα 50 χλμ την ώρα. Ω του θαύματος, ευθεία με διακεκομενη γραμμή, περιμένω το Lancer, παπαρια το Lancer, έχει απορροφηθει στον Πορτοσαλτε. Ξεκινάω (χωρίς να κατεβάσω ταχύτητα, κατευθείαν άρπαξε από τις 3k στις 9 :inlove:) και ΦΥΣΙΚΑ όταν ήμουν δίπλα στο Μιτσου - - - - - - - - >ξεκινάει την προσπεραση. :s_sarcastic

Τσιμπημα του τιμονιού ελαφρώς δεξά, φρεναρισμα πανικού © ο Μιτσος, νόημα στον φορτηγατζη να κόψει, παρτον μέσα στα λύματα τον Μιτσο. :inlove:

Γιατί αφού έχεις ΣΚΑΤΑ στο κεφάλι σου, παρτα και από έξω, σετακι. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By markvag
#370747 Πάλι καλά που είχες την υπεραμαξάρα το Κolo και την έβγαλες καθαρή! :yahoo: :inlove:

Εγώ σήμερα είχα την ευτυχία να κάνω τον υπερμοναδικό δρόμο που γνωρίζουμε ως περιφερειακό Θεσσαλονίκης στο πήγαινε και στο έλα, μετά από χρόνια σε εργάσιμη μέρα και ώρα (αλλά ευτυχώς όχι στην αιχμή). :inlove: :inlove: Τα λόγια είναι περιττά. :inlove:

Τα κερασάκια ήταν δύο, το πρώτο στο δρόμο για Κιλκίς όταν βρέθηκα ν' ακολουθώ 34 αυτοκίνητα που ακολουθούσαν βαρυφορτωμένο βυτίο που πήγαινε με 60... Ε... με 60 και τα γίδια (κανένας δεν περνούσε στις άφθονες ευκαιρίες που είχαν με το αντίθετο ρεύμα άδειο κατά βάση) και χωρίς ν' αφήνουν χώρο να μπει κάποιος που ήθελε να κινηθεί με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 90-100χαω... :superman: Ευτυχώς ήταν τόσο γίδια που ούτε το ρυθμό του βυτίου δεν μπορούσαν ν' ακολουθήσουν και άφησαν κάποια κενά που εκμπεταλλεύτηκε ο βαυαρικός επιβήτορας! :superman:

Το άλλο ήταν στον γυρισμό, στο τέλος του περιφερειακού ( :inlove: ) λίγο πριν το φανάρι του Αγίου Παύλου, όταν θηλυκή παρουσία (καμια 40αριά Μαΐων) με κόκκινη Octavia ήθελε να βγει στον Περιφερειακό από την άθλια είσοδο πριν το φανάρι. Ο επιβήτοράς μου πήγαινε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 60-70χαω και η μαντάμ είχε άφθονο χώρο - χρόνο να βγει κανονικά. Αλλά όχι! Βγήκε πολύ προσεκτικά και με το μάτι κολλημένο στον καθρέφτη έμεινε εκεί, σταματημένη στην αριστερή λωρίδα η οποία ήταν άδεια μπροστά της, αλλά αυτή ήταν σταματημένη περιμένοντας προφανώς την επιφοίτηση... :s_gamer Αφού βγήκες μωρή και αναγκάστηκα να πραγματοποιήσω ελιγμό αποφυγής γιδιού για να μην πέσω πάνω σου, γιατί μένεις εκεί;;; :vava:

Εντάξει, δεν τα γράφω όλα όσα είδα σε μία χαλαρή μέρα, δεν έχω χρόνο να γράφω μέχρι αύριο... :lol:

Έχω χάσει τη φόρμα μου σε σχέση με την εποχή που τον έκανα τον περιφερειακό καθημερινά σε ώρες αιχμής, το ξέρω... :s_blush
Άβαταρ μέλους
By Morx
#370840 Πριν λιγη ωρα. ΥΠΕΡΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ με Μηχανη.

Ανεβαινω Καστρα (Θεσ/νικη) απο την Ακροπολεως.
Μπροστα, το λεοφωρειο 23 (νομιζω) παλευε με κατι παρκαρισμενα και βρισκομαι αρκετα πισω απο την εξατμιση του για να μη φαω το ντουμανι.
Δικαβαλος με την :inlove: ....

Πιο πισω πλησιαζει πατιναροντας 2α 3η και τα χορσα ατιθασα, κακο, φασαρια απο τις εξατμισεις, ενας ινδιανος...
Φτανει δεξια μου λοιπον, ενα Ducati 1000DS. Φωτα xenon, τα ποδια σε στυλ παπακι, χωνεται μπροστα, ακριβως πισω απο το φουγαρο του αστικου, που οταν ξεκινησε στην ανηφορα, πρεπει να του ξεφορτωσε 2-3 κιλα καρκινο στον πνευμονα.

Ρολλαρουμε λοιπον, ισα ισα με 10χλμ/ω και οταν το αστικο ξεμπερδευει λιγο πιο πανω και κανει σταση... το προσπερναω και μαζι τον Ducatάκια που μου μπαστακωθηκε μπροστα μαρσαροντας σαν λυσσασμενος.

https://goo.gl/maps/xcqZEAzoUCF2
Οι στροφες, ολες κι ολες 3, ανηφορικες.
Με σκουτερ 300άρι, λεω κατσε να γελασουμε... η δικια μου, ηδη γελουσε με το ντουμανι που εφαγε ο τυπας.

Στην πρωτη, αργησε να φανει απο τον καθρεπτη, στη δευτερη, αριστερο πεταλο... το 'χω τελειωσει και ειμαι στα μισα της ευθειας, για την επομενη δεξια... κανενα σημαδι απο τα σκατο xenon του, ακομα παλευε να στριψει.
Με φτανει λοιπον και με προσπερναει με τα διπλα απ'οσα πηγαινα (70 ξερω 'γω...) και πλακωνεται με fixation στη στροφη και πισω τροχο μπλοκαρισμενο....

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ.... !!!! :lol:
Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ .... που στο φαναρι εφυγε με κοκκινο για να μη γινει ρεζιλι και απο 'μενα και απο εναν αλλο που ερχοταν πισω μας με ενα ER6n και τα 'δε (αν και απο αποσταση) και γελαγε οσο ανεβαιναμε παρεα μεχρι Επταπυργιου.

Ηθελα να ξερα ρε πουστη μου.... τι σκατα μυαλο κουβαλανε και γιατι προσπαθουν να ξεπερασουν τα ορια τους χωρις να ξερουν ποια ειναι. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#370847 Σήμερα το μεσημεράκι οδηγώντας, ευθεία και με πράσινο, παραλίγο να πάρω μπροστά παπάκι που έστριψε παράνομα από την Κύπρου αριστερά προς την Λ. Αργυρουπόλεως, στην Αργυρούπολη.

Μετά το φρενάρισμα πανικού μου και το κορνάρισμα, ο αναβάτης με έβρισε πατόκορφα και την έκανε γκαζωμένος (όσο του επέτρεπε το κουτί από τις πίτσες).