Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#356221
panos2171 έγραψε:Δε του ανάβω φώτα γιατί βλέπω ότι στο δεξί ρεύμα υπάρχει κίνηση οπότε θα τον ανάγκαζα να χωθεί, πρόβλημά του βέβαια

Αν πήγαινε πιο γρήγορα από αυτούς στη μεσαία και κοντά στο όριο ταχύτητας, δεν είναι δικό του το πρόβλημα. Αν σερνόταν ή είχε τη δυνατότητα να σε αφήσει να περάσεις χωρίς να τον κόψει κάποιος αργός στη μεσαία και δεν το έκανε, τότε πρόβλημά του.



< >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#356232 Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Στις 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση οφείλεις να βρίσκεσαι στο δεξί ρεύμα και να βγαίνεις στο αριστερό μόνο για προσπέραση. Ακόμη και στο όριο να πηγαίνεις δε νομίζω ότι μπορείς να την καβατζώσεις και να μη σε κουνάει κανένας από κει, πόσο μάλλον όταν έχεις το δεξί ρεύμα ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#356242
panos2171 έγραψε:Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Στις 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση οφείλεις να βρίσκεσαι στο δεξί ρεύμα και να βγαίνεις στο αριστερό μόνο για προσπέραση.

Ακριβώς το ίδιο είναι. Ό,τι ισχύει για τις δύο, ισχύει και για τις τρεις ή περισσότερες. Κινείσαι τέρμα δεξιά και βγαίνεις αριστερά για να προσπεράσεις. Άλλο αν εδώ καβατζώνουμε τη μεσαία...

panos2171 έγραψε:Ακόμη και στο όριο να πηγαίνεις δε νομίζω ότι μπορείς να την καβατζώσεις και να μη σε κουνάει κανένας από κει, πόσο μάλλον όταν έχεις το δεξί ρεύμα ελεύθερο.

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αν προσπερνάς, έχεις κάθε δικαίωμα να μην υπερβείς το όριο μέχρι να ολοκληρώσεις την προσπέραση. Κι εννοείται πως όταν μπορείς με ασφάλεια (χωρίς να πλακωθείς στα φρένα, για παράδειγμα) να μπεις δεξιά, οφείλεις να το κανείς.


< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#356597 Ενδεδειγμένη αντίδραση σε κάποιον που σου παίζει φώτα/κορνάρει επειδή δεν τσαρούχωσες (λολ) με αμάξι πίσω σου (θρι-λολ) για να τον αφήσεις να κάνει σφήνα;

Πίστευα ότι έπεσα μια φορά στο |λογοκρισία| της ημέρας αλλά βλέπω ότι γίνεται σύστημα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Λείπει και ο Kacey... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#356600 Παράθυρο, ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ, πάρε και από τον Μουστάκα ένα ψεύτικο αεροβόλο πιστόλι και βγάλτο κι αυτό όξω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#356649
Giuseppe Busso έγραψε:Παράθυρο, ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ, πάρε και από τον Μουστάκα ένα ψεύτικο αεροβόλο πιστόλι και βγάλτο κι αυτό όξω.


Και αν αυτός έχει αληθινό;;;; :ninja:

Κατ' εμέ εγγραφή σε @@ και αν σου ζητήσει το λόγο απάντηση: Αν θέλεις, να καλέσω την τροχαία να μας πει ποιος έχει δίκιο (συνοδευόμενο από κίνηση για λήψη κινητού τηλεφώνου) :innocent: :twisted:

Εγγυημένο να διαλύσει την παρεξήγηση σε χρόνο dt! :iconcool: :lol:




Αν είσαι ντουλαποειδής, κατεβαίνεις και τον ρωτάς ευγενικά αν θέλει κάτι, γιατί έπαιξε τα φώτα, ακουμπόντας απαλά τον ουρανό του αυτοκινήτου του... :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#356651 Εγώ τους προτρέπω να κάνουν σεξ σε κάθε περίπτωση, αλλά γενικά είναι fail να ασχοληθείς περαιτέρω ακόμα και αν είσαι διπλάσιος από τον άλλο.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#357310 έχω τύχει άπειρες φορές το τελευταίο καιρό (της κρίσης που οι μισοί κάνουν οικονομία με το να πηγαίνουν με το λαμπάκι της ρεζέρβας αναμμένο) να πηγαίνω με το όριο ταχύτητας και cc και να πλησιάζω αυτόν που είναι στην αριστερή .... απλά συνεχίζω ευθεία, οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς ή στο κινητό μιλάνε ή φεισμπουκάρουν , δε καταλαβαίνουν την προσπέραση εκ δεξιών :innocent:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#359681 Εδώ τώρα ποιος έχει δίκιο; Όταν θες να ξεφορτώσεις κάτι και δεν έχει μέρος τι γίνεται; Γιατί απ όσο έχω δει χώρους εκφόρτωσης έχουν μόνο supermarket και μεγάλα πολυκαταστήματα. Φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία κλπ δεν έχουν κάτι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#359708 Τι εννοείς ποιος έχει δίκιο;;; Επιτρέπει ο ό νόμος να παρκάρει κανείς εκεί;;; Προβλέπει εξαιρέσεις;;; :iconcool:


ΟΚ, το καταλαβαίνω ότι υπάρχει θέμα και κακώς δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη (όχι φυσικά να κλείνουν τους δρόμους τα φορτηγά), αλλά αν ρωτάς ποιος έχει δίκιο, η απάντηση είναι όχι ο συγγραφέας του σημειώματος...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#359744 Οι ώρες ανεφοδιασμού των καταστημάτων δεν ήταν κάαααποτε συγκεκριμένες (νωρίς το πρωί) και στο γιουνανιστάν :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#359745 Είναι η γνωστή gr νοοτροπία "το πρόβλημα μου να γίνει δικό σου για να κάνω τη δουλειά μου".

Σκατούλα σήμερα είχε αφήσει το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου για να "πεταχτεί" να πάρει καφέ. Οκ, δεν ήταν πολυσύχναστος δρόμος, αλλά έπρεπε εγώ να την περιμένω να πάρει τον καφέ της; Κι όταν γύρισε (μετά από 1 λεπτό περίπου), απλά χαμογέλασε. Του στυλ, είμαι γκόμενα, κάνω ό,τι γουστάρω. Στη συνέχεια έσφαξε και κάτι κόκκινα...
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.

< >