Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#368374
224v έγραψε:Δέχομαι πρωινά τηλεφωνήματα που ζηταν να μιλήσουν αποκλειστικά στη κόρη μου που όμως ζει σε άλλο σπίτι εδώ και χρονια. Σε προτροπή να μου πούνε να της πω ποιος την ψάχνει λένε ότι πρέπει να μιλήσουν σε αυτήν και μόνο. Κάθε φορά ειναι απο άλλον αριθμό και ψάχνοντας τον, μου λένε ειναι απόρρητος. Σίγουρα ειναι τράπεζα που θέλει να Ενημερώσει για προϊόντα τραπεζικά, εφ όσον σίγουρα ξέρω ότι δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες. Τους έχω πει δε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους φέρω σε επαφή αν δεν μου πουν ποιοι ειναι. Αυτοί επιμένουν όμως απο διαφορετικά νούμερα τηλεφώνου σταθερά η κινητά κ.λπ. Που απευθύνομαι να τους ξεσκεπάσω και να τους κάνω να τρέχουν αν γίνεται? Έχω πολλά απο τα τηλέφωνα τους καταγεγραμμένα.


στην αστυνομια μαζι με ενα φοβαμαι για την ζωη της κορης μου , συν οτι με απειλουν αν δεν τους πω που ειναι .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#368438 στο 11888 λενε οτι ειναι απορρητο ..... οταν τους ειπα πως να το μπλοκαρω?? λενε παρε το 13888!!! ομως χρησιμοποιουν πολλα νουμερα και φυσικα οσα και να μπλοκαρω π.χ. θα εχουν και αλλα να χρησιμοποιησουν τα σταθερα π.χ. εχουν 215215 για αρχη.... προσωπικα θελω να παω στα γραφεια τους και να βρισω τον υπευθυνο διευθυντη.... στην ουσια ειναι ηλιθιοι, αφου στο σταθερο θα την εβρισκαν με το ονομα της. μα ποσο για ττπ ειναι τα αυτοματα συστηματα τους!!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#368458 Αμφιβαλλω πως ειναι τραπεζα αλλα ΟΚ.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#368460 99% ειναι καποια εισπρακτικη εταιρεια ή δικηγορος απο εισπρακτικη..
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#368462 ^
Αυτό
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#368467
224v έγραψε:στο 11888 λενε οτι ειναι απορρητο ..... οταν τους ειπα πως να το μπλοκαρω?? λενε παρε το 13888!!! ομως χρησιμοποιουν πολλα νουμερα και φυσικα οσα και να μπλοκαρω π.χ. θα εχουν και αλλα να χρησιμοποιησουν τα σταθερα π.χ. εχουν 215215 για αρχη.... προσωπικα θελω να παω στα γραφεια τους και να βρισω τον υπευθυνο διευθυντη.... στην ουσια ειναι ηλιθιοι, αφου στο σταθερο θα την εβρισκαν με το ονομα της. μα ποσο για ττπ ειναι τα αυτοματα συστηματα τους!!!


Εψαξες στο google για τον αριθμο αυτον;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#368570 googleαρε τον αριθμο, μη το βαζεις στο 11888, δε θα βρεις ακρη. Αν ειναι εισπρακτικη, ισως υπαρχει καποια αλλη με το ιδιο ονομα. Εμενα με καλουν/καλουσαν για ξαδερφια μου, που εχουμε το ιδιο ονομα, αλλα οχι το ιδιο πατρωνυμο. Τρεχα γυρευε..
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#368634 ΠΑΓΩΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! “Η ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ…!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΗΡΘΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥΤ ΚΟΛ (ΦΩΤΟ)

http://www.makeleio.gr/%cf%80%ce%b1%ce% ... %83%ce%ba/
Άβαταρ μέλους
By 224v
#368635 Δεν είναι εισπρακτική κ.λ.π. Δεν χρωστάει πουθενά και ποτέ η κόρη τα πληρώνει στο μήνα ο,τι έχει σε κάρτες κ.λ.π. 12 χρονια που έχει, τα έχει εμπεδώσει ολα αυτά. Θα δοκιμάσω Αυτά που προτείνετε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#368642 Ακόμα και για έναν ξεχασμένο απλήρωτο λογαριασμό κινητής πριν 10 χρόνια μπορεί να είναι εισπρακτική
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#368653 Επίσης μπορεί να ψάχνουν κάποια με παρόμοια στοιχεία...
Έχει συμβεί δύο φορές με τον πατέρα μου που είχε συνωνυμία με κάποιον άλλο...
Μόνο που στην περίπτωση αυτή δέχτηκαν να μιλήσουν με εμένα...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#368696
Asimov έγραψε:Ακόμα και για έναν ξεχασμένο απλήρωτο λογαριασμό κινητής πριν 10 χρόνια μπορεί να είναι εισπρακτική


Χμμ τοτε θα τους βραχυκυκλωσουμε και θα βαλω την συζηγο να απαντηση ως κορη μου.... και θα δουμε..... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368778
224v έγραψε:Δεν είναι εισπρακτική κ.λ.π. Δεν χρωστάει πουθενά και ποτέ η κόρη τα πληρώνει στο μήνα ο,τι έχει σε κάρτες κ.λ.π. 12 χρονια που έχει, τα έχει εμπεδώσει ολα αυτά. Θα δοκιμάσω Αυτά που προτείνετε.


Εμένα μία μέρα με πήρε ένας πολύ αγριεμένος εφοριακός! Εν τέλει ήταν για τον πρώτο μου ξάδερφο με τον οποίον έχουμε ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο (διαφορετικό πατρώνυμο) και για μία υπόθεση πελάτη του (είναι λογιστής), που είχε κάτι ελέγχους με την εφορία...

Έκανα 10 λεπτά να πείσω τον εφοριακό πως έψαχνε τον άλλον Μάρκο... :help: :lipsealed: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#368791
224v έγραψε:Δεν είναι εισπρακτική κ.λ.π. Δεν χρωστάει πουθενά και ποτέ η κόρη τα πληρώνει στο μήνα ο,τι έχει σε κάρτες κ.λ.π. 12 χρονια που έχει, τα έχει εμπεδώσει ολα αυτά. Θα δοκιμάσω Αυτά που προτείνετε.

Το ότι δεν χρωστάει είναι αδιάφορο. Σημασία έχει αν νομίζουν εκείνοι ότι χρωστάει.

Αν έχεις μακάβριο χιούμορ, πες τους την επόμενη φορά ότι απεβίωσε ή ότι πήγε σε επιστημονική αποστολή στην Ανταρκτική ή ότι παίζει στο Survivor.... :lol: