Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#356092
Pitt έγραψε:Woman who used a potato as a contraceptive is hospitalised after it began to grow roots.

The 22-year-old Colombian woman had been given the advice by her mother
Went to hospital complaining of abdominal pains and was examined
Nurse discovered potato roots growing out of the woman's vagina
Potato was extracted and doctors say there will be no lasting damage

Doctors treating a woman for stomach pain were shocked to find a very unlikely cause for it - a potato inside her vagina.
The 22-year-old woman, from Colombia, was advised by her mother to use the technique to avoid becoming pregnant.
But by the time doctors discovered the potato, it had apparently germinated and grown roots inside her.

The story was covered by Colombia Reports, a large news website in the country.
It claims the unnamed woman told doctors: 'My mum told me that if I didn't want to get pregnant, I should put a potato up there, and I believed her.'
The discovery was made when the woman, from the central Colombian town of Honda, went to hospital complaining of abdominal pains.
When a nurse examined her, she found roots from the potato that had grown.

However after removing it, doctors confirmed there would be no lasting damage to the woman's health.

Πηγή

:s_omg :dizzy: :slap:


Η μαμα της μάλλον της είπε να βάλει ξυραφάκια στην πατάτα σε περίπτωση που επιχειρήσει κάποιος να τη βιάσει. Και αντί να αραχνιάσει το τούτο της έβγαλε κλωνάρια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#356350
mirage έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:
from the central Colombian town of Honda


:s_airkiss

Ολο προσόντα

< >


Στροφάρουν ανελέητα;;; :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#356519 Τι «γυναικεία πράγματα» θα έκαναν οι άντρες αν δεν τους έκρινε κανένας;
"Εδώ και χρόνια οι γυναίκες μάχονται να υπερνικήσουν τα στερεότυπα των φύλων που τις θέλους να μπορούν ή να μη μπορούν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που αφορά και τους άντρες, αφού πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν τον ανδρισμό τους αποφεύγοντας δραστηριότητες που τους αρέσουν με το φόβο ότι θεωρούνται γυναικείες.

Ένας χρήστης του Reddit ρώτησε: «Τι θα κάνατε αν δεν ήταν τόσο «θηλυπρεπές» ή κοινωνικά «μη αποδεκτό»; Από το ποιος κάνει την πρώτη κίνηση σε μια αγκαλιά μέχρι το να παραγγέλνουν φρουτώδη κοκτέιλ αντί για μπύρα :shifty: , οι απαντήσεις θα σας εντυπωσιάσουν....

  • Είναι πολύ απλό βασικά, αλλά τα κορίτσια μυρίζουν φανταστικά. Έχουν αυτές τις λουλουδιαστές, φρουτώδεις και γλυκές μυρωδιές. εύχομαι να μπορούσα να μυρίζω τόσο ωραία συνέχεια χωρίς να με κοιτάνε περίεργα και να σχολιάζουν.
  • Ένα βράδυ, η κοπέλα μου αποφάσισε να βάλει μια θεραπευτική μάσκα στο πρόσωπό της. Οπότε σκέφτηκα εγώ γιατί να μην έχω δέρμα τόσο ωραίο και απαλό; Τώρα έχω εθιστεί και τις βάζω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
  • Λοιπόν, πάντα ήθελα να κάνω αποτρίχωση νότια του... καβάλου και όταν τελικά το έκανα, το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Θα έπρεπε να έχω καταπιεί την υπερηφάνειά μου και να το κάνω νωρίτερα.
Πολλοί τόνισαν τον προβληματισμό τους με το ντύσιμο, ενώ παραδέχτηκαν ότι δεν είναι ντροπή να φοράς κολάν. :protest:

  • Αν δεν είχα πέος, θα φορούσα μόνο παντελόνια yoga.
  • Αγόρασα μερικά φλις μακριά εσώρουχα που λίγο πολύ θυμίζουν φλις κολάν. Είπα στη γυναίκα μου ότι τώρα καταλαβαίνω 100% γιατί φοράει κολάν και παντελόνια yoga σε κάθε ευκαιρία.
  • Είναι τέλεια. Τρέχω φορώντας κολάν όταν έχει πολύ κρύο και τα πόδια μου δεν κρυώνουν καθόλου. :rtfm:
    Το ίδιο ισχύει και για τα χόμπι, αφού πολύ χρήστες ομολόγησαν πως αν δεν το θεωρούσαν «γυναικείο» θα άρχιζαν το ράψιμο ή το πλέξιμο
  • Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα άρχιζα το πλέξιμο. Θεωρώ τέλειο το να φτιάξεις μια κουβερτούλα και να τη χαρίσεις σε κάποιον, ο οποίος κυριολεκτικά θα τυλιχτεί στο δώρο που του έφτιαξες.
  • Θα έπλεκα ανελέητα αδερφέ.
"
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#356526
mikeerfol έγραψε:
Red Garland έγραψε:...


⊙.⊙
⊙.⊙
⊙.⊙


Μη βάλει ένας άντρας 12ποντες και ζαρτιέρες, αμέσως πόστη (sic) θα τον πούνε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#356538
Είναι πολύ απλό βασικά, αλλά τα κορίτσια μυρίζουν φανταστικά. Έχουν αυτές τις λουλουδιαστές, φρουτώδεις και γλυκές μυρωδιές. εύχομαι να μπορούσα να μυρίζω τόσο ωραία συνέχεια χωρίς να με κοιτάνε περίεργα και να σχολιάζουν.


Εικόνα

Ένα βράδυ, η κοπέλα μου αποφάσισε να βάλει μια θεραπευτική μάσκα στο πρόσωπό της. Οπότε σκέφτηκα εγώ γιατί να μην έχω δέρμα τόσο ωραίο και απαλό; Τώρα έχω εθιστεί και τις βάζω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.


Εικόνα

Λοιπόν, πάντα ήθελα να κάνω αποτρίχωση νότια του... καβάλου και όταν τελικά το έκανα, το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Θα έπρεπε να έχω καταπιεί την υπερηφάνειά μου και να το κάνω νωρίτερα.


Εικόνα


Αν δεν είχα πέος, θα φορούσα μόνο παντελόνια yoga.


Εικόνα

Αγόρασα μερικά φλις μακριά εσώρουχα που λίγο πολύ θυμίζουν φλις κολάν. Είπα στη γυναίκα μου ότι τώρα καταλαβαίνω 100% γιατί φοράει κολάν και παντελόνια yoga σε κάθε ευκαιρία.

Εικόνα

Είναι τέλεια. Τρέχω φορώντας κολάν όταν έχει πολύ κρύο και τα πόδια μου δεν κρυώνουν καθόλου. :rtfm:


Εικόνα


-Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα άρχιζα το πλέξιμο. Θεωρώ τέλειο το να φτιάξεις μια κουβερτούλα και να τη χαρίσεις σε κάποιον, ο οποίος κυριολεκτικά θα τυλιχτεί στο δώρο που του έφτιαξες.
-Θα έπλεκα ανελέητα αδερφέ.


Εικόνα






Private Garland has dishonored himself and dishonored the forum! I have tried to help him, but I have failed! I have failed because you have not helped me! :x You have not given Private Garland the proper motivation! So, from now on, whenever Private Garland fucks up, I will not punish him, I will punish all of you! :s_yes And the way I see it, ladies :s_airkiss , you owe me for one Athens Voice! :s_wink























































Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#356540 Θα φτιάξω κασκολακια για όλους εκτός από σένα. ΕΚΕΙ να κρυώσεις για να μάθεις.
Θα μου στέλνε και κάτι ολλανδικά νήματα ο drifter και μας τα φαγε η DHL, το ξεσταυρι της...

Sent from mobile
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#356695
Red Garland έγραψε:[*]Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα άρχιζα το πλέξιμο. Θεωρώ τέλειο το να φτιάξεις μια κουβερτούλα και να τη χαρίσεις σε κάποιον, ο οποίος κυριολεκτικά θα τυλιχτεί στο δώρο που του έφτιαξες.
[*]Θα έπλεκα ανελέητα αδερφέ.


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#356834 Γκάρλαντ, καπνίζονται αυτά που έβαλες;;; :shifty: