egobrain έγραψε:πηρα ενα απλο σαγανι (μοιαζει πολυ μ' αυτο) για παρτουζες αυγων σουτζουκιων κλπ.
παροτι το 'πλυνα καλα, παρατηρησα πως ξεβαφει.
πχ ειδα το χτυπητο του χρωματακι (~σκουρο μπλε) στην παπαρα μου οταν ετρωγα, δεν μοιαζει και τοσο ευχαριστο λολ
τι εχουμε εδω?
συνεχιζοντας το ψαξιμο επεσα πανω στα χαλκινα σαγανια. πηγα τσεκαρα σ' ενα μαγαζι εκει στη Χαλκεων και βρηκα μερικα, με φανηκαν πολυ καλα.
ειναι στο στυλ που ειχα κανει εικονα και με την πατινα τους θα ειναι κορυφη.
τωρα το ζητημα ειναι η τιμη. για παραδειγμα, το μικρομεσαιο μεγεθος που γυρευω ειναι στα 35-40€. οχι λιγα.
εχει καποιος εμπειρια στο μαγειρεμα με χαλκινα?
πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα? εμπειρικα, διοτι θεωρητικα διαβασα πανω-κατω (ομοιοκατανομη θερμοκρασιας πχ)