Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#366442 Έκατσα και το είδα όλο το βίντεο.
Δεν θα σχολιάσω αν ήταν αστειότητα ή όχι και ο λόγος είναι ότι κάποια πράγματα δεν είναι αντιληπτά από όλους και όσον αφορά την ανάλυση της ψυχολογίας και του ανθρώπινου εγκέφαλου, ίσως είναι πολύ πρώιμο το στάδιο για "σίγουρα" πράγματα.

Ναι οκ, τραβηγμένο από τα μαλλιά, αλλά ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#366444 Τα σχόλια από κάτω είναι επικά.
Αν δεν είναι ειρωνικά, τότε........ :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#366478 Οχι που θα καθοταν ησυχος ο Ελληνας. Το μειγμα ηταν εξαρχης εκρηκτικο:
Παντελος , στουκα, Γερμανικη τεχνολογια :s_roses , καρχιες.

Σιγα μην δεν μπορουσε να συνδεσει τα κομματια το Ελληναριο :s_yes (εδω ολοκληρο Κρυφο Σχολειο :s_laughat επλασε, πλακα κανουμε; ).
Οπως με πληροφορησαν απο το κοντρολ :inlove: ,

https://sarantakos.wordpress.com/2013/09/04/mathematics-lang/

:s_howdy

αλλα σιγα τα ωα. Τι να μας πεις και συ 40κο :thumbsdown: . Δεν πουλαει η αληθεια μπροστα σε ενα καλο ψεμμα.
Απειρες οι δυνατοτητες μιας καλης θεωριας συνομωσιας, κοβεται-ραβεται στην ψυχοσυνθεση του καθενος, δικαιολογειται η υπαρξ.....













Εικόνα

:omg: :omg: :omg:





:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
















:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry












ΠΟΥΣΤΗ ΧΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rant:































Εικόνα

Τωρα καταλαβα τι γραφει το μυνημα που σου εστειλαν. :rant: :rant: :rant:

ΤΥΧΑΙΟ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#367242 Καμπαλα ξυριστηκες με αφρο πολυουρεθανης παλι ε; :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#367272 Εξηγα γιατί αν περιμένουμε να βγάλουμε νόημα από τους γρίφους του καμπαλα θα νυχτωσουμε.
Άβαταρ μέλους
By otso
#367328 απ οτι φαινεται ειναι υποψηφιος για τοπικες εκλογες με το κομμα των αληθινων φινλανδων . μπορει να ειναι και πλακα ομως καθως δεν μπορεσαμε να το διασταυρωσουμε
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#367381 Ρε σεις είναι όντως μαύρος;
Μου θυμίζει λίγο Μούτσιο η απόχρωση... :hmmm: :hmmm:

Εικόνα

Επίσης μαύρο με χιτλερικό μουστάκι πρώτη φορά.
Άβαταρ μέλους
By krom
#367386 The pastor, a defender of the environment
Χοντρό-μαύρο-Adolf Nigler-σουομι-τρολ
Ή αλλιώς - κοιτάξτε παίδες, το κόμμα μας δεν είναι ρατσιστικό

Εικόνα


Έχει κ άλλους
https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdo ... itherspone

Finland-Great memetics magic-praise kek
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#367630 Δυναμική επέλαση της Chipita στην Ινδία

Μερίδιο σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, την Ινδία, διεκδικεί η Chipita του Σπύρου Θεοδωρόπουλου μέσω της σύστασης κοινορπαξίας με την μεγαλύτερη βιομηχανία τροφίμων της Ινδίας την Britannia Industries με στόχο τη κατασκευή εργοστασίου στη χώρα.

«Υπογράψαμε μη δεσμευτικό MOU και εργαζόμαστε προς την επισημοποίηση μιας κοινοπραξίας. Βλέπουμε τεράστια επέκταση μέσω αυτής της συνεργασίας, αφού οι κατηγορίες είναι εξαιρετικά επεκτάσιμες και αποτελούν προϊόντα-γέφυρα μεταξύ των μπισκότων, των σοκολατών και των φρέσκων αρτοποιημάτων, σε ανταγωνιστικές τιμές», δήλωσε στους Economic Times ο γενικός διευθυντής της Britannia, Varun Berrry, εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης, η οποία αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η Britannia Industries που κατασκευάζει τα μπισκότα Good Day και Tiger πιθανότατα θα κατέχει το πλειοψηφικό ποσοστό στην κοινοπραξία, η οποία θα αφορά την από κοινού επένδυση ύψους περίπου 11 εκατ. δολαρίων για την δημιουργία εργοστασίου.

Να σημειωθεί πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επένδυση της Chipita στην Ινδία. Η εταιρεία έχει ήδη εργοστάσιο πραλίνας στην περιοχή του Μουμπάι από το 2014 και διαθέτει στην ινδική αγορά τα προϊόντα με το σήμα Fineti.

Παράλληλα σχεδίαζε αρχικά και την κατασκευή μύλου στην περιοχή του Αχμενταμπάντ σε συνεργασία με την εταιρεία «Μύλοι Λούλη», συνεργασία όμως η οποία τελικά δεν ευοδώθηκε και οι δύο ελληνικές επιχειρήσεις αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σε ό,τι αφορά την ανάπτυξή τους στην Ινδία.

Σήμερα ο όμιλος της Chipita διακινεί τα προϊόντα του στους καταναλωτές 66 χωρών συνολικά, είτε απευθείας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών, και διαθέτει 19 εργοστάσια σε 11 χώρες. Η Chipita έχει παραγωγική παρουσία στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στην Ινδία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στη Ρωσία και στην Τουρκία λειτουργώντας 37 γραμμές παραγωγής.

Παράλληλα διαθέτει οκτώ εργοστάσια και 31 γραμμές παραγωγής σε Αίγυπτο, Μεξικό, Γκάνα και Σαουδική Αραβία, όπου δραστηριοποιείται μέσω στρατηγικών συνεργασιών.
Ενδεικτικά στοιχεία του μεγέθους του ομίλου είναι ότι παράγει ετησίως 4,5 δισ. τεμάχια προϊόντων τα οποία διακινούνται από 500.000 σημεία πώλησης, ενώ απασχολεί 9.000 εργαζομένους από 35 εθνικότητες.

Όσον αφορά την ελληνική αγορά η Chipιτα βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς της αλλαντοβιομηχανίας Νίκας, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ξανά την πρώτη θέση στο κλάδο των αλλαντικών.




http://www.insider.gr/epiheiriseis/empo ... stin-india
Άβαταρ μέλους
By gianik
#367848 Συγχαρητήρια στους συνδικαλιστές των Μ.Μ.Μ....
Άβαταρ μέλους
By 224v
#368361 Δέχομαι πρωινά τηλεφωνήματα που ζηταν να μιλήσουν αποκλειστικά στη κόρη μου που όμως ζει σε άλλο σπίτι εδώ και χρονια. Σε προτροπή να μου πούνε να της πω ποιος την ψάχνει λένε ότι πρέπει να μιλήσουν σε αυτήν και μόνο. Κάθε φορά ειναι απο άλλον αριθμό και ψάχνοντας τον, μου λένε ειναι απόρρητος. Σίγουρα ειναι τράπεζα που θέλει να Ενημερώσει για προϊόντα τραπεζικά, εφ όσον σίγουρα ξέρω ότι δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες. Τους έχω πει δε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους φέρω σε επαφή αν δεν μου πουν ποιοι ειναι. Αυτοί επιμένουν όμως απο διαφορετικά νούμερα τηλεφώνου σταθερά η κινητά κ.λπ. Που απευθύνομαι να τους ξεσκεπάσω και να τους κάνω να τρέχουν αν γίνεται? Έχω πολλά απο τα τηλέφωνα τους καταγεγραμμένα.