Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368845
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#368859
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368876
Άβαταρ μέλους
By dimik
#368891 Καλά αυτά πολλές φορές μένουν απωθημένα και βγαίνουν μετά να ξέρετε. Η μουρμουρα στα γεράματα είναι χειρότερη.

Άλλο το δεν ζητάει και άλλο το δεν θέλει ενδομυχα μέσα της.

Όπως και να χει δείξτε στα κορίτσια σας το τι αξίζουν που και που, όταν έχετε την ευκαιρία και ας μην είναι από αυτές που εντυπωσιαζονται με τέτοια πράγματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#368902 Πάντως από τα δώρα κτλ, το μονόπετρο είναι το μοναδικό που μπορεί να το φορά κάθε μέρα, ακόμη κ με άλλα δαχτυλίδια ή βέρα μαζί... δε χρειάζεται να είναι μεγάλο γιατί μετά θα φαίνεται ψεύτικο, αλλά ένα μέσο μέγεθος πάντα γοητεύει τη γυναίκα... από εκεί κ πέρα η αξία καθορίζονται από την καθαρότητα, αλλά αυτό το ξέρει μόνο αυτός που το φορά κ αυτός που το αγοράζει...

Πολύ όμορφα δαχτυλίδια είναι τα pomelato, κοστίζουν περί τα 1.500€ αλλά είναι πολύ όμορφα κ ιδιαίτερα. Για μια καλή περίσταση... βέβαια υπάρχουν πλέον κ απομιμήσεις με 200€ κ είναι κ καλές...


< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#368934
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368951
Άβαταρ μέλους
By dimik
#369011 Η κίνηση είναι που μετράει και όχι η αξία το αν θα είναι κόσμημα ή οτιδήποτε άλλο λίγη σημασία έχει και είναι και υποκειμενικό ανάλογα τα γούστα του καθενός.

Το δώρο σε άσχετη στιγμή έχει την έννοια του "ευχαριστώ" και της εκτίμησης προς κάποιον πάρα το οτιδήποτε άλλο.
Τώρα το ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών θέλουν να δείχνουν όμορφες και στυλατες και για αυτό προτιμούν κοσμήματα, τσάντες, ρούχα κλπ είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#369088