Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#336696
kovathe έγραψε:Δε μ επιασες. :D
Για να πετύχεις κάνα 15% λίπος και λίγη μυϊκή μαζα να φαίνεται οτι γυμνάζεσαι ρε παιδι μου λιγάκι, πρεπει να παίρνεις τεστοστερόνες και ναδρολονες σύμφωνα με τον μπουλη του φόρουμ που δε μπορεί να κανει 1 έλξη μετα απο 20 χρόνια σκληρής (hardcore) γυμναστικής...


Σημειώσεις, μιας και προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, αφού με εμένα έχεις το πρόβλημα τόσον καιρό:

1. Το να βγάζεις το κόμπλεξ σου συνέχεια δείχνει ανασφαλές άτομο.

2. Το να γράφεις εντελώς ανυπόστατα πράγματα, όπως ότι δεν μπορώ να κάνω μία έλξη ή ότι είμαι μπούλης, είναι εντελώς φαιδρό και προκαλεί γέλια, γι' αυτό και κανείς δεν συμμετέχει.

3. Θα μπορούσα να το κάνω χειρότερο, ακριβώς όπως εσύ, γράφοντας ότι καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί χρειάζεται να παίρνεις όλα αυτά τα φάρμακα, αφού είσαι στο 15% λίπος. Αν θεωρήσω, όμως, την εικόνα που έχεις ανεβάσει με την υποτιθέμενη γυναίκα σου (κι εσένα να φαίνεσαι λίγο στο πλάι) ως ακριβή, δεν μιλάμε για 15% λίπος και η χρήση απαγορευμένων ουσιών (και όχι απλά κρεατίνης) είναι δεδομένη.

Πάμε, όμως, στα σοβαρά πράγματα:

1. ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν είχες αναφερθεί σε 15% λίπος. Δήλωνες σφίχτης, που κάνει σοβαρή προπόνηση, που έχει ελάχιστα ποσοστά λίπους κτλ. Αν κατάλαβα λάθος ζητάω συγγνώμη, αλλά κι εσύ, όπως έγραφες, άφηνες να εννοηθεί κάτι τέτοιο.

2. Είναι χρήσιμο να γράφεις σωστά, αλλά και να διαβάζεις προσεκτικότερα. Το γιατί σου βγαίνει μίσος ή κόμπλεξ απέναντί μου δεν το γνωρίζω, βρίσκω, όμως, πολλές πιθανές εξηγήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει η άποψή σου, αρκεί να μην γράφεις πράγματα για εμένα που είναι αρνητικά γιατί αντιδρώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

3. Μην θεωρείς και τον κόσμο χαζό. Νομίζεις ότι το να γράφεις πως δεν μπορώ να κάνω ούτε μία έλξη θα με κάνει να ανεβάσω βίντεο που να δείχνει εμένα ή το σπίτι μου; Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Άλλωστε, εγώ δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Εσύ πρέπει να εξηγήσεις γιατί με τόσα συμπληρώματα και τόση γυμναστική κάνεις με το ζόρι 30 έλξεις, όπως είχες γράψει παλαιότερα.

4. Είναι γνωστό, το έχω γράψει άλλωστε, ότι όσα χρόνια κάνω γυμναστική (γυμναστήριο 3 χρόνια στο νησί και πλέον ελάχιστα σπίτι, κυρίως functional με έλξεις και κάμψεις κτλ, ενώ παλαιότερα έκανα συνολικά κάπου 2 χρόνια αποσπασματικά - το άθλημά μου ήταν το μπάσκετ, μην το ξεχνάμε, και λίγο JJ) δεν έχω χρησιμοποιήσει συμπληρώματα εκτός από πολυβιταμίνη και 5lb πρωτεΐνης το χρόνο (στο νησί που, λόγω ταξιδιών και μαμάς που έδινε φαγητό, δεν είχα πάντοτε πηγή πρωτεΐνης στην διάθεσή μου). Δοκίμασα και CLA 2 φορές από 1 μήνα, αλλά δεν είδα σοβαρά αποτελέσματα, κάτι επιπλέον από αυτά που έχανα λόγω αεροβικής.

5. Θυμήσου (μπορεί να σε ενοχλεί, αλλά είναι η πραγματικότητα) αυτό που έγραψα: όταν γύρισα από το νησί και πήρα το μονόζυγο στο σπίτι, έκανα το πρόγραμμα HIIT που είχα γράψει (5 έλξεις, 10 pushups, 15 squats) με 10kg στην πλάτη για τις 2 ασκήσεις και +2*20kg αλτήρες για τα squats και έβγαζα 10 σετ μέσα σε 20 λεπτά για πλάκα. Πιστεύεις ότι τότε ήμουν μπούλης; Το θεωρείς εύκολο να βγει αυτό για καθημερινό HIIT πριν πάω στο σχολείο και έχοντας και κανονική προπόνηση το βράδυ;

Σταματάω εδώ γιατί, ουσιαστικά, γράφω και απευθύνομαι σε αυτιά που δεν ακούν στην πραγματικότητα, γεμάτα από κόμπλεξ και μίσος.

--------------------------------

Πάμε και στα σοβαρά, μιας και τώρα βρήκα χρόνο να γράψω. Τα νέα της φετινής χρονιάς:

1. Με έχουν βάλει σε ένα σχολείο τραγικά μακριά, που κάνω κάθε μέρα ταξίδι για να πάω. Μιλάμε για παρανομία σε τραγικό βαθμό. Ενστάσεις, απειλές για αγωγές και μηνύσεις, κουβέντες με τους αιρετούς (θυμάστε που λέγαμε κάποτε γιατί έχουμε αργία τις ημέρες εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια; Αν δεν μιλούσε ο αιρετός θα ήμουν τώρα στα δικαστήρια εναντίον της Υπηρεσίας) και τελικά, διόρθωσαν μία από τις 4 παρανομίες που είχαν κάνει. Τουλάχιστον τώρα είμαι λίγο καλύτερα και πληρώνω μόλις 300€ το μήνα σε μετακινήσεις. Ταυτόχρονα, ξεκίνησα και το 2ο μετ/κο στο ΕΑΠ (άλλη απάτη αυτό το πράγμα, αλλά για αυτό κάποια άλλη στιγμή) και δεν έχω χρόνο ούτε για ύπνο. Κοιμάμαι κάθε βράδυ στις 3-4:00 και ξυπνάω 6:00. Ευτυχώς 1:30 ύπνος το μεσημέρι μου δίνει δύναμη να παίξω με τον μικρό το απόγευμα γιατί διαφορετικά θα ήμουν ζόμπι όλο το 24ωρο. Φυσικά, δύναμη και κουράγιο για γυμναστική δεν υπάρχει ούτε για πλάκα. Κάνω την μία εβδομάδα 3 φορές στο σπίτι, την επόμενη τίποτε, μετά μου την δίνει και πηγαίνω στο γυμναστήριό μου και κάνω 4 φορές βαρύ πρόγραμμα, μετά 2 εβδομάδες τίποτε κτλ.

2. Είχα μια ζυγαριά λιπομετρητή. Ήταν φτηνή, αλλά έδινε αξιόπιστα αποτελέσματα, που ταίριαζαν με αυτά που μου έβγαζε το γυμναστήριο στο νησί. Ο μικρός, όμως, την άρπαξε, την σήκωσε στο αέρα, την πέταξε κάτω και, αφού δεν άνοιξε με την πρώτη, δοκίμασε άλλες 3-4 φορές. Κατάφερε να της πετάξει τα μάτια έξω. Εξακολουθεί να δείχνει βάρος, αλλά όχι και τις άλλες μετρήσεις. Την άνοιξα, τα έβαλα όλα στην θέση τους, δεν φαίνεται κάτι χαλασμένο, αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Αγόρασα νέα, πολύ ακριβότερη και - υποτίθεται - πιο αξιόπιστη, αλλά βγήκε μάπα το καρπούζι. Ενώ οι μετρήσεις βάρους της είναι +/-500g με την παλιά, οι μετρήσεις λίπους είναι εκτός πραγματικότητας. Για αρχή, αρκεί να πω ότι βγάζει την γυναίκα μου, που είναι τελείως αγύμναστη, με μεγαλύτερη μυική μάζα από εμένα (δεν μπορεί να σηκώσει ούτε τις πλάκες των 2,5kg που λέει ο λόγος) και πολύ λιγότερο λίπος. Μετά, αν κάνω πως πίνω νερό ή αν κάνω πως κόβω λίπος με αερόβια, μειώνει την μυϊκή μάζα και ανεβάζει τα ποσοστά λίπους, ενώ τα κιλά μου μειώνονται στην πραγματικότητα και το λίπος εμφανώς φεύγει από το σώμα. Κάπου έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέτρηση λόγω νερού το οποίο ως βάρος το μετράει μια χαρά (π.χ. αν πιω 500mL θα βγάλει αμέσως +500g βάρος), αλλά το μπλέκει με το λίπος. Έτσι, είναι εντελώς άχρηστη, όταν την μία ημέρα με μετράει η παλιά στο 20% και την επόμενη η καινούργια στο 28%, την ίδια στιγμή που η γυναίκα μου βγαίνει με τις ανάποδες τιμές στις δύο ζυγαριές (27% vs 21%).

Ευχαριστώ.

* Η χρήση της λέξεως βάρος γίνεται με την καθημερινή της έννοια. Προφανώς, το βάρος μετριέται σε Newtons και είναι αυτό που μετράει η ζυγαριά, αλλά η αναγωγή σε μάζα δεν έχει και μεγάλα σφάλματα, ώστε να έχουμε γκρίνιες. Ενδεικτικά αναφέρω πως 300N στην επιφάνεια της θάλασσας γίνονται 299Ν στην κορυφή του Έβερεστ, άρα, όσο και να το έχουν πάρει το g, το σφάλμα είναι κάτω από 1% πρακτικά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#336765 εφτιαξες παπαρι διαβαζωντας Πιπινο? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#336769 :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#336816 Κοιτάχτε καλύτερα ο καθένας τα δικά του κι αφήστε τις παρεξηγήσεις, τις θεωρίες συνωμοσιών και τις μανίες καταδίωξης....[mod]
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#337025
g8777 έγραψε:Εικόνα

Διαβάζοντας Πιπινο.... :iconcool:

:s_roses


Μου πήρε και 30s να σε βρω... Eugene Wagner

Να και το blog σου:

http://insharee.com/u/1081046780

Για γέλια η κατάσταση... Ο ένας ανεβάζει φωτογραφίες άλλων για δικές του, ο άλλος παρουσιάζει μία άγνωστη από διαγωνισμό σωματικής διάπλασης για σύζυγο και όλα αυτά για να δικαιολογήσουν ότι είναι σφίχτες, άρα και γνώστες.

Αν ονειρεύεστε κάτι τέτοιο κάντε το. Μην ζείτε την ζωή σας μέσω άλλων φοβισμένοι και κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μία φορά γεννιέται ο καθένας. Αν φοβάστε τις συνέπειες από τα φάρμακα, τότε δεν κάνετε για το παιχνίδι αυτό και αλλάξετε πλεύση και στάση ζωής. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει γιατί δεν είστε φουσκωτοί, εκτός κι αν έχετε μπλέξει με τέτοιους κύκλους.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#355828 επανήλθα στην άσκηση, το πόδι φαίνεται καλά κολλημένο δεν είχα παρατράγουδα :hmmm:
πήγα λίγο συντηρητικά βέβαια αλλά έβλεπα ότι δεν παραπονιόταν οπότε συνέχιζα να το πιέζω

ένα πολύ μίνι πρηξηματάκι βέβαια έπαιξε, αλλά με το που γύρισα σπίτι έβαλα προληπτικά λεκανίτσα με νερό και παγάκια/παγοκύστες το άφησα κάνα μισάωρο και περδίκι

ξύπνησα πολύ καλά μετά, χωρίς τον συνηθισμένο πόνο που είχα κάθε φορά που ξυπνούσα

πιο πολύ πονούσα από τη γυμναστική και το σοκ στο σώμα μετά από 3.5 μήνες καθισιού :lol:

επίσης:

πείνα: στο διάστημα έφαγα το σύμπαν το σώμα άρχισε να ζητάει τρελά από κει που είχα αρχίσει να τρώω σχετικά λίγο, μέχρι και υπογλυκαιμία είχα το μεσημερί που συνήθως δε τρώω γλυκά..
διάθεση: στο διάστημα, πολύ χαρούμενος :)
λίμπιντο: σε άλλο γαλαξία :superman:

πραγματικά μου φτιάχνει πολύ τη διάθεση η άσκηση και με είχε ρίξει πολύ το καθισιό αυτό το διάστημα

άντε να προσέχω να μη ξανακρεβατωθώ να ξαναγίνω κτήνος και καλύτερα

ΥΓ μου έλεγε ένα παλικαράκι που είναι φυσικοθεραπευτής ότι ήμουν αρκετά τυχερός που έκανα καθαρά σπασίματα και δεν έγιναν θρύμματα τα κοκαλάκια εκεί κάτω και γενικά που δεν έκανα χειρουργείο, μάλλον (συμπέρανε από αυτό) έχω γερά κόκαλα :hmmm: βέβαια γερά ξεγερά αν μαλακίζεσαι σπάνε
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#356091 Γράφω μόνο το παράπονο της χρονιάς. Έχω πάθει απίστευτη ζημιά. Από 40-60min πήγαινε-έλα, φέτος, είμαι στο 150-180min για πλάκα. Βάλτε και το μετ/κι στην μέση με τις εργασίες, οπότε γυμναστική ελάχιστη. Μέσο όρο 1-2 φορές την εβδομάδα, αλλά μπορεί να περάσουν και 2 μήνες χωρίς τίποτα. Φαγητό, κλασικά, σαν γουρούνι, άλλα με σώζει που σπανίως τρώω βλακείες. Βγαίνω, βέβαια, για περπάτημα, όταν έχω δουλειές να κάνω, οπότε περπατάω 3-4 φορές την εβδομάδα από 5km, καμιά φορά μου την δίνει και φορτώνω κιλά (μόλις γύρισα από διακοπές έβαλα 20kg στην πλάτη, μου φόρτωσε και τον μικρό η γυναίκα και έκανα pushups), αλλά δεν σώζεται η κατάσταση. Τέτοια ξεσπάσματα από τα νεύρα θα οδηγήσουν σε τραυματισμό στο τέλος. Παρακαλάω να τελειώσει η χρονιά που είναι η πιο δύσκολη επαγγελματικά, αφού δεν έχω χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες πλέον, με τα έξοδα μετακίνησης που μου φόρτωσαν οι απατεώνες της διοίκησης.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#358207 Τι ποσό χρειάζεται για έναν αξιοπρεπή διάδρομο γυμναστικής; Υπάρχει μια σκέψη για αγορά από τους γονείς, κυρίως για περπάτημα και ίσως ελαφρύ τρέξιμο, οπότε κάτι απλό αλλά να μην είναι και της πλάκας. Θέμα βάρους δεν υπάρχει, είναι και οι δύο κάτω από 70kg, αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ο θόρυβος και οι κραδασμοί γιατί μιλάμε για διαμέρισμα. Σαν εναλλακτική σκέφτομαι το ελλειπτικό, φτηνότερο, αθόρυβο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις :hmmm: Αν υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο μοντέλο θα με διευκόλυνε πολύ.