Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g47
#355201 :thumbsup:
Μπήκαν στο gps. Φθάνω αεροδρόμιο κατά τις 12 οπότε δεν είναι πολύ πρωί.
Μιλάμε για το mall κοντα στο ΟΑΚΑ?
Άβαταρ μέλους
By g47
#367640 Exουμε θεμα για πυλωτες και λοιπα ιδιοκτητα παρκινγκ?
Εχει παρκαρει ενας μαλακας μια μηχανη πισω μου και καταφερα να βγω κλεινοντας το καθρεφτη και ξυνοντας το καθρεφτη του διπλανου μου.
Θα του τον φτιαξω γιατι επαιξε νοσοκομειο και δεν μπορουσα να ψαχνω το παπαρα της μηχανης εκεινη τη στιγμη.
Αστυνομια βεβαιωνει παραβαση? Ειναι ιδιωτικος χωρος και δε το βρισκω λογικο.
Τι κανουμε?
Θα τον πετυχω παλι. :x
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#367675 Κάποιος το έκανε και στη δική μας πυλωτή , μηχανή είναι τη σπρώχνεις και τη βγάζεις έξω!
Προσεκτικά εννοείτε , αν έχει κλειδωμένο τιμόνι λίγο πιο δύσκολο άλλα άνδρες είμαστε :superman: , αν έχει συναγερμό και κτυπήσει ακόμα καλλίτερα θα έρθει να τη πάρει ο κάτοχος...
Του αφήσαμε και σημείωμα δε μας ξαναενόχλησε
Άβαταρ μέλους
By g47
#367697 Hταν μια 750αρα bmw, δεν δοκιμασα καν να τη μετακινησω γιατι ζαλιζομουν απο πυρετο 8 ημερων και θα μου επεφτε βαρια.
Το θεμα ειναι να μην ασχολουμαι με το καθε ζωο εγω ο ιδιος γιατι απλα θα καταφερω να τσακωθω. Αν μπορουσε να επεμβει η αστυνομια θαταν το ιδανικο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#367889 Αν είναι μέσα στον ιδιωτικό χώρο δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Μόνο εσύ μπορείς πλέον να τον εγκλωβίσεις μέσα, να βάλει μυαλό. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By skous
#367909
xenos έγραψε:Αν είναι μέσα στον ιδιωτικό χώρο δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Μόνο εσύ μπορείς πλέον να τον εγκλωβίσεις μέσα, να βάλει μυαλό. :whistlink:


Αυτό το επκανε γνωστός μου, πήγε να την βγάλει ο άλλος μετα απο μια μέρα με 2 φίλους του σηκωτη, και έφερε ο κάτοχος του πάρκινγκ και αστυνομία με καταγγελία πιθανής κλοπης :)



< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#367918 Πόσο ζώα είμαστε όμως ρε γμτ. Κι αυτό επειδή αρνούμαστε να υπακούσουμε σε νόμους και κανόνες και πάντα θέλουμε να περάσει το δικό μας...
Άβαταρ μέλους
By gakost
#367930 Πριν καλέσετε τροχαία να πάρει πινακίδες σιγουρευτείτε ότι είστε νόμιμοι γιατί μπορεί αυτός που σε έκλεισε να τρέχεις και να μην φτάνεις. Η είσοδος πάρκινγκ θέλει 2 άδειες πολεοδομία και δήμος και πληρώνεις αρκετΑ σου βάζουν και επίσημο σήμα και είσαι κομπλέ. Επίσης το να κάνεις μόνος σου ράμπα με τσιμέντο χωρίς άδεια είναι παράβαση.
Άβαταρ μέλους
By skous
#367982 Καλα αυτό προφανώς...
Όπως και 100% είναι παρανομες οι πολυκατοικίες που έχουν ΟΛΗ την πρόσοψη πάρκινγκ.

Απο εκεί και πέρα όμως, το να κλείνει κάποιος είσοδο-έξοδο ειπναι τραγικό (δεν μιάω για γελεοίες ράμπες για μηχανάκια αυτοσχέδιες πχ αλλά για κανονικά πάρκινγκ). στα @@ του εαν ο άλλος πρέπει οπωσδήποτε να φύγει άμεσα και οτι η οποιαδήποτε καθυστέριση ίσως του δημιουργήσει πρόβλημα....



< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#368007 Μια φορά που με είχε κλείσει ένας πάντως (και μάλιστα δεν ηταν στο δρόμο, είχε μπει μέσα στην πυλωτη) ήρθαν και τον έγραψαν.
Δεν πήραν πινακίδες ούτε το σήκωσαν.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#368041
g47 έγραψε:Hταν μια 750αρα bmw, δεν δοκιμασα καν να τη μετακινησω γιατι ζαλιζομουν απο πυρετο 8 ημερων και θα μου επεφτε βαρια.
Το θεμα ειναι να μην ασχολουμαι με το καθε ζωο εγω ο ιδιος γιατι απλα θα καταφερω να τσακωθω. Αν μπορουσε να επεμβει η αστυνομια θαταν το ιδανικο.

Eγω θα τον ακουμπαγα κατα λάθος με το Land cruiser :x
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#368872 Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, όλο το ρίσκο είναι δικό σου. Αυτός θα φύγει και δεν θα τον ξαναδείς αλλά ξέρει ποιο είναι το αυτοκινητό σου και που θα το βρει. Εϊναι πολύ εύκολο να σου κάνει ζημιά. Εκτός αν είσαι αρκετά τρομακτικός και το ζυγίσει ότι δεν τον συμφέρει ούτε καν να πλησιάσει στο σπίτι σου....