Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#368464 Για τα λεφτα που ζητανε συνηθως ειναι εξαιρετικο value for money.


< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#368546 Πλέον απο Ελλάδα έχουν τις πιο βολικές πτήσεις. Βραδινή απο αθηνα και ξημερώματα απο Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον για Ασία. Πριν δυο βδομαδες για Μανιλα με 777-300ER, πιο άνετη η διάταξη 3/3/3, καλός σχετικά χώρος για τα πόδια, καλό σέρβις, πολύ καλό in flight entertainment με μεγάλη οθόνη και live TC, αλλα το φαγητό ετσι κι ετσι. Επίσης άλλες εταιρείες έχουν ανοιχτό μπαρ με σνακ, ακόμα και παγωτά όταν κατεβαίνεις σε ζεστά μέρη αλλα εδώ δεν είδα κάτι. Σήμερα πετάω πάλι με Turkish για Πεκίνο, ελπίζω να ειναι με ίδιο αεροσκάφος...

Για Αμερική βολεύει η Delta αλλα ειναι προς αποφυγήν. Στενή καμπίνα, χάλια σέρβις... Η Qatar ειμαι καλή περίπτωση τώρα που έχει απευθείας απο Αθηνα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#368575 Αξιοπρεπεστατη και η Star Alliance απο Μοναχο για JFK και EWR!
United για EWR με παλια αλλα retrofitted 767-300ER (με wifi, οθονη, ταινια κλπ)
Lufthansa για JFK με Α340-600.
Αναχωρηση και αφιξη με 5 λεπτα διαφορα οι 2 πτησεις!
Πλεονεκτημα η συνδεση με Aegean και το οτι ταξιδευεις δυτικα για Μοναχο (αντι για ανατολικα για Κωνσταντινουπολη) και το μεγαλο σκελος του ταξιδιου ειναι αρκετες ωρες μικροτερο! (9,30 ωρες με 12 αν θυμαμαι καλα)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#368576 Ενταξει η United εχει βελτιωθει σημαντικα τα τελευταία 3 χρονια αλλα απεχει ετη φωτος απο την Lufthansa και την Turkish βεβαιως βεβαιως που ειναι Star Alliance κι αυτη.
Α και τα 767 της δεν ειναι ολα ιδια στο θεμα IFE.

< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
#368588 Αυτα που πετανε για Νεα Υορκη ειναι ολα retrofitted σε two class και ως εκ τουτου εχουν τα καινουρια IFE μαζι με wifi στα 17$ που για 9+ ωρες ειναι καλο value for money!
Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη πτηση... Αξιοπρεπες φαγητο, σχετικος χωρος στις θεσεις (ειμαι 2.00μ και εβγαλα το ταξιδι σχετικα ανετα) και πολυ ανταγωνιστικη τιμη!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#368592 Γνωστα ολα αυτα αλλα καμια φορα τυχαινει το λαθος 767. Τεσπα. Αν εισαι ευχαριστημενος με United εχεις μαλλον αρκετα χαμηλα στανταρ. Εγω την προτιμω λογω Star Alliance και βολικων πτησεωμ για Αμερικη. Αλλα μεχρι εκει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#368599 Ναι την ξέχασα αυτη. Πέρυσι πέταξα united απο ΝΥ....θα συμφωνήσω με τον Θανάση, απαράδεκτη. Και μιας και πιάσαμε την κουβέντα για Αμερική, και η Swiss απαράδεκτη. Γενικώς προτιμώ LH, αν και θυμάμαι μια πτήση για Αμερική με 747 που ήταν ψιλό απαράδεκτη. Νομίζω τα έχουν αντικαταστήσει τώρα με νέα airbus για ΝΥ..
Άβαταρ μέλους
By mirage
#368601 Αν ηταν 400αρι ναι λογικο παλια εσωτερικα. Αλλα τα 747-8 ειναι πολυ ωραια.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#368607 Εγώ τώρα γυρνάω με Virgin από Murica ενώ ήρθα με Delta και δεν μ'αρέσει. Δεν έχουν wifi στα 330 κι έχουν μια γελοία διαρρύθμιση ψαροκοκαλο μπροστά που με χαλάει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#368633 Με την Swiss πήγα και ήρθα σε Ν. Υορκη, και έχω να πω, ότι δεν έχασα χρόνο αναμονής με την ανταπόκριση στη Ζυρίχη.... Τρέξαμε να προλάβουμε αλλάζοντας τέρμιναλ με το αυτόνομο υπόγειο τραινάκι, και μας είχαν ενημερώσει πριν την προσγείωση σε ποια πύλη πρέπει να πάμε. Πολύ βολικό όταν έχεις 10 λεπτά για να προλάβεις.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#368644
mirage έγραψε:Αν εισαι ευχαριστημενος με United εχεις μαλλον αρκετα χαμηλα στανταρ.

Τα βασικα! Να πεταει το αεροπλανο, να μην πεσει, να τρεχει γρηγορα...
Υποκειμενικα τα στανταρ του καθενος βεβαια, για να σοβαρευτω! Αλλα περα απο συνεπεια τοσο στην παραλαβη των αποσκευων οσο και στις ωρες του ταξιδιου, την ανταγωνιστικη τιμη και τον χωρο για τα ποδια (οπως ειμαι ειμαι 2.00μ) τα αλλα απλα χρυσωνουν το χαπι! Ουτε για το φαγητο ανεβηκα στο αεροπλανο ουτε για να δω τις καλοντυμενες αεροσυνοδους να μου χαμογελαν λες και ειμαι ο Κριστιανο Ροναλντο! Τα οποια παρεμπιπτόντως ηταν ολα μια χαρα!
Και τις ταινιες μου ειδα (Αστακο και Revenant), και τα κανελονια ηταν αξιοπρεπη και το wifi ηταν πολυ καλο και οι αεροσυνοδοι ευγενεστατοι... Μαλιστα μας κερασαν και ενα μπουκαλι κρασι στο πηγαινε γιατι σερβιραν vegeterian γευμα σε ενα φιλο μου απο αμελεια!
All and all μια πολυ ευχαριστη εμπειρια η συγκεκριμενες πτησεις χωρις να εχω εικονα απο τις υπολοιπες της United! Και 80 ευρω φθηνοτερη απο την Turkish...
Αν ειχα πεσει σε αλλο 767 ισως η συγκεκριμενη κριτικη να ηταν διαφορετικη!
Άβαταρ μέλους
By melos86
#368647 Δωρεαν ηταν το ποτηρι! Εμας μας αφησε ενα ολοκληρο μπουκαλι.