Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#340628
dimviii έγραψε:εδώ κοιταχτε :lol: :lol: :lol: :lol: :tomato: :tomato: :tomato:

https://www.youtube.com/shared?ci=RFE07xd2jqQ


Mια νευρικότητα στην κίνηση την έχει, μήπως είναι δάκτυλος των Nvidia / AMD για γρηγορότερες κάρτες επεξεργαστών και κάρτες γραφικών ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#351480 Για να δούμε τι λέει. Μ'αρεσει που έχει GPS και θα μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη στο rendering και δε θα χρειάζεται μάλλον να κάνω data overlay.

Μ'αρεσει η συνδεσιμοτητα με το playmemories, στο οποίο συνδέεται και η a6000.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#351552
Nikos! έγραψε:Για να δούμε τι λέει. Μ'αρεσει που έχει GPS και θα μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη στο rendering και δε θα χρειάζεται μάλλον να κάνω data overlay.

Μ'αρεσει η συνδεσιμοτητα με το playmemories, στο οποίο συνδέεται και η a6000.

Εικόνα

< >

Έχω την ίδια εδώ κι έναν χρόνο περίπου με το ρολόι κλπ και την χρησιμοποιώ όταν οδηγώ την μηχανή στο βουνό.
Καταπληκτικός ήχος, καλύτερος της go pro, για αυτό την αγόρασα άλλωστε. Πολύ καλό το feature που δείχνει την διαδρομή και επίσης τραβάει πολύ καλά και υποβρύχια καθώς την δοκίμασα στα κρυστάλλινα νερά του Πηλίου αλλά και σε πισίνες.
Εγώ πάντως κάνα 300ρι είχα δώσει αν θυμάμαι καλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#360301 Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω βάλει προς πώληση στις αγγελίες την προηγούμενη μου DSLR μαζί με 3 φακούς. Στο τέλος του θέματος αναφέρονται και οι νέες μειωμένες τιμές.

http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=21&t=1688&p=360297#p360297
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#368690 Έπεσε στα χέρια μου τις τελευταίες ημέρες ένα τριποδάκι Manfrotto Pixi Mini, παρόμοιο με αυτό που έχει ο Χρήστος (πρέπει να έχει το Evo αν θυμάμαι καλά). Ομολογουμένως πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή για το μέγεθος και την τιμή του (21€).

Το σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα και για μένα, αν και με προβληματίζει το γεγονός πως αναφέρει μέγιστο βάρος 1Kg, την στιγμή που η κάμερα μου με τον φακό ζυγίζει λίγο πάνω από 1200gr. Υπάρχει το EVO που σηκώνει πιο βαριές κάμερες, αλλά τα σχόλια που διάβασα δεν είναι τόσο καλά, όσο για το απλό, αλλά κυρίως κοστίζει κοντά στα 50€ (σε αυτά τα λεφτά παίζει το GorillaPod πλέον).

Σε μια δοκιμή που έκανα φαίνεται να μην έχει πρόβλημα, οπότε λέω να το ρισκάρω και στην χειρότερη αν κάποια στιγμή σπάσει θα χάσω 20€. Το τριποδάκι πάντως συστήνεται ανεπιφύλακτα, ειδικά για όσους έχουν mirrorless, compact ή GoPro.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#368693 Το Evo με έβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως στο τελευταίο φωτογραφικό ταξίδι και -το ξαναλέω- είναι ΠΟΛΥ πιο σταθερό από το Gorillapod Hybrid που πήγα και αγόρασα εκ των υστέρων. Αναρωτιέμαι για πόσα περισσότερα χαμένα πλάνα θα έκλαιγα λόγω camera shake με το Hybrid... Από την άλλη, η ευκολία του να το στηρίξεις σε οποιονδήποτε φράχτη...

Το... σετάκι μου τώρα:

Εικόνα

Είμαι σε πείρασμο να βάλω το Evo σε αγγελία για κανένα €25άρι, αλλά μάλλον θα το μετανοιωσω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#368892 Γιατί να μην κρατήσεις το EVO τότε, αφού είναι πολύ πιο σταθερό από το GorillaPod; Αυτός δεν είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης των τριπόδων; Και ας χάσεις τις λήψεις από τους φράχτες.

Φαντάζεσαι να σου έβγαιναν θολές ή κουνημένες, οι μισές νυχτερινές φωτογραφίες από το Παρίσι;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#368893 Όχι, ΔΕΝ θέλω να το φανταστώ!
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#375431 Έχω κάποιες κάρτες μνήμης, CF βασικά.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις τεστάρω;
Μην δηλαδή με κρεμάσουν σε καμιά δουλειά πάνω! μπρρρ!
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#375542 Είναι το σωστό θέμα για dashcams εδώ?

Παρήγγειλα μια BlackVue DR650S: https://www.blackvue.com/dr650s-1ch/

Εικόνα

Μόλις την πάρω θα κάνω βίντεο σχετικά με την εγκατάστασή της :yahoo: