Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#366632 To xω χάσει το μαμίσιο και φορτώζω μ' ένα Lenovo απ' το tablet. Μετά μου σκασε φλασιά ότι έχω Samsung απ' το tablet της μάνας και όντως έπαιξε αμέσως το ριμάδι. Κάνω τώρα hard reset. Βασικά είχε αρχίσει να γίνεται αργό το fingerprint unlock για κάποιο λόγο και γι' αυτό μπήκα στη διαδικασία.

Σκέφτομαι επίσης μήπως το αφήσω χωρίς fb app να δω αν όντως κάνει τόση διαφορά όση λένε. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#366674
vasilis έγραψε:με τι κινητό το έχεις; κάνε αν μπορείς ένα μικρό review όταν θα έχεις χρόνο


Με samsung Νοτε 3 .

Αύριο που θα βάλω μπρος τρέξιμο (ή όποτε επιτρέψει ο καιρός) θα κάνω μια αναφορά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#366732 Της πήρε μερικά χρονάκια της Samsung αλλά πλέον βλέπω ότι μπορείς να κάνεις restore και να στα φτιάξει όλα όπως πριν. Accounts, φάκελους με το περιεχόμενό τους κτλ. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#366751 Κάποιος πρέπει να φτιάξει κατι που κρατάει και στήνει τα settings των εφαρμογών μετά απο hard reset.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#366785 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#366857 Αφού δεν πουλάνε τα Sony είπαν να αρχίσουν να δίνουν τα εξαρτήματα σε όποιον ενδιαφέρεται. :lol:
Βολεύει και την Samsung γιατί στο τέλος οι ευθύνες μοιράζονται σε περισσότερους ..... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#366861
Deleted User 1 έγραψε:Τα πιάσαμε τα λεφτά μας... :shifty:


Καταφεύγουν στη Γιαπωνέζικη αξιοπιστία βλέπεις, για πιο σίγουρα. :shifty:

Πάντως είναι εντελώς ανεξάρτητο division (το οποίο βασικά "πουλάει" εσωτερικά πχ στη Sony Mobile που αναφέρθηκε) το οποίο βασικά πουλήθηκε (το γράφει και ο άρθρο). :lol:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#366870 Όσον αφορά την Sony και το Ζ3 που κλείνει 2χρονο σε δύο μήνες έχω πολύ καλές εντυπώσεις εκτός από:

1) ο ήχος των ηχείων είναι επιεικώς χάλια λόγω αδιαβροχοποίησης, στο τέρμα ο ήχος και μέσα στο αμάξι με το ζόρι το ακούω αν έχω ας πούμε ανοιχτό παράθυρο.

2) Η κάμερα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σούπερ μέχρι που πήραμε το G4 για την γυναίκα. Η μέρα με την νύχτα σε θόρυβο, εστίαση, ταχύτητα και η διαφορά μεγαλώνει όσο οι συνθήκες φωτισμού δυσκολεύουν.

3) Είμαι ακόμα με την Kit Kat 4.4.4 γιατί ένα πολύ γαμάτο "αξεσουάρ" που έχει το Z3 είναι το Wireless Media Transfer το οποίο κάνει pair τον υπολογιστή με το κινητό και το βλέπεις ως ένα κανονικό drive στον υπολογιστή σου, μεταφέρεις απο και προς το κινητό οποιοδήποτε αρχείο, σβήνεις, οργανώνεις κάνεις τα πάντα χωρίς να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο, στην 5.0 και στην 6.0 απλά δεν υπάρχει. :rant:
Σε παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που κάνει το Wirelss Media Transfer...

Ερώτηση, ποια άλλα τηλέφωνα έχουν wireless media transfer το οποίο να δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#366892 Νομίζω ότι το Tonido το κάνει αυτό που θες.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#367082
RXristos έγραψε:....
Ερώτηση, ποια άλλα τηλέφωνα έχουν wireless media transfer το οποίο να δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο;; :hmmm:


Δοκίμασε τον file manager της ASUS (ZenUI) (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.filemanager).
Μπορείς και "χτυπάς" το pc με την ip του και το βλέπεις ως drive στον file manager.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το airdroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid (εφαρμογή για αντροιντ και pc).

Από εκεί και πέρα αντίστοιχη εφαρμογή έχει η samsung για τα κινητά της (sidesync) αλλά είναι one way νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#367084 Το airdroid ήθελα να γράψω και εγώ αλλά για κάποιο λόγο μου ήρθε το Tonido στο μυαλό!
Άβαταρ μέλους
By corsair
#367103
RXristos έγραψε:
3) Είμαι ακόμα με την Kit Kat 4.4.4 γιατί ένα πολύ γαμάτο "αξεσουάρ" που έχει το Z3 είναι το Wireless Media Transfer το οποίο κάνει pair τον υπολογιστή με το κινητό και το βλέπεις ως ένα κανονικό drive στον υπολογιστή σου, μεταφέρεις απο και προς το κινητό οποιοδήποτε αρχείο, σβήνεις, οργανώνεις κάνεις τα πάντα χωρίς να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο, στην 5.0 και στην 6.0 απλά δεν υπάρχει. :rant:
Σε παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που κάνει το Wirelss Media Transfer...

Ερώτηση, ποια άλλα τηλέφωνα έχουν wireless media transfer το οποίο να δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο;; :hmmm:


Απαραδεκτος το λιγοτερο που θα μπορουσε να πει κανεις. Ξεφτυλησες ακομα και Geako!!! :lol: Στο android market εχει ντουζινες εφαρμογων που κανουν το κινητο σου ακομα και webserver για φιλοξενεια ιστοσελίδας. Στις εφαρμογές μου, αυτο το πράγμα (να βλεπεις το κινητο ως drive) μπορει να το κάνει ο Solid explorer με ενα addon που τσέκαρα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#367113 To whom it may concern

Αναλυτικότερο review Gear Fit 2

το πήρα σε μέγεθος large, έχω γενικά μικρό καρπό κ το βάζω στην 4η μικρότερη τρύπα. Το Small ειναι κυρίως για κοπέλες.

Φόρτιση πλήρης: σε 2 ώρες
Βάση φόρτισης: μαγνητική, σε συνθήκες π.χ. φόρτιση μέσα στο αμάξι πού κ πού "αποσυντονίζεται" στη φόρτιση,αλλά φορτίζει κανονικά.

Οθόνη: Δυνατή (μου αρέσει η ρύθμιση "11", κατά το "turn it to eleven") που κρατάει max 5 λεπτά. Ήδη και σε φωτεινή μέρα με το 8 έχεις πλήρη έλεγχο του τι γράφει. Αν φοράς μαύρο γυαλί θες ρύθμιση 9κ πάνω (μιλάμε για πλήρη ηλιοφάνεια). Τρομερή σε ανάλυση, αναγνώσιμη από κάθε γωνία (oled) με πολύ δυνατή ανάλυση. Αδιάβροχη, έχει μια επίστρωση που οι σταγόνες νερού δεν απλώνουν πάνω. Η συσκευή δηλώνει ΙΡ68

Ευκολία χρήσης: 2 κουμπιά. Το πίσω και το κεντρικό. Όλες οι επιλογές γίνονται με σύρσιμο δαχτύλου. Γάντι λεπτό το χειμώνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Στα αρχικά μενού, που φαινονται με slides έχεις
-ενημερώσεις (ρυθμίσιμο για το τι θα εμφανίζεται, π.χ. preview μηνυμάτων, notifications απο προγράμματα, sms, viber, skype, ό,τι του ρυθμίσεις + ταχεία απάντηση ναι οχι ισως , απάντηση για emoticon (κτλ , καθώς κ προκάτ απαντήσεις (μόνο για τα sms) τις οποίες προρυθμίζεις εσύ)
-βηματομετρητή,
-kcalο-ρόμετρο που αθροίζει τα kcal που Μ.Ο. καις (καθιστός ή σε ήπια φάση) + ό,τι κάνεις και ασκείσαι. Από ελαφρύ περπάτημα βόλτας, ώς τρέξιμο του στυλ με κυνηγάνε τα σκυλιά. Τα δεδομένα της καύσης καθορίζονται: από τα δεδομένα του σωματότυπου που περνάς (ύψος βάρος ηλικία μέσος όρος γενικής δραστηριότητας) και τα εκείνης της στιγμής (κάθε άσκηση / activity συνοδεύεται από μέτρηση σφυγμών)
-μενού επιλογής άσκησης (π.χ. τώρα πάω τρέξιμο, άρχισε να καταγράφεις)
-ορόφους (κάθε ανάβαση 15- βημάτων με υψομετρική διαφορά, και δουλεύει αρκετά καλά)
-live Μέτρηση παλμών καρδιάς (πολύ αξιόπιστους) κτλ

Σε κάθε από αυτά τα modes υπάρχει και κράτημα αρχείου (μέσα στο GF2 δλδ) το οποίο σημαίνει οτι μπορείς να ανατρέξεις τι περίπατο έκανες 2 3 βδομάδες πριν κ.ο.κ.

από το κουμπί κεντρικού μενού έχεις τα βασικά:
-ρυθμίσεις -βήματα (αρχείο) -άσκηση -καρδιακοί παλμοί (αρχείο) - ορόφους (αρχείο) - καταχώρηση νερού / καφεδων ανα μέρα + αρχείο - χρονόμετρο κ αντίστροφη μέτρηση κ εύρεση τηλεφώνου.

Εξτραδάκια:
Σύνδεση με B/T, Wifi (αυτόματη σε οικείο δίκτυο για αναβαθμίσεις, ειδοποιήσεις, μεταφορά αρχείων, βλέπε κάτω).
-4 Gb (2 ωφέλιμα) για να βάλετε π.χ. μουσική και να την ακούτε από B/T player (π.χ. εφαρμογή ασύρματα bluetooth για τρέξιμο) και διαχείριση μουσικής που έχεις στο κινητό.
-Ο λόγος που το πήρα: Αυτόνομο GPS. Πας φορτίζεις, κάνεις μια πεζοπορία και με το gps (έχει ισχύ 4 φορές κάτω από τα νορμάλ + χαμηλότερη δειγματοληψία (αρκετή για εφαρμογές γυμναστικής)) καταγράφεται κ αποθηκεύεται αυτόματα ες αεί. Οπότε (best part) δε χρειάζεται να πάρεις το κινητό πάνω σου / δίπλα σου ή και να το έχεις δε χρειάζεται ενεργοποίηση του b/t.
Μόλις επιστρέψεις από π.χ. τρέξιμο, συνδέεσαι b/t και περνάνε τα δεδομένα αμφίδρομα, οπότε έχεις μέχρι κ preview (στο GF2) από Here maps (geomatics) για το πού τριγυρνούσες (+ όλα τα άλλα τα στατιστικά). Από restart ως να βρει σήμα σε γενικά ανοιχτό χώρο, θέλει μαξ 30 -40 δεύτερα.
-Αυτόματη ενεργοποιηση της οθόνης οταν το κοιτάς ΚΑΙ απενεργοποίηση οταν συνεχίζεις άσκηση
-εννοείται κατεβάσματα διαφορετικών "καντράν" εμφάνισης της αρχικής οθόνης κ άλλα καλούδια προσωποποίησης της εμφάνισης.

Η μπαταρία κρατάει ένα 2ήμερο άνετα, 3ήμερο (ίσως κ μαξ 4ήμερο αν δεν έχεις activities πολλα (σε κάθε activity μετράει παλμούς live κ τρώει μπαταρία) και αν δεν το έχεις συνδεδεμένο με b/t στο κινητό). Σήμερα π.χ. ολη μέρα συνδεδεμένος με άπειρα notifications στο flickr (κάπου 600 notification beeps κ alerts, κ μέηλ κ viber και τρέξιμο 40 λεπτά έπεσε στο 55%). Αν δεν είχα b/t θα ήταν κάπου στο 75-80% μόνο με τρέξιμο και gps.

Παράλληλα, υπάρχει κ το S health της samsung που εκεί βλέπεις στο κινητό αναλυτικά όλα αυτά. Εκεί μπορείς (κ αυτό ειναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο που αξίζει να το παρακολουθείς αν είσαι λάτρης (και βαρεμένος)) να κάνεις καταγραφή του τι τρως βάζοντας γεύματα (μόνο στα αγγλικά), ποσότητα κτλ κτλ και ανάλογα με το τι παίρνεις κ χάνεις με άσκηση να βλέπεις το ισοζύγιό σου, καθώς κ μια διατροφική κριτική των όσων έφαγες (όσον αφορά λιπαρά - υδατάνθρακες - πρωτείνες, κάλιο, βιταμίνες A C D κτλ κτλ). Επίσης, καταλαβαίνει και ύπνο κ καταγράφει και το βραδυνό κ οποιοδήποτε ενδιάμεσο υπνάκι (μήνυμα τύπου "did you sleep between 15:50 and 16:15...)

Hints:
-όταν το φοράτε να μην "ανεβαίνει" στο κοκκαλάκι του καρπού. Πάνω ή κάτω από αυτό. Δίνει λάθος ένδειξη παλμών. Φοράω ένα wrist band κ κάθεται στον τόπο του για σωστες μετρησεις.
-αν έχετε αμάξι με σκληρά ελατήρια, την οδήγηση την καταλαβαίνει σαν ποδηλασία.

Παρατηρήσεις,
-καμιά φορά σε τρέξιμο διαρκείας ισως "λαγκάρει" στις ενδείξεις που δείχνει real time. Καλό θα ειναι ένα restart Πού κ πού φαντάζομαι εκτός αν έκανα κάτι λάθος...

Δε σε αδυνατίζει, αλλά σε βάζει στο τριπάκι να περπατήσεις το κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#367192
corsair έγραψε:
RXristos έγραψε:
3) Είμαι ακόμα με την Kit Kat 4.4.4 γιατί ένα πολύ γαμάτο "αξεσουάρ" που έχει το Z3 είναι το Wireless Media Transfer το οποίο κάνει pair τον υπολογιστή με το κινητό και το βλέπεις ως ένα κανονικό drive στον υπολογιστή σου, μεταφέρεις απο και προς το κινητό οποιοδήποτε αρχείο, σβήνεις, οργανώνεις κάνεις τα πάντα χωρίς να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο, στην 5.0 και στην 6.0 απλά δεν υπάρχει. :rant:
Σε παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που κάνει το Wirelss Media Transfer...

Ερώτηση, ποια άλλα τηλέφωνα έχουν wireless media transfer το οποίο να δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο;; :hmmm:


Απαραδεκτος το λιγοτερο που θα μπορουσε να πει κανεις. Ξεφτυλησες ακομα και Geako!!! :lol: Στο android market εχει ντουζινες εφαρμογων που κανουν το κινητο σου ακομα και webserver για φιλοξενεια ιστοσελίδας. Στις εφαρμογές μου, αυτο το πράγμα (να βλεπεις το κινητο ως drive) μπορει να το κάνει ο Solid explorer με ενα addon που τσέκαρα.



Yeah yeah i know...BUT γιατί να κάνω τη ζωή μου δυσκολότερη με 3rd πάρτι και ούζα εφαρμογές και στο κινητό και στον υπολογιστή;

Κατέβασα τον solid... και; πως βλέπω το κινητό στον υπολογιστή χωρίς να ενεργοποιήσω το wireless media transfer ή τo share media στα media server settings;;; :hmmm: