Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#367798
otso έγραψε:Dodger μαρεσει που αυριο θα ειμαι στα μερη σου , δεν μαρεσει που για να βρω το mega group θα βριζω ολη μερα και ενδεχεται και να μην το βρω σαυτες τις κωλοπεριοχες


Ευκολάκι, αν και μένω Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο είναι ο φίλος Νίκος (Nickκάτι :lol: )

Να μην μπεις Αττική οδό, αλλά να πας προς Θριάσιο νοσοκομείο και από εκεί να πας λεωφόρο ΝΑΤΟ (από το νοσοκομείο ξεκινάει ουσιαστικά). Όταν φτάσεις στη διασταύρωση με οδό Αγίου Γεωργίου κάνεις αριστερά (ανεβαίνεις προς αττική οδό).

https://goo.gl/maps/G1cQBXMBUhA2

https://goo.gl/maps/t5V9WCjKsPv
Άβαταρ μέλους
By otso
#367800 ευχαριστω το ειδα και εγω , αλλα δεν παυει να με φοβιζει , 2 φορες εχω χαθει στην ζωη μου την μια στις 12 την νυχτα ψαχνωντας τον περιφερειακο της Ρωμης και στις 10 το πρωι την δευτερη ψαχνοντας βιομηχανια στον ασπροπυργο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#367803 :lol: τι ώρα θα έρθεις; Αν δεν είμαι στη δουλειά σε πάω εγώ. Αλλά πάνω στη λεωφ ΝΑΤΟ θα βρεις ΠΟΛΛΟΥΣ να ρωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
By otso
#367810 ευχαριστω δεν βιαζομαι θα το βρω . Μαρεσει που εχεις δουλεια με λαστιχενιο ωραριο . Η πλακα ειναι οτι μετα θα παω ιερα οδο και θηβων και τα παιδια ρωτησανε αν ειναι κοντα αυτος που φτιαχνει γλυφιτσουρια να περασουμε , αλλα σιγα μην εχω ορεξη να συνεχισω Νικαια και τους ειπα οτι του κοροιδεψα το καινουργιο του μπουφαν και δεν θα μας δωσει και την γλυτωσα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#368447 δεν μαρεσει που μετα την λεωφορο νατο πηρα την περιφερειακη αιγαλεω να βγω στην αθηνων κορινθου με κατευθυνση αθηνα για να παω ιερα οδο ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ μονο στο ρευμα για κορινθο μπορουσα να μπω και γυρισα πισω . αι στο διαολο .
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#368469 Ποια πρόσβαση ήταν κλειστή?
Μπαίνεις προς Κόρινθο και 500 μέτρα μετά έχει αναστροφή.
Άβαταρ μέλους
By otso
#368477 εννοω οτι ειχαν κλεισει με αυτα τα κοκκινα ασπρα που βαζουν νερο μεσα το δρομο και το φαναρι δεν λειτουργουσε. οταν εννοεις αναστροφη εννοεις παω προς κορινθο στριβω δεξια μπαινω ασπροπυργο , προσπσθω να φερω καπου γυρω ωστε να γυρισω μουρη προς εθνικη φτανω φαναρια και περναω απεναντι με κατευθυνση αθηνα;
απο μικρος αν πιστευα οτι καπου ειναι η κολαση πιστευα οτι ειναι αυτη η περιοχη , η εθνικη δε ειναι τοσο γεματη με φορτηγα που να μην βλεπεις γυρω τιποτα και να σε πιανει πανικος , οταν περναω απο κει μοιωθω τετοια φρικη και κρυο ιδρωτα να τρεχει στην πλατη μου , ειναι τετοια η ενταση και τεταμενη η προσοχη ωστε να εχω οπτικο πεδιο γυρωγυρω απο το αμαξι , που δεν προλαβαινω να δω πινακιδες , εξοδο η να βαλω σημαδια για να θυμαμαι.
NickTG στην λεωφορο νατο λιγο πριν στριψουμε στην αγ σοφιας νομιζω λεγεται στα δεξια μας ειναι ενα τεραστιο διαλυτήριο αυτοκινητον και γραφει BAZAAR σωστα; πουλαει σε ιδιωτες ανταλλακτικα; αν ξερεις .
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#368482 Όταν λέω αναστροφή εννοώ κανονική κάτω από τη γέφυρα με φανάρι χωρίς άγχος.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά όλα όσα ξέρω πουλάνε σε ιδιώτες κανονικά. Δεν βλέπω λόγο αυτός μα μην το κάνει.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#368487 Όλοι εκεί πουλάνε σε ιδιώτες. Τάχα μου τα πάνε για σκράπ, αλλά φυσικά βγάζουν πολλαπλάσια σαν ανταλλακτικά.
Otso δεν είναι δεδομένο πάντα το φανάρι να σε περνάει απέναντι για προς Αθήνα. Καμιά φορά το κλείνουν και εσύ απλά συνεχίζεις κανα χιλιόμετρο και στην έξοδο για Ασπρόπυργο πιάνεις αριστερά για να σε γυρίσει προβλεπόμενα με φανάρι. Όπως τα είπε ο Νίκος δλδ.
Το μεγαλύτερο ποσοστό απο φάμπρικες, logistics και μπόλικες μεταφορικές, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ασπροπύργου-Ελευσίνας-Μάνδρας-Μαγούλας. Γι' αυτό εξάλλου και τόσο φορτηγομάνι εκεί. Πακέτο βέβαια πάνε και οτι έχει σχέση με αυτά όπως συνεργεία, βουλκανιζατέρ κλπ. Ψιλοκόλαση το λες βασικά αλλά ok συνηθίζεις.
Δεν μου αρέσει -και για να είμαι και on- το χάλι που περιέγραψα παραπάνω και που το περνάω καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#368490 Και μέσα σε αυτά έχεις και τους ντόπιους στο κέντρο του Ασπροπύργου που βγάζουν το αμάξι για οποιαδήποτε απόσταση και παρκάρουν όπου τους βολεύει.

Μου αρέσει που το χάλι αυτό είναι σε ώρες που σπάνια κυκλοφορώ στα μέρη!
Άβαταρ μέλους
By otso
#368496 για τα ανταλλακτικα αν γνωριζετε , ξερουν τι εχουν; δηλ αν πας και ζητησεις θελω οργανα ταμπλω απο φορντ εσκορτ καταλαβαινουν τι ζητας; η σου λενε τραβα ψαξε εκει και οτι βρεις;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368500 Δεν μ' αρέσει που στις 9 πρέπει να είμαι στη δουλειά (ξανά)... :rant:

Δεν μ' αρέσει που αύριο θα είμαι στη δουλειά σαββατιάτικα! :rant: :rant: Εκπαίδευση μεν, αλλά κατά τις 3 βλέπω να τελειώνουμε... και πριν εκπαιδευτώ, έχω άλλες δουλειές (να δω αν θα προλάβω...) :rant: :rant:


Μ' αρέσει όμως που την άλλη βδομάδα κάθομαι... :yahoo:

Δεν μ' αρέσει που ακόμα παίρνω άδεια του '16... :rant: Και θα μου μείνουν άλλες 8 μέρες! :rant:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#368580
PeterPan έγραψε:Δε μου αρέσει που με χτύπησε κάμερα σήμερα... ελπίζω να είναι μικρό το κακό... πρέπει να ήμουν με +20 χαω εντός κατοικημένης ζώνης ( μολονότι διπλής κυκλοφορίας δρόμος με νησίδα)

Μου αρέσει που ήρθε το ηχοσύστημα...
Μου αρέσει που πάει καλά η αποθεραπεία του φίλου μου... δε μου αρέσει που υπερβάλει όμως. 10 μέρες μετά τον χιαστό πήγε χθες κ έκανε ελεύθερη κατάδυση σε μια πισίνα εδώ στα 16 μέτρα βάθος (χωρίς αναπνευστήρα!). Ευτυχώς το γόνατο καλά κ ο ίδιος χωρίς φάρμακα μια βδομάδα τώρα... κ σήμερα που πήγα κ τον είδα όταν το άκουσα έμεινα!


< >


Ήρθε κ το ραβασάκι...

Εικόνα

Μου αρέσει που τελικά έγραφε 65 χαω κ τελικά με 25€ την έβγαλα καθαρή...


< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#368582 Έχει πόντο Πέτρο, επίσης οι πόντοι σβήνονται μετά από ένα Χ διάστημα?