Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#356736
Νίκος Παππάς έγραψε:Στο σχολειο πως ειναι Δημητρη; Εχει θεματα;

Όχι, μια χαρά είναι. Οι γονείς έχουν τα θέματα. Πολύ μεγάλη ηλικία, στην αρχή νομίζαμε ότι πρόκειται για γιαγιά των παιδιών. Κοιτιόντουσαν οι υπόλοιποι γονείς στην πρώτη συνάντηση γονέων, δεν καταλάβαιναν τι ήρθε να κάνει σχολείο η "γιαγιά". Και καθώς μιλάμε για δίδυμα (στο άλλο τμήμα το δεύτερο παιδί), είναι προφανές ότι τα απέκτησαν με πολλή δυσκολία σε μεγάλη ηλικία με συγκεκριμένο τρόπο αναπαραγωγής και δυσκολεύονται να χαλάσουν χατήρι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#356759
KWSN-Men έγραψε:Μας γαμησε ο Γιάννης. Ούτε τη μάνα του Ναβάρο δε μπορούσαμε να βρίσουμε.

Με το που γυρίσαμε σπίτι : "Μαμά μαμά ολοι βριζανε στο γήπεδο" ...
Άβαταρ μέλους
By nEK
#357011 Σημερα αναπαραχθηκε η πρωτη καταγραφη βρισιας, στο τραπεζι. "Πουστη μου" :lol:

Λιγο πριν τα τρια...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#357030 :lol:
Δεν θυμάμαι ηλικία αλλά μόλις είχα βρίσει πρώτη φορά άδειασε το μισό κουτί πιπέρι στο στόμα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#357034 Εγω θυμαμαι μετα απο ενα "γαμωτο" να δοκιμαζω τη καυτερη κοκκινη πιπεριτσα απο το safcol καλαμαρακι...
Απο τοτε τρωω μονο τα καλαμαρακια :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#357053 Γαμωτο λέει η μικρή και είναι ούτε 2μιση. Απλά αδιαφορούμε και το λέει όλο και πιο σπάνια.
Σχετικά με το πιπέρι: τη δευτέρα με βλέπει να βάζω μπούκοβο στη κοτόσουπα και μου λέει "και εγώ μπαμπά".
Της εξηγώ ότι καεί κτλ, πέφτει κλάμα, τα παίρνω κρανίο και της το δίνω για να λάβω απάντηση "ωραίο είναι"...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#357123 Εγώ έφαγα χαστούκι από μια κοπέλα που είχαμε όταν πρωτοείπα κακιά λέξη. Και δεν κατάλαβα και γιατί, δεν την ήξερα τη λέξη. Βρισκόμαστε σε ταβέρνα, βλέπαμε τηλεόραση, ποδόσφαιρο και ήταν κάποιος παίκτης με πολλά μαλλιά->μαλιάκας->|λογοκρισία|!

Σχετικά με τα γάλατα και μεθόδους μεγαλώματος τέκνων ισχύει το υπάρχουν επιστημονικές εργασίες που λένε το ένα και άλλες που συστήνουν το αντίθετο. Καλό είναι να σκέφτεται και κανείς και βέβαια ο καθένας είναι διαφορετικός.
Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές ήταν η περίπτωση του Σποκ (όχι του ΣταρΤρέκ αλλά ο Dr. Benjamin Spock) που είχε γίνει διάσημος με κάποιες θεωρίες του που ο ίδιος αργότερα απέρριψε (συγνώμη λάθος)!

Πάντως το τι μικρό παιδί κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 9-10-11 και βάλε το βράδυ δε λέγεται. Σε άλλες χώρες αν σε δούνε με παιδί στις 10 το βράδυ σε κοιτάζουν ύποπτα, βασικά σε κρίνουν, είναι τυχαίο γεγονός, μεμονωμένη περίπτωση, το ότι κακοποιείς το παιδί με αυτόν τον τρόπο ή μήπως είσαι ανώμαλος, αδιάφορος, το έχεις απαγάγει κλπ οπότε πρέπει να σε καταδώσουν για να προστατέψουν το παιδί σου από σένα!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#357206 Τι 11 το βράδυ;;; Μένω δίπλα σε πεζόδρομο και το καλοκαίρι ακούω παιδιά (μικρά παιδιά, μία μέρα που ήμουν στο μπαλκόνι είδα παιδιά 5-6 ετών να περνάνε με τους γονείς τους από κάτω και ήταν 12:20 τα μεσάνυχτα... :help: ) έξω μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, σε καθημερινή βάση... τι σκατά ώρα τα κοιμίζουν αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά τους;;; :omg:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#357208 Καλά ρε συ , καλοκαίρι δεν ειναι και τραγικό να κάτσει μέχρι τόσο αργά ένα παιδάκι.. :oops:
Καθημερινά όμως που την επομένη έχουν σχολείο κ.λ.π , το αργότερο 21:00 με 21:30 το παιδί πρέπει να είναι στο κρεβάτι του και να κοιμάται..
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#357247 Φυσικά και είναι τραγικό.
Καποιες συνήθειες - ρουτίνες πρεπει να τηρούνται παντα, ιδιαίτερα του ύπνου, θα την κουβαλάει παντα μαζί του ενα παιδάκι.
Άλλο να γίνει μια φορά, άλλο συνέχεια βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#357250 Ναι ρε συ συμφωνω , εγω αναφερομαι σε παιδακια> 6 ετων , καλοκαιρι-διακοπες , στην πλατεια του χωριου το να κατσουν μεχρι της 11 δεν ειναι δα κ κακουργημα.. για την καθημερινοτητα αυστηρα 9 στο κρεβάτι...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#357257 Έτσι ναι.
Κάποιοι τα κανουν λάστιχο τα παιδάκια τους και κοιμούνται όπως να ναι, οτι να ναι, μεσημέρι βράδυ....
Και δυστυχώς δε συνειδητοποιούν ποσο κακό τους κανουν, ειδικα όταν είναι μικρά (2,3,4 ετων ακόμα και μωρά).
Ο βασικός κανόνας είναι οτι εμείς προσαρμοζομαστε στο πρόγραμμα του παιδιού (νηπίου, μωρού κλπ) και όχι το αντίθετο...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#357266 Προχθες ο μικρός του κουμπάρου μου 2 και κάτι, τσακίστηκε τρέχοντας στο διάδρομο χωρίς να τον πάρει χαμπάρι η γιαγιά που τον κράταγε. Έριχνε λοιπόν κάτι αναίτια ψιλοκλάμματα και τον πήγαν γιατρό. Κάταγμα στο χέρι! :dizzy: Και έμεινε μία μέρα έτσι ο καημένος.

Τέσπα πάω χθες να τον δω και περίμενα να είναι κουλουριασμένος σε καμιά γωνίτσα....αμ δε. Σβούρα. Σαν να μην τρέχει τίποτα και το χέρι μαζί με το γύψο να το πηγαίνει βουί. Μεγάλε του λέω μπορεί να μη σε έχω βαφτίσει αλλά είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης! :inlove: Τώρα λέμε ότι το έσπασε κάνοντας σούζες με το Ducati. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#357282
gianik έγραψε:Ναι ρε συ συμφωνω , εγω αναφερομαι σε παιδακια> 6 ετων , καλοκαιρι-διακοπες , στην πλατεια του χωριου το να κατσουν μεχρι της 11 δεν ειναι δα κ κακουργημα.. για την καθημερινοτητα αυστηρα 9 στο κρεβάτι...


Ναι... δεν το διευκρίνησα, στην πόλη μένω... :rtfm: :lol:

Απλά η πλατεία στην Καλαμαριά είναι ο μόνος χώρος ανοιχτός στο κέντρο του δήμου και όλα τα παιδιά παίζουν εκεί. Λογικό το καλοκαίρι να μένουν λίγο πιο αργά, αλλά δεν γίνεται μικρά παιδιά να παίζουν καθημερινά έξω τα μεσάνυχτα... :s_dunno