Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#368195
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Φεβ 2017, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#368264 Δηλαδής , άμα δεν κάναμε "διαπραγμάτευση - γκέιμ θίορι - σακάκια - ασιδέρωτα πουκάμισα - όχι στις γραβάτες - εγώ δεν κάθομαι στην ουρά των ΑΤΜ - νταούλια ζουρνάδες " και καθόμασταν σοβαρά στο τραπέζι με σχέδιο , θα είχαμε την ίδια αντιμετώπιση ?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#368267 Και όμως, αυτό ακριβώς πιστεύουν αρκετοί. :lol:

Ρίξαμε το αυτοκίνητο στα βράχια γιατί δώσαμε να το οδηγήσει ο πιο μεθυσμένος απ' την παρέα και τώρα πιστεύουμε ότι όποιος και να το οδηγούσε, πάλι στα βράχια θα είχε βρεθεί.

Γιατί όχι φυσικά; Εδώ εξισώνουμε τους "αγανακτισμένους" της πλατείας Συντάγματος με τους εξαθλιωμένους της Γαλλικής επανάστασης. :lol: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By markvag
#368271
Άβαταρ μέλους
By nass
#368281 @bibendum
Από όσα έγραψα έφερες τον Παπανδρέου ως αντεπιχείρημα ? :lol:
Τον οποίο εγώ πάλι λέω ότι δεν τον έριξαν τα "συμφέροντα" και οι "κακοί ξένοι", αυτό το λέει εκείνος (και εσύ), αλλά η παροιμειώδης ανικανότητά του να κυβερνήσει και να διαχειριστεί την κρίση και το κόμμα του.
Σου θυμίζω δε ότι ο Τσίπρας έκανε χειρότερα από τον Παπανδρέου αλλά δεν τον έριξε κανένας "κακός", αντιθέτως πήρε και έξτρα κανονάκι.

Οσο για τους Κύπριους, η αρχική τους απόφαση ήταν μια |λογοκρισία| ολκής. Εκ των υστέρων φαίνεται ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο. Εξάλλου είχαν και αυτοί επιλογή.

@High Fidelity
Δεν απαντάς επί της ουσίας αλλά επί προσωπικού. Και μου λες ότι είμαστε και οι δύο μαλάκες. Δεκτόν. Τουλάχιστον εγώ δεν πιάστηκα κορόιδο και δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η έστω και κουτσή δημοκρατία είναι καλύτερη από οτιδήποτε άλλο (το είπε άλλωστε και ο Τσέρτσιλ (sic)).

@Red Garland
Δεν αντιλαμβάνομαι τι εξυπηρετεί ο σχολιασμός σου και η ιστορική αναδρομή. Οι επιλογές ήταν εκεί και το σχόλιό μου ήταν συγκεκριμένο: ότι υπήρχαν.
Τελευταία επεξεργασία από nass και 24 Φεβ 2017, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά